icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
16. apr 2013

@vafinka musim sa dat dokopy a ist pracovat..už mi hori pod zadkom..

vafinka
16. apr 2013

@tinkatinulka jacha, no ja idem varit, este idem do obchodu a tak, no ked budes mat cas, tak napis mi, ja tu budem az tak neskor na pc, bo pojdem robit poobede na zahradu, oki, pracuj pekne 😀

tinkatinulka
autor
16. apr 2013

@vafinka AHoj ahoj si ma tak navnadila ze cestou na chleba som si kupila iskerniky do kvetináča vonku..božinku kolko kvetom už mali, ale aj ceny išli pekne hore.Pockam si ja este na plnokvete surfinie vonave, zevraj zajtra..juj toto mi celu zimu chýbalo sa takto tešiť z kvetiniek, dneska donutim draheho aby z pivnice vybral vsetky kvetinace a pokukam co prezilo, a co nie tak nahradim dacim novým , som maniek do cyklamenových kvetov tak uvidime, ale fukcie mam cukruíkove a aj biele.Samozrejme som bola aj nasou hafinkou na nakup a ona sa na namesti pototo..juj som sa cervenala zanu..hlavneže sme boli na zahradke sa venčiť.

vafinka
16. apr 2013

@tinkatinulka ahooj,no ja som chcela ist na zahradu a do toho mi voslo, ze varim a peciem cely den, dnes budem 1x sama doma ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ , noa ja mam cyklamenovych muskatov dost, no ja tiez daco nove kupim ale este neviem co. inak hafina si to skvele nacasovala, aspon som sa zasmiala 😀

tinkatinulka
autor
16. apr 2013

@vafinka som vedela že ty sa tomu potesis ja len dufam že červene muskaty vykapali a budem moc nakupit ruzoveee..aj ked moj drfhy neznasa muskaty

vafinka
16. apr 2013

@tinkatinulka no to mi vrav, aj moj, tak isto ale ked to zakvitne, tak sa mu to naramne paci, ze ake je to pekne, no mne sa zda, ze mi jeden borec asi uhynie, no teda. ja mam vidis, cervene iba 2, ja mam skoro vsetko do tych ruzovych farieb, inak dnes bolo uzasne vonku, ochh joj, zajtra budem makosit a dopresadzam to, co mi chyba. a bude to 😀

tinkatinulka
autor
16. apr 2013

@vafinka my sme robili na dvore..teda drahy a ja som len dirigovala..vyniesol mi na terasu kvety, vytriedila som zdochliny a stare listy popolieval mi to pekne a bordel vyviezol na kompost..juj nenormalne posluchal..asi ze mamicka neni doma tak preto..mohla by castejsie chodit na vylety

vafinka
16. apr 2013

halo kto je tu?

lenocka004
16. apr 2013

@vafinka Ahoj ja som akurat prisla 🙂

vafinka
16. apr 2013

@lenocka004 aspon je tu niekot, je mi smutnooooooooo

lenocka004
16. apr 2013

@vafinka Ako to, ze smutno. Dnes bol krasny den, som bola bicyklovat. Parada 🙂

lenocka004
16. apr 2013

@vafinka A uz si oprasila motorku 🙂

vafinka
16. apr 2013

@lenocka004 jasan, v nedelu sme dali cca 100km, stalo to zato 😀

lenocka004
16. apr 2013

@vafinka Hm, no to trochu dost zavidim. 😝 Ja od piatku poctivo trenujem bicyklovanie. Uz mam tiez zopar km. No stale som este taka zlajdana. Rychlo sa unavim, ziadna kondicka 😠

vafinka
16. apr 2013

@lenocka004 no ved jasne, ja som bola v nedelu ako utrhnuta z retaze, som sa citila ako mala s kilom cukrikov. si nevies predstavit, no veru aj ja by som mala cajgel vytiahnut

olivia31
16. apr 2013

@vafinka zlatko som doma si tak 1a pol prišli sme o 19.30 hod dom . Bola som u lekára dnes a potom sme išli na Oravu do Námestova 😉 😉

vafinka
16. apr 2013

@olivia31 chi, pri namestove byva moja segraaaa 😀

lenocka004
16. apr 2013

@vafinka No to vyskusaj, nie je to sice motorka ale pre mna tiez dobry relax. Ked ma v praci nastvu tak som zistila ze mam na biku najlepsi vykon, nikto ma nepredbehne 🙂 Dnes som skoro dala Lietavsky hrad, ale bolo tam blato tak som sa na to vykaslala. 🙂

olivia31
16. apr 2013

@vafinka moja zlatá a ty si už sama a na koľko išiel nebojíš sa bu bu bu . 😀

vafinka
16. apr 2013

@lenocka004 juj, si dobraaa, to ja nemam taku kondicku, dnes by bolo tak super kebyze ideme, ale nedalo sa, ale uz sa tesim ked pojdeme zas. 😀

olivia31
16. apr 2013

@lenocka004 no aspoň to je na niečo dobré 😀 ....keď ta naštvú ...si ako Sagan 😀

vafinka
16. apr 2013

@olivia31 som, uz som si pobacala. je mi mizerne, nie nebojim sa, ale zajtra pride, ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

lenocka004
16. apr 2013

@olivia31 Ahoj Oli, ako sa mas? 🙂

olivia31
16. apr 2013

@vafinka zajtra má aj občas pršať tak nikam nechoď jasné ..... 😀 .....no dnes to bola pecka super deň konečne teplúčko.

olivia31
16. apr 2013

@lenocka004 Dobre ležím labkami hore utroš v pipine tak len ležkám a čakám kedy príde deň D

lenocka004
16. apr 2013

@olivia31 No, to este nie, ale uz sa na tom pracuje. 😀 Tento rok som bola bicyklovat len 3x takze som este slaba. Nechcela som, ked sme sa snazilkovali nieco pokazit. Tak teraz ked mame tu pauzu tak si musim energiu vybit 😀

olivia31
16. apr 2013

@vafinka No to zvládneš ja by som sa zasrala sama ja som bojko ....keď môj ide preč tak ja sa zamknem večer v byte a ešte aj v spálni 😀 a nožničky a mobil pod vankúš.

lenocka004
16. apr 2013

@olivia31 Dobre, dobre len tak dalej pekne oddychuj nech sa maly zakusuje 🙂 A budes pred kontrolov testovat?

olivia31
16. apr 2013

@lenocka004 Neboj dáš tréning a budeš aj lepšia. 😉 Bože ja som nesedela dva roky na cajgli .

vafinka
16. apr 2013

@olivia31 och ty trubaaaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , a ze pipina, to som dlho nepocula, ja si myslim ze naj vyraz je cikula 😀