Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@bimbo37 4 dni po ET 🙂 3 IVF
@tinkatinulka tak drzim moc moc moc palce. Ale urcite to bude do tretice vsetko dobre😊
@tinkatinulka ahouj kocka moja, uz mi ani nenapises, no pekne, uz ma tu zanedbavas 😢
@vafinka ale ale to nieee..dneska nejaky divky den svieti slnko, drahy uz v praci a mne sa nic nechce..ma znervoznuje ta bolest vajecnikov..juj neznasam toto ja zacnem nad niecim dumat a potom nie som schopna nic robit..a to mam koopu prace, som vegetila dodneska s robotou, sak nastastie nerobim fyzicky ale aj tak sa mi nece..a ty co ides dneska robit? boli ste sa previezt?
@vafinka
@tinkatinulka Ahojte dievčatá ...tinuš dnes som ťa chcela ísť pozrieť, že prekvapenie môj manžel ide vaším smerom aj vie kde je tá vaša obec 😀 no nešla som bo sa bojím kontroly ak náhodou príde .....vafinka nezabudneme na teba a bude vždy v tejto téme spolu .......idem dnes na prechádzku je tak krásne 😀 ...........tinuš nechaj to tak nerozmýšľaj nad tým nechaj to tak nestresuj sa čo som čítala tak až na 12 deň sa môže prv. krát urobiť test a to je ešte ďaleko bude ako bude no musíme byť pokojné . 😀
@olivia31 ved už pracujem tak nemam ani moc casu na to mysliet..krasny den..si mohla ale svokra je este dooma vrrr
@tinkatinulka Niekedy inokedy sa bojím ja len cez vychádzky zajtra idem na kontrolu k dokt. dnes trošku upracem, ale len tak trošku .....pekne pracuj a zarábaj na kočík 😀 idem to ja kuknúť čo si si to vybrala 😀 , ale ja som tiež pozerala a tiež je drahý čo sa mne páči . 😒
www.bebecar.cz
Icon seria
@olivia31 ale zistili sme že mavaju aj vypredaj a to je supis cena tak hadam kym budemem my potrobvat do zimy tak bude aj ta naša farba už o polku lacnejšia 🙂
@tinkatinulka zapni si super mamu sú tam naše slov. herečky ..teraz som došla dom a mam dosť
@olivia31 už som pustila
@tinkatinulka no kukla som tie kočíky super sú ja som pozerala teutoniu mne sa aj tie páčia 😀
@tinkatinulka a vraj my kašleme na vafinku vidíš to ona na nás už iba motorku vidí 😀
@vafinka kde sa flákaš ?
@olivia31 tak tak ja aj ked pracujem uz tak sem kukam sak nemozem hned prvy den na 100% isť 😀
@tinkatinulka tinuš počula si takže úsmev od ucha k uchu a bude dobre 😀 a budeme aj krásne čo už sme len budeme ešte viac 😀
@tinkatinulka musíš len pomaličky a postupne ja ešte pôjdem na jednu prechádzku poobede teraz idem trošku poriadiť už som si oddýchla a potom si dám okolo 13.00 obed 😉
@tinkatinulka Ďakujem ďakujem ďakujem je krásna ďakujem strašne som sa potešila ďakujem krásne
@olivia31 to su zlate rucicky mojej maminky 😝 😝 😝
@tinkatinulka napísala som ti to isté do ip ďakujem ste úžasné ženské 😀 ..........kedy budete v telke ?
@olivia31 este nevieme
@tinkatinulka
@olivia31 ahojte zeny tu som, dnes sme mali hekticky den, od rana sme behali a pred hodinkou a pol sme prisli dom, som ko, naaaaaaaa a mne tu nik moc nepisal. no teda, ?? no ja nechcem byt zla ale casom to tak bude, to mi verte ze aj na mna zabudnete, hm, bude vam blbe nam netehu pisat, o vasich bruskach a podobne, 😀
@olivia31 no mali sme vybavovacky, ja som bola na UP, tam som stretla akmosku, potom sme isli ku jednemu kamaratovi, tam sme sa zdrzali, potom sme valili do pb, a z pb sme sli na ankup do PU do kauflandu, a prisli sme ozaj domov neskoro. dali sme si doma kavu a cosi pojdeli a vies, kym vylozis nakup a obriadis zver, tak aj jaj,. a zajtra ides do MT ci k svojmu, no vies, ja uz nejdem sa mojkosit v plodne dni a ratat ze kedy co bude, ja uz na to kaslem a idem konecne zit, teda od motorky az po kvetiny a sadenie a hladanie si prace a co si pekne na seba kupim, a tak, a ci si kupim aj dajaku peknu malovacku a aku vlnu na sal a tak, no satku pojdem pozriet v tyzdni asi, dostali sme dalsie pozvanie na svadbu, tak idem asi pozriet po svadobkach, na latky a tak, a potrebujem dajake nove lodicky k satam
@tinkatinulka tinka, uz ani ty nepises? no teda?
@vafinka ahoj vafi..prave som dosla zo sprchy..hrozna noc som vobec nespala..akoby ma traktor presiel 😠

@tinkatinulka diki, budem na tu pravu nohu mysliet😃, a ty si ako na tom? Co si a si absolvovala? Sory, ze sa pytam, ale necitala som cele forum.