Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@vafinka drobec opcas pichne,aspoň viem ze tam je..hi
teda maminy, 😀
no je to jasne, je to 😀 tam
@tinkatinulka
@olivia31
Baby inak novinka..svokra ide k svagrovcom na pár dni..chladime sampus ako ja a babí,aby ste dosli na party
@tinkatinulka coooooooooo??? no ja by som sa na tvojom ieste opila ako truba 😀 😀 😀 😀 konfety by lietali snad vsade 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@tinkatinulka Noooooooooo o koľkej je zraz 😀 😀 😀 tak si to uži sa tešíš ty potvorka
@tinkatinulka Pozrela si si tú stránku ???
@vafinka
@tinkatinulka Kašlem na vás idem aj žehliť 😝
@olivia31 neděli o tretej stáž možné začať..kukala nádhera ale tie ceny 😒
@tinkatinulka no sú tam riadne sumy čo ale pekné 😠
@tinkatinulka ok ako na koni donesiem jahody 😀 😀 😀 😀
Ahojte kočky krásne ránko želám, tu už slniečko vykuka.huraaa
@tinkatinulka Ahoj dobré ráno tu zamračené ☹
@tinkatinulka tak čo už si užívaš 😀
@olivia31 už sa pripravujem na užívanie..juj aka romantikus bude, už to poootrebujem ako sol 🙂 drobec poslucha? 😉
@tinkatinulka asi áno keď ja ti neviem necítim sa nejak inak musíme len počkať na výsledky 🙂 a dnes ideš teda pracovať k tým susedovcom čo dávaj si pozor .....ja som bola dnes konečne vonku trošku v obchode ale len tak ako na prechádzku slniečko vykuklo bože ako mi to dobre padlo
@olivia31 no ja som dneska chodila pomaly s mopom..aj mi to dobre padlo sa trosku rozcvicit..a teraz vegetim, ani idem k susede na pokec 🙂 sak už mi mávala či dojdem..svagor už došiel a na plnu hubu pred svokrou o nasom "tajomstve" juj som ho skoro do koleka kopla..my sme to pred nou nechceli rozoberat moc..aj ked asi už tušila o čo ide..no radosť taku rodinu 😝
@olivia31 asi dneska dame vinko vecer, aj v RF povedali že decku dve možem na prekrvenie maqternice, ale ja aj trošínku čili
@tinkatinulka Moja zlatá ty si ako ja ani ja som to nechcela nikomu nič hovoriť no moja svokra ja ako stopovací pes každý večer volá kde sme boli a kam ideme zajtra a môj jej furt povedal, že do Martina ja som si už zvykla a už to neriešim ......ja som sa bola dnes prejsť ....ja som iba po byte chodila no ale upratovať ešte nebudem iba prádlo som pokvačkala bo ten môj to tam povešia ako handry 😝 čo si neurobíš to nemáš 😀
@tinkatinulka to víno som aj ja rozmýšľala že by som trošku mohla 🙂
@olivia31 len si daj..ja nejake upratovanie to ee, akurat co postel upracem ..joj tu by mi to ani nedovolili ale ja som maniačka na podlahy, mam supis mop tak iba s nim pretret lebo ked to ma robit svokra tak to ako by nebolo ani umyte..sak poznaš čo si neurobis sam..juj sak 4 dni bude prec...tešim ako male decko 🙂
@olivia31 ved ked stale niekam cestuješ tak sa to moc utajit neda, u nas to vie mamina a segra, a drahy to povedal bratovi, lenže ten zase doma a jeho drahy je tiež ako sliedič..no fasa, mne sa to nechce nikomu vysvetlovat preco zaco a ako sa to..nech si tým prejde niekto za mna a ja budem spokojna..tak ma to vytocilo..kukla na mna že coo ale ja nebudem vyzvedat a ja som isla radsej prec..
@tinkatinulka urob tak ako to cítiš ja som na tom tak isto nič nerobím iba som včera trosku navarila a riad odpratala a dosť a dnes to prádlo .....inak ak so tam už malo pri chytiť tak už to tam asi je ono sa to asi uhniezdilo tie prvé dni si myslím, len už nech to tam ostane .
@olivia31 no nech ostane 9 mesiavoc, mna stale pobolieva prava strana ale tam som mala koopu folikov malých tak dufam že to sa iba vajecnik vracia do povodného stavu.
@tinkatinulka No ja som sa teraz vrátila dom boli sme pozrieť na chalupe a už aj tam sneh zmizol tak už sa teším keď sa oteplí a budem vegetit v kresle na terase 🙂 no dúfam že to bude na 9 mesiacov no to je ešte ďaleko ešte potrvá kým sa dozvieme čí sme tehotné budeš si robiť aj test ?
@tinkatinulka vafinka ta kašle na nás tá už makoší asi na dvore 😀

@olivia31
@tinkatinulka inac mainy moje, ako sa mate? ako sa cititte?