icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
5. apr 2013

@olivia31 a vcul, kam si zdrhla ty?

olivia31
5. apr 2013

@vafinka no teraz veľa ľudí kupuje bio potraviny a keď majú možnosť .

olivia31
5. apr 2013

@vafinka kolegyňa mi doniesla bio hovädzinu tak som bola pred panelakom po to .

vafinka
5. apr 2013

@olivia31 ved ja planujem toho mnoho ale musim na tom riadne makat, aby to slo, chcela by som aj rajciny a aj papriky predavat, este uvidim, skor ludia idu po domacom, ked sa da, no musim si cimsi privyrabat, perinky mi vobec nejdu, ani gatusky tak aspon toto

vafinka
5. apr 2013

@olivia31 jasne, to by som si dala aj ja, mnam , hovadzie maso mam rada, a hlavne na rezne ked je, och

vafinka
5. apr 2013

@olivia31 inak, minule mi vravel internista, ze ked chces, aby sa ti z masa vstrebalo co najviac zivin, ze je ho najlepsie jest so listovym salatom, ze sa ti najsam toho vstrebe..no ja len tak 😀

olivia31
5. apr 2013

@vafinka bolí ma brucho mám kŕče fuj 😝 sa tu zvíjam akurát prišiel môj muž

vafinka
5. apr 2013

@olivia31 chuda moje, vajecniky sa zmensuju, preto ta bolest, daj si cosi od bolesti, a hajde do postele alebo lezmo

olivia31
5. apr 2013

@vafinka však ležím na gauči len potrebujem pichnúť tú inekciu solumedrol a suseda nie je doma a druhá kamoška nezdvihla telefón.

vafinka
5. apr 2013

@olivia31
@olivia31 a to as picha kam?

olivia31
5. apr 2013

@vafinka Do zadku do svalu fuj až 5 ich mam včera mi pichli už na operačke a dali mi 4 dom a už som si ju mala pichnúť no to musí zdravotník vieš to je na to ohs

vafinka
5. apr 2013

@olivia31 viem, ze su na to, kristu, a tvoj ti to nepichne, sice to je tam tazko pichnut, to chce odvahu

olivia31
5. apr 2013

@vafinka písala ti tinka 😒

vafinka
5. apr 2013

@olivia31 ano ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

olivia31
5. apr 2013

@vafinka No možno to je to pravé nie ? ja mu verím, že to zvládne. 😉

vafinka
5. apr 2013

@olivia31 bude musiet, inak mu hlavu utrhnem 😖

olivia31
5. apr 2013

@vafinka presne tak bude musieť už je na čase aby sa aj ona tešila že má v brušku bublinku ja mu verím možno tým že bolo jedno bude supiš pupiš najkvalitnejšie na svete a bude s neho chlap ako hora a basta.

olivia31
5. apr 2013

@vafinka vaf vaf vaf kde si zdrhla?

vafinka
5. apr 2013

@olivia31 a fidli hotovo, si zabudla dopisat 😒

vafinka
5. apr 2013

@olivia31 uz som tu, bola som dat kvicovi najest

olivia31
5. apr 2013

@vafinka Bože ty gazdinka jedna sa nezdáš .

vafinka
5. apr 2013

@olivia31 😀 😀 😀 😀 no co, aj ono sa musi najest, chvilu sme pokecali, vzdy ked k nemu pridem, tak zacne krochkat, neviem ci ma vita ci co, ale je to mile, a ked sa s nim vypravam detto. no sila s nim 😀

olivia31
5. apr 2013

@vafinka Ty si expertka teda 😀 no a potom ho spapkáš .

vafinka
5. apr 2013

@olivia31 no veru, vzdy mu poviem, len papaj masko, papaj 😀

lenocka004
5. apr 2013

@tinkatinulka Tinus, nedari sa mi otvorit IP co si posielala ☹

vafinka
6. apr 2013

@tinkatinulka tinka, tak ako?

olivia31
6. apr 2013

@vafinka Ahoj

vafinka
6. apr 2013

@olivia31 ahoj mojo, teda ako ti je, uz je lepsie?

olivia31
6. apr 2013

@vafinka Ahoj no je to o čosi lepšie......a čo robkáš ?

tinkatinulka
autor
6. apr 2013

kočky nechce sa vam napiect mi dakykolacik mam take chute..ale už fajn, už nekrvacam a aj bolesti už išli fuc a dokonca aj brucho vyfucalo skoro cele..pondelok je den D. 😝