icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
11. apr 2013

@vafinka
@tinkatinulka na stv 1 dávajú ženský magazin o pletení kuk

vafinka
11. apr 2013

@olivia31 aha , no kuknem a uz to ide teraz?

olivia31
11. apr 2013

@vafinka áno teraz

tinkatinulka
autor
11. apr 2013

asi som to zmeskala..kuknem na webe v archive

olivia31
11. apr 2013

@tinkatinulka
@vafinka Dievčatá teraz tu bola kamoška a doniesla mi palacinky kopec pozývam strašne zlatá včera tu bola ma pozrieť prišla dom žije v rakúsku je to poklad ozaj kámoška 🙂 ....skoro som odpadla 😀

tinkatinulka
autor
11. apr 2013

@olivia31 jej to bolo krasne, ja som dnes do vecera sama, drahy ide s kamosom drkotat v poslednej dobe nemal na nic a nikoho cas, tak nech sa vyvetra

olivia31
11. apr 2013

@tinkatinulka no to bolo ona je strašne zlatá od malička sa poznáme ako malé deti pamätám keď bola malinká ja som mala 6 a ona asi 2 a jej sestra bola ešte v bruchu 😀

vafinka
11. apr 2013

@olivia31 no ze super, ozaj kamosky 😀

olivia31
11. apr 2013

@vafinka no ta teda je ....a kúpila si tie ihlice a vlnu ? Ja som našla ten strih tak to zajtra urobím a pošlem ti to 😀

tinkatinulka
autor
11. apr 2013

ale ale vafinka ide strikovat???tu na MK je koopec inspiracii

vafinka
11. apr 2013

@tinkatinulka noooooo co ze ja sa na teba hrabem, ja som rada, ze to viem ako tak drzat v rukach, zajtra pojdem pokupit co mi treba, dnes mam akysi divoky den, ale aspon som vybavila dajake surnosti 😀

vafinka
11. apr 2013

@olivia31 zajtra pojdem, musim ist zajtra rano domesta a pak, 😀,nech sa deje co sa ma

vafinka
12. apr 2013

@olivia31
@tinkatinulka ahojte zeny, to co, tu uz fakt posledna mrcina zdochla???

tinkatinulka
autor
12. apr 2013

@vafinka cicus tu prsi a ja vegetim v posteli s hackovaním 🙂

olivia31
12. apr 2013

@vafinka No ona sa zobudí na obed a vrčíííííííííí haf haf ...kde sa ty flákaš čo ???? manžel doma tak na nás kašle a už sa iba jemu venuje 😝

vafinka
12. apr 2013

@tinkatinulka no pekne, ze aspon ty pises, aj u nas raz prsi, raz nie , a raz neviem co, no ja som bola v meste aj som daco pokupila, teda ihlice a krasnu vlnu, tak pojdem na to. chi sa tesim ale musim si ist nieco ziest, bo od rana som nic nejedla, som sisi, rano som nestihala sa najest a spomenula som si az teraz ☹

olivia31
12. apr 2013

@tinkatinulka no ty ešte stále v posteli no to to 😉

vafinka
12. apr 2013

@olivia31 aleee nooo, vedsom bola od rana v meste, neboj jasom vam verna. ako svet, no nooooooo, a ty mas co vravet, ved od rana ste tu ani ciarku nedali, no to je s vami hrozne, ked ja tu nepisem tak nik ,to coooooooo 😀

olivia31
12. apr 2013

@vafinka tak sa len na papkaj aby si vládala prepletať ihlice 😀

olivia31
12. apr 2013

@vafinka No my sme písali ale inak 😉

vafinka
12. apr 2013

@olivia31 ved mi je uz akosi biedno, idem dat veru cosi do ust, ale neviem co, neviem co by som si dala 😀

vafinka
12. apr 2013

@olivia31 tak potajomky,co?? kakane, aby som ja nevedela, hmmmmm

olivia31
12. apr 2013

@vafinka však si len srandu robím ja viem, že si bola v meste ja pôjdem v pondelok hi hi hi

olivia31
12. apr 2013

@vafinka nie na Mk ty potvorka všetko vieš nič netajíme nehnevaj sa idem niečo ešte aj ja spapkať ....kedy budeš mať skypko hm ???

vafinka
12. apr 2013

@olivia31 och, no veru neviem kedy kupime novu kameru, ale poviem mojmu, aby sme sli daco pozriet v pondelok, pojdem na UP a mame aj elektro po ceste 😀

olivia31
12. apr 2013

@vafinka No papkaj aby si vládala ...akú vlnu si kúpila ?

vafinka
12. apr 2013

@olivia31 no taku krasnu jemne vanilkovo zelenkavu ci aka to je, juuuu, je krasna, takze pre miminco ako stvorene, a veru taku farbu dam na spalnu, uzasna 😀

tinkatinulka
autor
12. apr 2013

No kocky ste sa rozpisali,ja som nejak unavená dnes som uz nechcela do práce robiť na pc ale odkládá dá,ležím

olivia31
12. apr 2013

@tinkatinulka čo sa schovávaš 🙂 už si uhačkovala čo to

olivia31
12. apr 2013

@tinkatinulka no pekne stále poloha ležmo len ležkaj ja som tiež unavená to to počasie a včera ako pekne bolo 😒