Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
ahojte kočky, strašne moc dakujem že ste na nás mysleli..moc to pomohlo..oli ty len obzeraj vecicky sak cochvilka budes kupovat, žiadne povery nikdy nezabrali a ked bude verit tak sa splni,ja som asiv tomto prikladom aj ked som už stracala silu verit.
@tinkatinulka waw, som stastna aj za teba, no co len ja tu sama netehusa budem ☹ ☹
@vafinka micka aj to bude..ty si najmladsia z nas, bu ved vies tento rok ma este dllho do silvestra 😉 hlavu hore
@tinkatinulka no diky, broni, ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@vafinka ked sa budesmracit tak ti tie frajerske boty neposlem!
@tinkatinulka ake boty???? co?????? sa vam povie, vy dve s oli pupkane, a my co??? aj my ostatne, ci ? este musime pockat?
@vafinka tak tak asi pride vsetko v spravny cas..boty pre drobca..este mam rozpracovane..poslem pre stastie 😉
@tinkatinulka chi, no toto, neviem, jedine ak by sa diali zazraky, a jeden fesak sa nasiel co by prekonal trasu D, inac to nevidim 😠 😠 😠 😠
@vafinka ?som nepochopila
@tinkatinulka vies, ked to doteraz ani jeden fesi nezvladol za ten cas, tak ja uz to niekedy uplne vzdavam ☹
@vafinka vies u na sa stale riesil spermiogram, a az teraz sa ukazalo že vlastne moje vajuska su biedne, pričom o tom nik predtým ani neuvazoval..ak chces skusit tu dheu ja ti poslem, mam skoro cele balenie, ale pri pco nepomaha
@tinkatinulka tu dheu to nechcem, to je iny humus a cosui si take dat, to nieee, nemam odvahy, co ak by som si tym uskodila? ja si radsej nasyslim na infolic, a cosi riadne na fesakov 😀
@vafinka my sme teraz dali kooopec prachov do fesakov,a moc nepomohlo hlavne morfologia stale 0,ale kedze sme dali picsi tak asi to pomohlo.ja som sa s dr bavila o dhea a povedal pokial je amh pod 2 tak treba skusit, ze robili na to studie a ze zabralo..
@tinkatinulka hm, ja sice amh nemam vysetrene, ale ani nejdem, ved ked je fsh a lh a ostatne veci oki, tak uz toto nejdem zistovat, to vazne? to na fesakov nezabralo? ved si draheho kde cim dopovala a to vazne nic?
@vafinka no vazne..sme kukali ako puci..ze po tom vsetkom..
@tinkatinulka ty koky, inac aj chlapi si pichaju hormony na spg cko, a dr sa o tom nezmienil? viem ze ako pri stimulacii ai oni si pichaju decapeptyl ak sa nemylim
@tinkatinulka inac, nevies ze do kedy sa vracaju dane ? ja furt na ne cakam a furt nedosli
@vafinka juj to oni maju cas mne to raz doslo az v juni
@vafinka cosi som o tom pocula ale nam nic take nepovedal
@tinkatinulka
@vafinka Ahojte kočky no ste to rozbehli 😀 sa teším inak môžem už niečo aj porobiť , alebo mám ešte ležkať a sedkať

@olivia31 ach jaj, zas potrebujes bitku? musis tomu verit, krpan je uz chyteny, tak kde je problem?