Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka To prečo?????? tak aj si idem tiež dať vyššiu dávku 😒
@olivia31 RF dava takuto štandardne..maju na to dake studie..oproti sloveským carom je to iplne ineee..ale2-2-2 si mala v pohode..sak to je 6 denne
@tinkatinulka
@olivia31 ahojte zeny moje, no konecne si dnes ja sadam, ufff, mam dost a co vy dve maminy moje?
@tinkatinulka ahoj, a ty si kde???
@vafinka Tu soom len vcera som mala behacky a aj navstevu z rodiny..a tehotnu v 8 mesiaci ☹
@tinkatinulka to je ako naschval, ze? no ja sa uz dnes neni slamenna vdova, ale neviem dokedy, 😀
@vafinka ja viem ako to tazko prezivas byt sama..ale neboj onoj to svoje prinesie.No minuly rok sme im boli na svadbe a oni že babo tak o dva roky budu planovat a na bac, už je tam kočena..take krasne bruško mala..juj mi pri srdci stiskali ti poviem, som mala chut vykričať do sveta že aj ja "som" , mama take zmiesane pocity
@tinkatinulka Ahoj zlatko budeš ja to viem neboj sa a potom im to vrátiš pôjdeš ti na návštevu a budeš sa pretŕčať a ukazovať všade bruško a všetky ti budú závidieť 😀 ....no od dnes som aj ja sama vráti sa až zajtra a ja sa tu budem sama trápiť a nazerať do nohavičiek už mi šibe .
@vafinka
@tinkatinulka Dobré ráno dievčatá dnes krásny deň užite si ho ja idem na prechádzku 😀 lebo včera som makošila idem vám to poslať.
@olivia31 cakameee
@olivia31 nesibe ti si presne ako ja..mna stve ten utros mam pocit že som pocikana alebo ako to opisat mam ho vsade..vrrr 2x denne sprcha a aj tak.a ako si spala? mne drobec spravil budik 02,49 🙂
@olivia31 juj ja mam pocit že aj ked budeme vediet že skutočne čakame babo budem bať to povedať
@tinkatinulka už som to posla nevesta tu bola včera ešte si niečo doniesla a ja som to dokončila až o 21.30
@olivia31 tykže ty stale dačo vymyšlaš 🙂
@tinkatinulka No ja som dnes bola hore 1.15 znova WC cikať ako vždy a potom som sa zobudila o 5.30 potom som zaspala a znova som bola hore 7.20 a išla som si vložiť utroš a ležala som do 9.00 a potom som už išla variť čaj a raňajky manželovi a teraz odišiel a vráti sa až zajtra majú poradu .
@tinkatinulka snažím sa stále niečo robiť aby som to prežila .....idem ja po obchodoch idem si kvietky kúpiť do 12 mám vychádzku tak idem potom sa ozvem 😉 budem tu celý deň .
@olivia31 aj ja idem dneska na nakupy, najskor do kvetinarstva ale sama 🙂 a potom vecer s dryhým do baumaxu 😅 to bude zase naakupov ideme zveladovat chodničky 🙂
@tinkatinulka No som doma , ale nič som nekúpila idem poobede autom do záhradného centra tak dúfam, že niečo kúpime.
@olivia31 a ja som už tiež tu..ja som nakupila supis pupis 🙂 aj surfinie tie co som chcela aj takave aj marhulku aj hnojivko a aj nove rukavicky som si kupila 🙂 no a dostala som 10% zlavu ako staly zakaznik..nonekup to 😉 takže už mam 4 kvetináče posadené a dva závesné koše..uvidím akko čo prezimuje este a pripadne dokopim ale tu konecne dostali pekne sadenice..juj drahy pride a bude frflat omn vie že ja tam kopu peniažkov nechavam ale ked v lete dakto pride na navstevu tak sa chvali aka som sikovna.. 😀 😀 😀
@olivia31
@tinkatinulka ahojte kocky, no prave som dosla aj ja z vonku, uz som si to vsetko porobila co som chcela, no veru ja tiez musim dosadit tie kvetinace, inak skusila som si daj jeden uz von ze co na to povie, ale zatial sa kvietok tvari, ze aj moze byt, no kocky moje, zas som slamenna vdova. ale iba do vecera, skoro ma trafilo rano. 😢
@vafinka
@tinkatinulka No ahojte tak to si super že si pokúpila ja idem teraz poobede autom aj kvetináče chcem ale také veľké 2 ks na chatu hlinené no budú riadne drahé som si istá ja som iba trávu kúpila 😀 sme navážali zem na jednu časť dvora tak musíme zasiať už sa teším na kvietky idem ešte teraz jeden presadiť budem na balkóne kočky . Dnes šikovná trošku som tak opatrne po vysávala . Vafi ty už máš všetko posadené príď aj k nám prosím.

@olivia31 4-0-4 mama