Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 keby si vedela ze ake je to dobre, ja som najprv tiez nevedela ze co jem, ale ked mi povedala svokra ze co jem, skoro som umrela, ze ake je to dobre, to mas zvlast tofu s porom, podusene s kecupom a so sojovkou a worcestrovkovu, cesnakom, ze mnammmmm a k tomu ryzu, no uzas, 😀
@tinkatinulka
@vafinka inak nám robia pred panelákom nové hojdačky pre deti to už pre tie moje asi to vedia 😀 😀 😀
@olivia31 aj ja som este v posteli..a hackujem pre vafinku 🙂
svieti slniecko hned by som sla von ale dneska nechcem niekam chodit zajtra dam prchadzku do obchodu
baby my dnes mame moje oblubene spagety s brokolicou
@tinkatinulka ja budem mať asi aj halušky mama mi donesie sa mám ....myslíš že môžem ísť na malú prechádzku už dnes ja som viac menej od vkladu len ležala , alebo sedela neviem a aj sa bojím niečo robiť čo ty na to ako mám fungovať?
@tinkatinulka daj recept, ze ako to robis, to by som rada niekedy ochutnala
@vafinka
@tinkatinulka dobrú chuť ja mam hríbovú na kyslo a halušky 😀
@vafinka na troške oleja podusis brokolku do polomeka, zalejes troskou mlieky a dusis.potom sol, korenie.das tam dve bambina syr a postruhany syr a hotovooo.je to rýchle a zdrave, davala som aj trosku vegety natur ale uz nedavamm..odkedy dietujem
@olivia31 doktorka mi povedala jeden den klud a potom normalne vsetko ..ja vegetim ale ja som neposed
@tinkatinulka hm, to vyzeraaa vyborne, to spravim najblizsie, mnaaam, inac moj tofac je supis, ze uz to bastim, aj vam kocky dobru chut
@olivia31

@tinkatinulka ja si pamatam, ze mi prisli raz az v maji, lebo to som mala pred svadbou, 😖 , nech si svihnuuuuuuu 😀 a pojdem na vlnu a ihlice 😀