icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

kvetkokvetko
6. apr 2013

Ahojte, rada by som sa poradila. Som v priprave na KET, malo by byt v piatok 12. 4. Dnes ma chytila angina, teplotu nemam, radsej som si ale dala ATB-Klacid. V pondelok pojdem k vseobecnej a budem volat aj do CAR.
Myslite, ze mi dovolia KET, alebo ho zastavia? A neviete ako sa vtedy postupuje, hned vysadim lieky alebo ako? Dakujem.

lenocka004
6. apr 2013

@tinkatinulka Tinka, dojdi mam este z Velkej noci 🙂 (zltkove rezy a este jeden ale neviem ako sa vola 🙂) A neboj ten bojovnik to da aj sam 🙂 V pondelok ani v praci robit nebudem, len drzat tie palce. Tak zatial oddychuj a pondelok je tvoj stastny den 🙂

lenocka004
6. apr 2013

@olivia31
@vafinka
Ahojte baby ste tu? Oli ty dufam oddychujes 🙂

vafinka
6. apr 2013

@olivia31 ahoj mojo, no ja tak aj upratujem, dovarila som polievku,perem, psom dala a tak, este by som chcela ist umyt parapety na oknach ale to sa mi uz moc nechce. vrrrrr

vafinka
6. apr 2013

@lenocka004 ahoj mojo som, prisla som aspon nakuknut

vafinka
6. apr 2013

@tinkatinulka ahoj, no mne sa moc nechce ale ak ti postacia moje mraziaikove zasoby, tak ti poslem cosi 😀

lenocka004
6. apr 2013

@kvetkokvetko Ahoj. Ja som pred poslednym KET bola prechladnuta ale nejedla som ziadne lieky ani teplotu som nemala. Preto som to riska a isla aj tak. Ale bolo to len nachladnutie. Ak by si mala byt chora, mozno ze by stalo za zvazenie odlozenie vkladu. 😒

lenocka004
6. apr 2013

@vafinka Ty si teda sikovna. Ja som tiez dnes pracovala usilovne - varila, zehlila, upratovala. Ale uz mam relax 🙂

vafinka
6. apr 2013

@lenocka004 😀 vitaj vklube sikovnych 😀 😀 😀 😀 , mne sa uz moc nechce ale idem za chvilu aspon cosi este porobit, a potom dam labky hore 😀

lenocka004
6. apr 2013

@vafinka A este mi mrsisko klepe na dvere. Som zvedava kedy dovali, lebo mi je taka zima ze idem zmrznut. Ani na vylet s mm som nesla, vrrr.

lenocka004
6. apr 2013

@vafinka Kasli na to, je vikend, namiesto roboty treba nasadit welness 😀

vafinka
6. apr 2013

@lenocka004 no chuda moje, no ta moja hadam aj bude koncit, ale uz mi je omnoho lepsie ako vcera, to bol brutal, no este take dve robotky si porobim a potom dam velnes

lenocka004
6. apr 2013

@vafinka Som citala ze po kyrete byva mrsisko vraj silne. Tak som v ocakavani. Uz nech je po nej potvore 😠
Tak aj ja idem este neco porobit. Mam rozpisany dennik z ciest tak pridam zopar riadkov, nech maju moji buduci citatelia radost 🙂

olivia31
6. apr 2013

@lenocka004 Nerobím nič vegetím ani nič robiť nebudem kašlem som ako na ihlách do rána zbláznim o 17.00 sa idem dať ostrihať a nič zajtra navarím a dosť poriadené mám a manžel po vysávam keď dôjde dom .

olivia31
6. apr 2013

@vafinka No ty si zasa za šikovnú bože u vás sa to musí ligotať všade 😉 príď aj k nám dovolím ti aj u nás .

lenocka004
6. apr 2013

@olivia31 A kedy mas mat vklad zajtra ci v pondelok?

olivia31
6. apr 2013

@lenocka004 Zlatko zajtra volam ako sa vyvíjajú a vklad buď v utorok , alebo stredu to je ešte strašne ďaleko ☹

kvetkokvetko
6. apr 2013

@lenocka004 dakujem, asi to aj ja odlozim, uvidim, co mi povie doktorka v pondelok.

vafinka
6. apr 2013

@olivia31 no neviem, ci som taka sikovna, ale chcela som cosi porobit, ale aj ma nalada presla, zas sa dovalil jeden znamy, vrrrr, ja tak neznasam, ked mam cosi na praci a ktosi sa dovali a sedi mi tu , vrrrrr, neboj, a kedy budes volat ako sa maju vajciaci?

vafinka
6. apr 2013

@lenocka004 toto neviem, ale satcilo co som mala po ivfku , no nikdy viac, to som sla aj z podoby 😖

lenocka004
6. apr 2013

@vafinka No uvidime, snad to prezijem 🙂

lenocka004
6. apr 2013

@kvetkokvetko Asi to bude lepsie 🙂 vsak sa nie je kam ponahlat. 😉

lenocka004
6. apr 2013

@olivia31 Tak nech sa im dari a pekne rastu 🙂 Nech su uz z nich v utorok krasne blastocysty. A kolko si ich planujes vlozit? Ja som si posledne dala jedno a nakoniec boli dve 😀

vafinka
6. apr 2013

@lenocka004 no treba kupit aj pampersky, 😀 , aby si bola pekne v suchu 😀

lenocka004
6. apr 2013

@vafinka Ha ha ha ja ti dam pampersky. 😀 Dohodla som sa s mrchou ze bude normalna, tak v inom pripade by ma riadne nastvala 😠 A ty co uz si doriadila? Ja som napisala asi dve strany a som to vzdala. Dnes mi to moc nejde. Ale este jeden pokus tomu dnes dam 🙂

vafinka
6. apr 2013

@lenocka004 😀 no co aj tvoja ritka a cikinka si zasluzia byt v suchu 😀 pocas narocnych dni 😀 .no poriadila ako tak, uz som na to nemala nervy , tak som sa na to vybodla, tak ideme este vecer von vypadnut, a tak, no pis pis, nech je cosi z teba 😀

tinkatinulka
autor
6. apr 2013

vidim že sa nenudite kočky, mne mamina napiekla moravske kolace tak supis servis mam..drahy išiel na wellness co ja nemozem tak vegetim

lenocka004
6. apr 2013

@vafinka Tak to si vecer uzite. 🙂 Ja dnes ostavam doma pri cervenom vinku. To dostanem za odmenu ked este nieco vyplodim. Sa motivujem 😀

lenocka004
6. apr 2013

@tinkatinulka Ty mas tiez zlatu mamu. Mnam, moravske kolaciky su super mnamka. To som uz dlho nemala. Moja mama to tiez obcas robi. A ako sa citis?

tinkatinulka
autor
6. apr 2013

@lenocka004 rano stres ako baby, ale už oki..už nekrvacam, tlak už oki a aj bolesti pomaly mensie..takže z tých 3 pokusov toto asi zatial naj po opu
a ty co popijas?my ružové