icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
13. apr 2013

@olivia31 testy mám doma este z minulého roku,ale neviem,tento pocit ze som tehotna si chcem užít a nie stresovat

tinkatinulka
autor
13. apr 2013

Vafinka kde si?

olivia31
13. apr 2013

@tinkatinulka no ja som ani pri prvom ivf nerobila tehu testy tak asi ani teraz .....inak môj teraz dovaril a obžrala som sa mne teraz tak chutí to tie všetky lieky takto asi na mňa vplývajú 😝

vafinka
13. apr 2013

@tinkatinulka
@olivia31 ahojte zeny, no tu soooom, teda maminky ste, no neviem ci sa pridam, ovu bude u mna asi tak koncom tyzdna sa mi zda, ci? no asi tak nejak, co planujete na zajtra? ja ak bude pekne, umyjem motorku a hajde 😀 😀 😀 😀 , juuuuj nech je len pekne, no ja som dnes cosi upratala, varila a vsetko mozne, 😀

tinkatinulka
autor
13. apr 2013

No dneska je tu pusto, my sme boli s kamosmi na vinko..dala som si dobrunke cervene ale len decku 😉 aspon budem spat ako babatko, mna stale tie vajecniky pichaji, normalne sak po OPU na treti den už boli oki a teraz sa oživuju ako prvy den po.Moj uz je taky nadrnkany ze už by testoval aj dneska, pricom este v RF hovoril že posluchneme doktorku a budeme testovat až podla harmonogramu..asi ked budem na to pripravena..inak dnseka uplne ako prvoaprilove pocasie..dazd a slnko cely den sa striedali ale zajtra ma byt pekne tak pojdem na malu prechadzku nachytat slniečka.tak peknu nocku kočky

vafinka
14. apr 2013

@tinkatinulka ahojte kocky moje, no veru vcera bolo vselijak, ale dnes sa ukazuje na to, ze bude cosi lepsie, a tak my pojdeme asi na vrrrrrrrrn, juuuuj, tesim sa 😀 😀 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
14. apr 2013

@vafinka no pekne odkedy bude pekne tak sa nam ani venovat nebudes..len motorke a zverom 😝

vafinka
14. apr 2013

@tinkatinulka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a este zahrade, ked ja za to nemozem, to je moja brutal laska motorka, uz sa pojdem pomalicky chystat, zapliest 2 copiky po prilbu aby nezavadzali, juuuuuuuuuuuuuuuj ja sa tak tesim na motorkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
14. apr 2013

no Oli na nic ine ako kocikovat neostava 😀 uplne na nas kašle Vafinka

vafinka
14. apr 2013

@tinkatinulka ahoooj, uz som doma, riadne som vyvetrana, stalo to za to, 100km prejdenych, to je vonco 😀

olivia31
14. apr 2013

@vafinka Ty potvora a nebojíš sa a to šoféruješ aj ty , alebo len manžel .........no tak ja už len ten kočíķ a budem frčať takto o rok 😀 vietor vo vlasoch 😀

olivia31
14. apr 2013

@tinkatinulka no o rok takto naštartujeme tátoša a budeme frčať .....kočíkovať 😀

tinkatinulka
autor
14. apr 2013

@olivia31 no to teda sak je tak krasne dneska som sa aj trosku presla ale tie vajecniky ma donutili zas len na gaul lahnut..a stale mam na nieco chut..juj, mas mail

olivia31
14. apr 2013

@tinkatinulka no ja som stále unavená a chutí mi všetko nechápem kde to do mňa ide 🙂 dnes sme boli trošku na prechádzke a som unavená ako by som makala celý deň stále len posedávam , alebo ležím a bolia ma stále prsia už asi tretí týždeň dúfam, že sú to dobré príznaky a občas ma aj v krížoch pichne aj v brušku .Dnes som vstala o 11 na obed 🙂 🙂 🙂

olivia31
14. apr 2013

@tinkatinulka no tak ja som dnes som to má 10 dní a si zober že keď to bude mať 18 dni tak sa mu začnú vyvíjať orgány to je sila.....kukam na to ako puk

vafinka
14. apr 2013

@olivia31
@tinkatinulka kocka moja, ja neriadim, na velky motocykel nemam papriere, ale som sa vybesnila ako mala, musim povedat, no veru kocky moje, tak uz pekne kociky vyberajte, 😀 , nech to zvladnu to zavodenie 😀 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
14. apr 2013

@olivia31 no ja zase vstavam okolo 5-6 neviem nemozem spavata a hlavne ked ma picha tak sa otacam stale a aj tie vajecniky tlacia stale

tinkatinulka
autor
14. apr 2013

@olivia31 sak ja som tiez bola z toho riadne vykukana že už dneska tvori HCGcko..sila

tinkatinulka
autor
14. apr 2013

@vafinka no sak kocik vybraty už davno len ceny sa mi moc nepacia ale drahy povedal že kupime taky aky len budeme chcet a dokonca pozeral Stooke..mne sa teda nepaci ale jem,u vyhovuje výška on má 197 cm..ja som zas drobec..ale bed sme boli na vklad tak sme boli v tom obchodaku kuknut ten Bebecar a on sa normalne po obchode prechadzal s kocikom od radosti ze sa vklad konal..som ho z tade nemohla dostat ale fuull vybava 1000 €, ked neni akcia co je mooooooc 😒

vafinka
14. apr 2013

@tinkatinulka juj, ja si nemozem pomost, ten stokac, je humac, ale ved ten bebecar, bol total ze uzasny, taky ze achhhhh 😀

vafinka
14. apr 2013

@olivia31
@tinkatinulka baby inak, je vam jasne, ze ste uz tehule? inac uz tu potom ani nebudete pisat a budete v inych temach ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ a na vasu vafinu zabudnete ☹

bimbo37
14. apr 2013

@olivia31 @tinkatinulka ahojte babenky. Citam tu tak dve stany dozadu- v tejto teme som edte nebola😊, ze cakate na vysledky. Predpokladam, ze ste po IVF alebo KET. Ja som na tom podobne, zajtra idem na krv a uz sa neviem dockat. Tiez som netestovala tak to bude prekvapko. Ja som bola teraz na KET. Pred pol rokom som mala IVF - uspesne, ale v 12tt som potratila. Tak dufam, ze teraz to uz vhde vsetko v poriadku. Drzim ak vam moc moc palce a budem rada, ked obcas popiseme. Drzte sa😊

tinkatinulka
autor
14. apr 2013

@bimbo37 zajtra vstan pravou nohou a želaam len pozitívne správy,my mame k testom daaleko

tinkatinulka
autor
14. apr 2013

@vafinka nezabudnemeeeee, slubujem

tinkatinulka
autor
14. apr 2013

@vafinka no už šporíme

vafinka
14. apr 2013

@tinkatinulka ja budem spon na novu prilbu 😀

tinkatinulka
autor
14. apr 2013

@vafinka juj cica a nezabudej na opekacku na našej chate 😀 😝 😝 😝 😝

vafinka
14. apr 2013

@tinkatinulka no len ci ma aj zavolas, 🙂 ja uz budem coskoro slamenna vdova, tak hmmmmmmm, inak kedy testnes?

tinkatinulka
autor
14. apr 2013

@vafinka zavolaaam ved nam treba dreveny obklad este dokoncit..hihi pracant potesi
testovania sa bojim, po zlej skusenosti neviem ci ist potom rovno na krv..asi to bude o pocite, nechcem sa zbytocne stresovat, co ja sa sama vystresujem do obratok

vafinka
14. apr 2013

@tinkatinulka jaj, ak opekacka je len a len zamienka, 😀 , neboj, bud je to tak ci onak, ale bodaj by to bolo tak 😀 . juuuj, som ja len zvedava ako stara rit. 😀