icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
11. apr 2013

@tinkatinulka ja si pamatam, ze mi prisli raz az v maji, lebo to som mala pred svadbou, 😖 , nech si svihnuuuuuuu 😀 a pojdem na vlnu a ihlice 😀

olivia31
11. apr 2013

@vafinka veď aj ja by som išla sedím na gauči a vonku tak pekne asi ešte dám dnes relax deň ....no trošku som riad poumývala a dnes musím niečo uvariť čo ideš ty !

vafinka
11. apr 2013

@olivia31 no ja idem dnes tofu syr s ryzou, mnááám uz sa tesim 😀

olivia31
11. apr 2013

@vafinka to ja nemusím a môj by to nechcel ....ja asi nejaké mäso dám a ryžu a červenú repu uži si to nakupovanie ihlíc a vlny 😀

vafinka
11. apr 2013

@olivia31 keby si vedela ze ake je to dobre, ja som najprv tiez nevedela ze co jem, ale ked mi povedala svokra ze co jem, skoro som umrela, ze ake je to dobre, to mas zvlast tofu s porom, podusene s kecupom a so sojovkou a worcestrovkovu, cesnakom, ze mnammmmm a k tomu ryzu, no uzas, 😀

olivia31
11. apr 2013

@vafinka jedla som už raz niečo podobné kamoška to robila ale bola k tomu cestovina a tofu bolo tuším údené a to bolo fajné no môj by to nejedol to je len mäso chlap jeden 😀

olivia31
11. apr 2013

@tinkatinulka
@vafinka inak nám robia pred panelákom nové hojdačky pre deti to už pre tie moje asi to vedia 😀 😀 😀

vafinka
11. apr 2013

@olivia31 😀 😀 ano robi sa to aj z udeneho tofu, teraz mam obycajne, tak som zvedava, ze ake to bude. no aj moj bol masozravec ako svet ale ja som ho to odnaucila, ze sa neda jest furt iba masisko

olivia31
11. apr 2013

@vafinka inak som stále v pyžame hrôza idem sa dať na poriadok 😀

olivia31
11. apr 2013

@vafinka presne tak ja mám rada aj zapekanú cestovinu , alebo aj rôznu zeleninu a tak no on mäso hrôza a potom aby nemal 95 kg a ja ledva 55 kg 😀

vafinka
11. apr 2013

@olivia31 no kamoska, tak si jasna 😀

vafinka
11. apr 2013

@olivia31 trnka nasa 😀

olivia31
11. apr 2013

@vafinka presne tak čo má rád tak to zeleninové šaláty to si dáva večer no obed to musí byť väčšinou mäso , alebo ešte aj syr a špagety no to len občas des čo 😀

vafinka
11. apr 2013

@olivia31 no to ano to aby si na balkone chovala cuniaka 😀

olivia31
11. apr 2013

@vafinka no alebo na chalupe no on sa stravuje viac menej mimo iba večer doma no cez víkend je to tak to

vafinka
11. apr 2013

@olivia31 aha, no mna uz hlad kantri, musim ist dat cosi do ust, vrrrrrrrrr

tinkatinulka
autor
11. apr 2013

@olivia31 aj ja som este v posteli..a hackujem pre vafinku 🙂
svieti slniecko hned by som sla von ale dneska nechcem niekam chodit zajtra dam prchadzku do obchodu

tinkatinulka
autor
11. apr 2013

baby my dnes mame moje oblubene spagety s brokolicou

olivia31
11. apr 2013

@tinkatinulka ja budem mať asi aj halušky mama mi donesie sa mám ....myslíš že môžem ísť na malú prechádzku už dnes ja som viac menej od vkladu len ležala , alebo sedela neviem a aj sa bojím niečo robiť čo ty na to ako mám fungovať?

vafinka
11. apr 2013

@tinkatinulka daj recept, ze ako to robis, to by som rada niekedy ochutnala

olivia31
11. apr 2013

@vafinka len si daj ja idem si dať ovocie teraz sa snažím veľa papkať

vafinka
11. apr 2013

@olivia31 juj, ja som schopna ziest tak max banan a jablko

olivia31
11. apr 2013

@vafinka ale to nemáš rada nič iné ja zbožňujem ovocie všetko

vafinka
11. apr 2013

@olivia31 no pomaranc zjem iba vtedy ked mi ho moj osupe a aj mandarinku a to musi byt fest sladka, a jahody iba ked su ozaj sladke a to ostatne , no budis a hrozno mam rada som zabudla

olivia31
11. apr 2013

@vafinka dnes idem popozerať časopisy a idem ti urobiť ten strih na šaty

vafinka
11. apr 2013

@olivia31 to fakt? si zlata

olivia31
11. apr 2013

@vafinka
@tinkatinulka dobrú chuť ja mam hríbovú na kyslo a halušky 😀

tinkatinulka
autor
11. apr 2013

@vafinka na troške oleja podusis brokolku do polomeka, zalejes troskou mlieky a dusis.potom sol, korenie.das tam dve bambina syr a postruhany syr a hotovooo.je to rýchle a zdrave, davala som aj trosku vegety natur ale uz nedavamm..odkedy dietujem

tinkatinulka
autor
11. apr 2013

@olivia31 doktorka mi povedala jeden den klud a potom normalne vsetko ..ja vegetim ale ja som neposed

vafinka
11. apr 2013

@tinkatinulka hm, to vyzeraaa vyborne, to spravim najblizsie, mnaaam, inac moj tofac je supis, ze uz to bastim, aj vam kocky dobru chut
@olivia31