Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka keby len, as i riadne strigy, inac to nevidim, s nalestenymi metlami 😀
@tinkatinulka no a dnes si sa uz konecne dovolala?????
@vafinka no nedovolala..takže tam budem musiet ist osobne..asi v stredu tampojdem,sak to je total ignoracia
@tinkatinulka no drzani jedni, to je sen, vcul aby si behala ako fredka
@vafinka už som si zvykla..čo už..juj dnes podledný den mojej 29tky fnuk
@tinkatinulka ale nezufaj, vsak sme kocice ci? a zajtra teda k tvojej krasnej 30tke ti prajeeem vseeeko naj, vela zdravicka, stasticka, láásky a hodne sexiku!!!! ja budem mat zas 29 za mesiac aj cosi, uz aj mne sa to krati 😀
@vafinka ano nehovor, dnes taky uprsany den a aj ja tak citim pod psa.sme u rodicov a opatrujem moje 6mesacne krsnatko a moooc mi je toho vsetkeho luto že už by som bola v 11tt a tešila sa na vianoce takto mi len ostava dufat v zazrak
dakujem moc za prianie, večer hadam bude romantika ako ma byt 😝
@tinkatinulka nemas zac, a nezufaj, mozno je to takto lepsie, mozno by to malinke bolo chore, a radsej nech je to takto, nebud smutna,ot bude vsio ok, no uz aj ja som mohla byt kde kolvek a nie som nikde, hlavku hore
@vafinka dik za povzbudenie, keby bolo keby nefunguje, len dneska taky blby den kedy mi je to este viac luto
@tinkatinulka nemas zac, neber to tak, ja som si uz mohla od jula pupok hladkat a nist, ufff, ale nesmutim, bo verim, ze maly pride vtedy, ked sa mu bude chciet, a to aj ty tak ber, nesil to, ja viem ze je ti smutno. aj mne je, ale uz sa netrap a tes sa na buducnost 😀
@vafinka juj ty trdlo..ešte prežiť vianoce a silvestra a dovolenkujeme v Tn a hurááá..si sa nenechala nakaziť zlou náladou, mne je od vcera dosť zle, tlak katastrofalny..citim opuchy takže som aj rada že niesom zatim tehotna leboo by to babatko malko ine soky
@tinkatinulka a co ti puchne? no vidis, das ssa za zatial do poriadku a potom sa bude plodit jedna radost, ja ti dam ze hura, ze si ma nakazila zlou naladou, juuuj, to by sa ti pacilo, mne je tiez smutno, ale z toho, ze som uz mohla byt pupkana ako svet a niesom, ale to neva, ja si fakt radsej pockam. asi je zla konstalacia hviezd. alebo dajake tlaky, bo ja fakt neviem.dnes sa idem pytat o robotu, tak drz palce, asi aj ked to nevyjde, tak dufam , ze aspon cosi najdem uz coskoro, a mas uz darceky pokupene? ja uz skoro vsetko mam, este muzikovy a jeto.
@vafinka no nohy puchnu..ked mas vysoký tlak, som myslela že v noci poletime na pohotovost.darceky nemam skoro nic..iba drobnosti a ani napady nemam, a ani náladu,už sa teším na pohodu a klud a nic nerobenie
@tinkatinulka aj mne nohy puchnu a to kazdy den, ja mam zas nizky tlak, a to mi uz aj internista hundral, ale co ja mam s tym robit? no to neviem. ja ti dam, ze naemas naladu, to ju budes mat a hotovo, ja sa tesim na vianoce, a aj ked poslucham iba obcas, tak hadam sa ten moj jezisko nado mnou zlutuje a cosi mi prinesie, teda musi 😀
@vafinka no ja som posluchala ale ci to prinesie osoh neviem, ani list som mu nepisala aby som nebola sklamana.neviem sa dockat zajtrajska, co mi povie doktorka na ten moj nápad s laparkou.
@tinkatinulka no ved uvidis, a uz si sadovolala o tie vysledky?
@vafinka jasne vysledky su oki.Inak zas dnes nic ohladom objednania ale stredu tam idem osobne tak ma hadam nevyhodi.
@tinkatinulka no a dnes ides na preventivku, ze? daj hlasenie, ako si dopadla
ano idem na obed..juj už mi stíska ritku..fuha že starch z bielých plastov
@tinkatinulka potom ti bude stiskat ale nieco ine, nemaj boja, aj ked to ani ja nemusim, ale ved z tento rok ich bolo viac nez dost. to zvladnes, a ked pojdes na laparku, nechci ani vediet, ze kolki sa ti tam budu cucat
@tinkatinulka no cooo, ako si dopadla?????
@vafinka Ahooj teraz som došla..obehla som pol mesta za darcekmi a dokopy som nič nekupila.Inak u doktorky bolo super, dneska mala super naladicku a skoro hodinu sa mi venovala.Spravila mi kompletku aj odbery, že vsetko oki ked kukala vnutro a aj sono robila a to hned 2x 🙂 Polycysty na vajecníkoch sa po punkcii doooosť upravili a máám dominantný folikul na lavom vaječníku huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, predtým lavý stále štrajkoval , má dokonca už 16mm a tak máme nariadený sex až do štedrého dňa 😝 ohladom laparky povedala že mi hned na začiatku roka spravý potrebné odbery a kludne mozem ist, ale nech od toho necakam zázraky lebo ak by bolivajcovody nepriechodé tak je len malá pravdepodobnosť že sa to bude dať upraviť a a j tak to zase dorastie, odporucala mi nemocnicu v banovciach že by mi dohodla super doktorku.Pýtala som sa jej aj na Trencin a ona že jasne aj tam, k primarovi 😀 .Uvidímaž ked príde prvá mrcha a že už v jan.by som mohla na operacný stol.driling vajecníkov moc neodporucala lebo ze je to risk, nechala by to na zvazenie odborníka ale že kráásne vajko mám tak to nebude treba asi 😅 AAA druha infoska, mám nasadený inofolic...ani som sa jej nestihla opýtať a hned mi povedala že to je pre mna stvorené, mám brat dvojdávky stále.ze som jej 11 pacientka co to bude brat a že z konferencie ma len tie najskusenosti od iných doktorov.Juj som sa rozpísala..
@tinkatinulka juuuj, tesim sa , vidis, dostavas sa do normalu, ako dobre, no vidis, ja som ti to vravela, nist si nedavaj, ani ja si nist nedavam, mne marha nedorazila, uz 3 den, ale priznaky na ridanu marhu citim, ale to po ivfku by som chcela moc, aby marha bola pravidelna. ze?? a teda chces ist na tu laparku??ved uvidis, tak teda sexikuj, nbakup duraceli aby si to tempo zvladla, 😀 , bodaj by sa ti zadarilo, vcera by som ti aj napisala poobede, ale nesiel na m net, vrr, asi od 3tej.
a ako to, ze si nist nekupila, co?? nic sa ti nepacilo??
@vafinka nie si tehotna???ň
@tinkatinulka chaaa, chaaa, nesranduj, to by ma ozem hodilo.
@vafinka inak my máme super cyklus..ja ovulka a ty koniec cyklu a naopak..po po nezdare potrva kym pride a to v bežnom termíne asi nie..ano laparku chcem skusiť sak v jan si spravým vsetky vasetrenia a sup na to.kedže draheho SPG je take že spermii dost ale pomalsie a dake vadne tak sanca na prirodzene pocatie je min, preto sa skôr pripravujem najskor na laparku potom inseminacia a až potom IVFko.nekupila som lebo nic poriadne nemali, ale dneska som bola v ziline a kupila som malemu topanocky a mamine budu zimnu mali akcie v nike tak som neodolala a hnes som jej ju dala aj skusit a padne jej tak som happy lebo jej som vazne nevedela že co.zajtra na interne idem lebo musim na krv zas aj moc a popytam na lieky lebo ten tlak je katastrofa, dieta a lieky a zhorsuje sa to stale.
@vafinka vafi v reprofite zase len same úspechy takže ma tak baby namotivovali že už sa neviem dočkať pokecu s doktorom Machacom co s nami a možno by som aj to IUI isla do Brna a sklusila to.
@tinkatinulka to ano, al epriserne ma boli lavyvajecnik, asi mu svitori, ja som si to tiez vsimla s tymi nasimi cyklami, krasne sa doplname. 😀 😀 , ja sa tak do nicoho nehrniem, neviem, ja so ,,huby,, uz ziadnu tabletku nemienim dat, fuuu, a konecn e som aj zjedla jogurt, sa mi vracaju chute, po ivfku, teda pocas neho, ked som zbadala jogurt, tak ma davilo, a dnes som si dala, tak sa lepsim.
mne musi ist kupit este muzik dajaky darcek, ale ja mam uz vybrane, len ci to budu mat. a pijes dost vody??
@tinkatinulka ale ved si este pockaj, nehrn sa

@vafinka no takto to vyšlo a niekto musi stať aj v tom druhom rade..asi sme v minulom živote zle čarodejnice 😉