icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
5. apr 2013

@marverka
@mili78
@olivia31
@lenocka004
kocky malite na tinku, nech jej to dobre dopadne, a nech ma co najviac dobrych vajok, 😀

marverka
5. apr 2013

@tinkatinulka tinka drz sa a hlavne sa neboj, uvidis ze to vsetko dobre dopadne, drzim palce 🙂 🙂 🙂

vafinka
5. apr 2013

@olivia31 oliv, tak ako?

marverka
5. apr 2013

@vafinka
vafinka, vôbec nie si zla, 🙂 vies, urcite suhlasim s tym ze cas je najlepsi lekar na vsetko, citala sok to aj tu na fore, ale taktiez som citala ze ked si nevies pomoct sama tak by som nemala branit aby ti pomohol niekto iny...hm.... a vela kociek tu pisalo, ze ked to vypustili z hlavy tak zrovna vtedy im to vislo, len ako sa dostat do fazy na to nemysliet???? no podla skusenosti sama to neviem, predsa len to mam v hlave skoro 3 roky a nemyslim takmer na nic ine, co je urcite zle a zabudla som zit, aspon posledny 1,5 roka, mozno vy ostatne nie, ale ja som akosi zabudla tesit z malickosti ako kedysi, a okolie si vsima ze kde je ta usmiata bytost, nemyslim na nic ine ako rychlo dostat mrchu a potom znovu a znovu.....a ked mam konecne pozitivnmy test tak ja tomu neverim a bojim sa strasne, asi este viac ako inokedy, ze to nedopadne ok atd. 🙂 a stalo sa mala som MMT, ked si to tak spätne premietam v hlave, ved ja som tomu neverila od sameho zaciatku, ved to ani nemohlo dopadnut inak.....cele zle....

vafinka
5. apr 2013

@marverka ja viem co prezivas, my sa uz budeme prakticky snazit 4 roky onedlho a tiez nejaky cas sme zili len tym, a po druhom ivfku som bola na prasky, ver mi, kazdy den som na to myslela. co som zle urobila a preco a preco a preco a preco my. potom som si povedala, ze este pojdem na laparku sa teda presvedc it, ze ako to teda je, vylsa pre nas prekvapivo dobre a to som si povedala, ze toto bola moja posledna meta, a ze uz koncim, minuly cyklus sme sa mojkosili co najviac cez plodne dni, nevyslo, nevadi, uz som si povedala, ze cim idem zit, tesim sa na jar, idem si presadzat kvety, oprasit motorku a tesit sa z toho, ze kam vyrazime, ja ti pravdu poviem, obdivujem tinku s akou vervou isla do 3 ivf, klobuk jej dole, ze sa nevzdala. ja uz nechcem ist zas ku gyndacovi a zas riesit dajake hormony, zas toto zas hento, ja som z toho taka otravena a unavena, a uz som si povedala a dost. uz nie, idem zit, 😀

vivera
5. apr 2013

Ahojte dievčatá, už vás dlhšie čítam. Téma má výstižný názov. Aspon pre mňa. O mimi sa snažíme 10-ty rok. Máme za sebou 3 neúspešné IVF a 1 KET. Takže o zúfalstve toho viem dosť. Mám obdobia, keď som v pohode a vôbec na to nemyslím, ale sú aj také keď sa idem zblázniť. Teraz čakáme na vyjadrenie lekára, ako ideme pokračovať. Dala som si z USA doviezť lieky, tak uvidíme ako to dopadne. Verím, že raz sa všetky dočkáme 🙂

vafinka
5. apr 2013

@vivera vitaj medzi nami, uha, mas za sebou toho dost, klobuk dole, nazov sme si dali skor ako ironiu, 😀

olusam
5. apr 2013

@olivia31 diky diky 😉 myslela som na teba a som rada ze to mas uz zasebou.

vafinka
5. apr 2013

@olivia31 oliiiiiiiiv, kde siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

olivia31
5. apr 2013

@vafinka
@olusam Som tu dievčatá bola som u doktora 😀 odniesť správu z Martina a spýtať sa kedy mám prísť na kontrolu 😀 som šťastná . 😀 ..... 😝

olivia31
5. apr 2013

@olusam Ďakujem ti že si myslela na mňa kedy ti vychádza ísť do Martina cca ....možno sa stretneme.

vafinka
5. apr 2013

@olivia31 a ako su na tom vajuska?

olivia31
5. apr 2013

@vafinka 😀 😀 😀 zatiaľ takto 😝

vafinka
5. apr 2013

@olivia31 ale a kolko ich je? teda oplodnenych? ja tu cakam v nervoch cely den ze co napises 😠

olivia31
5. apr 2013

@vafinka veď ja viem ja ťa schválne naťahujem poklad môj. 🙂

vafinka
5. apr 2013

@olivia31 no dakujem pekne, ze ake nervy mi tu robis cely den, ze diky, uz mam vrasky aj na riti, no tak uz mi napises? ci sa ides bavit dalej 😒

vafinka
5. apr 2013

@olivia31 ty skrecek jeden, mas stastie 😀

olivia31
5. apr 2013

@vafinka No nebola som doma len teraz som prišla ja som ako na ihlách a myslím na tinku veľmi jej držím palce už si zaslúži byť šťastná určite bude mať aj ona dosť aj ja mam už vrásky na zadku .....a ráno keď som mala volať tak to boli nervy sme sa aj z drahým pohnevali sme v strese boli obaja tie hormóny si robia čo sa im chce.

vafinka
5. apr 2013

@olivia31 keby si vedela ze ake ja som mala nervy, ty si nepisala, ze co a ako, potom tinka, islo ma o zem hodit, vrrrrrr. no ja chapem , stres je svinucha, treba si zachovat chladnu hlavu, a co ja? na mna si zabudla. 😀 , ja som dnes nosila drevo do pivnice a musela som aj prestat, lebo zacalo so mna riadne kvandat, tak som dosla, vrrrr. tak idem strikovat dalej,

olivia31
5. apr 2013

@vafinka prečo škreček ty potvorka vieš čo som ja ráno prežívala fuj a do pondelka ďaleko .Bože len nech tinka sa ozve tak jej to prajem 🙂

vafinka
5. apr 2013

@olivia31 preto, lebo skreckujes info 😀

olivia31
5. apr 2013

@vafinka No tak prečo sa tak namáhaš to nesmieš však sa ti niečo stane ....máš oddychovať ja aj na teba myslim a ozvali sa ti čo si písala za tú prácu.

olivia31
5. apr 2013

@vafinka Ja som ťa len trosku chcela . 😀 ....nehnevaj sa ja ťa mám rada .

vafinka
5. apr 2013

@olivia31 no je ze len trosku a pak to zacalo, ked som cosi ponosila, no ze dobre, tak som skoncila. no moja, po mne ani smrad nezavola, uz nemam nervy, aspon ze mi idu vajca na odbyt 😀

vafinka
5. apr 2013

@olivia31 ja viem, ze ma chces ponatahovat, ty jedna 😀 , tak by si vcul dostala po zadku

olivia31
5. apr 2013

@vafinka Neboj sa nájdeš si prácu ja v to verím aj bábo budeš mať my všetky 😉

olivia31
5. apr 2013

@vafinka kde si zdrhla ? 😠

vafinka
5. apr 2013

@olivia31 mojko, sla som ku kuram, och 6 vajec na mna kukalo 😀

olivia31
5. apr 2013

@vafinka Tak super aj predávaš ?

vafinka
5. apr 2013

@olivia31 jasne, pomalicky si budujem svoj okruh zakaznikov, a stale premyslam, ci dokupim este kury