Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@kostickabonnie waw, su krasne 😀
@kostickabonnie
@vafinka
@tinkkatinulka dievčatá tie su krasne 😀 keď nebude babo tak bude pes 😀
@kostickabonnie čo je to za rasu ?
@olivia31 Ahoj Oli, ako si dnes dopadla? Vcera som bola bez internetu tak som sa nemohla ozvat, ale myslela som na teba a v pondelok na Tinku. Dufam ze vsetko Ok a uz len // cakam 🙂
@lenocka004 Ahoj dnes som mala vklad no dve čiarky sú ešte ďaleko ....ďakujem za podporu si zlatá 🙂
Dievčatá pozerám partičku a smejem sa ako kôň 😀
@olivia31 No ved ja viem, ale to uz tiez bude co by dup 🙂 Kolko ste vkladali?
@olivia31 uvidis, bude aj bábo aj pes....tak ako u nás 😉
@lenocka004 No len jedno viac nebolo musíme čakať do zajtra či budeme niečo mraziť bohužial tak ako pri prvom ivf nemám kvalitné vajka smola no som vďačná za to to jedno aspoň 😒
@olivia31 zlatý retriever ....a na // nemusis ani čakať, ber to ako hotovú vec....drobec je dnu a už tam ostane dalsich 280 dni 🙂
@kostickabonnie No pevne verím , že budeš mať pravdu čo sú to za šteniatka?
@kostickabonnie Ďakujem takého chcem idete aj predávať ?
@olivia31 zatial máme len troch záujemcov, ale ak sa nepodarí na SK, tak jedna pani vezme do Rakuska a tam preda. Naša Bonnie k nám prišla v máji 2011 - lepili sme ubolenú dušu po 2 rokoch snaženia - síce to nepomohlo odreagovať sa a otehu prirodzene, ale toľko lásky nám ešte žiaden psík neprejavoval. Posielam foto Bonnie, keď sme si ju priniesli a teraz je matkou - prvorodičkou, tak ako ja, stará koza 🙂
@kostickabonnie waw, je uzasna 😀
@kostickabonnie Tá je krásna aj ja chcem napíš mi do ip čo bude stáť psík a ja ukecam manžela budeme ho brávať na chalupu jej rozkošní 😀
@olivia 31 a tu je už dospelá s oteckom týchto zmrdíkov 🙂
@kostickabonnie Chcem chcem chcem aj ja sú krásne to je krásny psík 🙂
@kostickabonnie
@vafinka
@lenocka004
@olusam Zasa niekto odložil babo do hniezda záchrany na Markíze to bolo chlapčeka nechápem to fuj a takáto má ešte nárok si ho prísť vziať a nič s toho mať nebude a my sa takto musíme trápiť ☹
@olivia31 joooj...ani nevrav,v tomto svete uz nic nie je spravodlive... ☹
@kostickabonnie ahoj,a teba si pamatam ked ja som mala prve IVF, dlho si musela cakat na schvalenie ziadosti a hla,o chvilu budes mamina 😉
a aj my uz vyse roka mame labradorku....aspon sa mame o koho starat a tesit sa 🙂
kocky, na chvilku sa vzdialim, potom sa ozvem 😀
@olusam áno, aj ja si Ťa pamätám, veru od mája do júla a kvôli tomu bolo IVF až v 10/2012. Ale možno to bolo na niečo dobré...zmenila som myslenie, lebo po prvom a druhom IUI v 2011 som sa na to nejak inak začala pozerať aj som to inak prežívala a oplatilo sa... 🙂
Ja verím, že každá z vás raz zistí, že práve tento pokus je niečím iný, inak vnímaný ako predchádzajúce a bude úspešný 😉 😉 😉

@olivia31 no poslem, aj budes nadavat na mna, no ja zajtra zas budem pokracovat, len tak som si to este zbezne pozrela a chce sa mi plakat, ze co ma caka. ale potom zas ta odmena vo forme kvietkov, juuuuj, sa tesim