icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
19. apr 2013

@vafinka
@tinkatinulka Ahojte dievčatá dobré ráno....vafi pozrela som aj napísala som ti .

olivia31
19. apr 2013

@vafinka Aj ma prevezieš na tej motorke ? 😀 hm

tinkatinulka
autor
19. apr 2013

AHojte kočky tak ako dneska?ja už asi prasknem tak na nafukuje z toho utrogestanu..fuuha ale vecer som mala supis veceru..pittu gyros mnaaaam super bolo, kupili sme chodniky a vybrali sme plavajucu do obyvacky..som hovorila drahemu ze len daky banku vykradnut nam treba.

olivia31
19. apr 2013

@tinkatinulka Ahoj no všetko po starom včera som pokúpila kvietky sa teším ako malá 😀 .....no o peniazoch ani nehovor to je hrôza ja som včera minula 33,00€ za tie kveti aj malinu a egreš som si kúpila na chalupu to len bolo 10,00€ k etináče zem a rukavice a bolo hrôza. No zarobila som si 😀 .Inak aj ja mám v kuse vetri ešte že som doma sama .🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

tinkatinulka
autor
19. apr 2013

@olivia31 no napodobne si žijeme ja idemn dneska posielat papiere do poistovne este k prvemu ivfku..juj bodaj by nam daco vratili..a buduci tyzden im poslem toto.aby mali radosť 🙂

olivia31
19. apr 2013

@tinkatinulka A prve si mala kde ? To ja asi nemusím však ?

tinkatinulka
autor
19. apr 2013

@olivia31 tiež v RF

tinkatinulka
autor
19. apr 2013

@olivia31 to nie tebe to zariadil helios

olivia31
19. apr 2013

@tinkatinulka No ale ja som si myslela, že si mala prvé ivf v Martine či ?! Ty si dávaš tieto dve čo si bola tento rok že ?

olivia31
19. apr 2013

@tinkatinulka idem na poštu potom sa ozvem pa 🙂

tinkatinulka
autor
19. apr 2013

@olivia31 ano ano ..no my sme v heliose mali podanu ziadost ale cakali sme 5 mesiacov a nikam sme sa nepohli tak sme išli do Brna 🙂

ria191
19. apr 2013

@tinkatinulka tinča pošli to naraz aj bibi to tak spravila. Nemusíš to deliť 😀

tinkatinulka
autor
19. apr 2013

@ria191 no už som to poslala..sak pondelok zas poslem dalsiu..sa potesia, hlavne my lebo by sa nam vratilo cca 1900 € a to už je sumička 😉

adriana89
19. apr 2013

baby rada vas privitam do mojej skupinky ivf 2013 pridajte sa ak mate zaujem poradime si navzajom https://www.modrykonik.sk/skupina/2220/detail/

olivia31
19. apr 2013

@tinkatinulka Jasné tak to chápem .....a to vás dve ivfká stáli 1900€ ? Som ešte kúpila znova kvetinky už som šiši 😀

olivia31
19. apr 2013

@tinkatinulka Tinuš to ti poisťovňa tak dlho schvaľovala , alebo to bolo Heliosom ?

olivia31
19. apr 2013

@vafinka ty už nie si parťačka kašleš na náš potvorka ty už iba vonku pobehuješ 😒

vafinka
19. apr 2013

@olivia31 ahoj mojusko, ale nie, bola som v meste s mojim a tak, farba na spalnu kupena 😀 ,skakala som okolo nej ako mala, ze jupiiii, no ani nevrav, dnes sme sli aj okolo zahradnictiev, skoro som si krky dolamala. 😀 😀 😀 😀 😀

vafinka
19. apr 2013

@olivia31 oliv, a akej farby si si kvety upila??? daj cosi na inspiraciu 😀

vafinka
19. apr 2013

@tinkatinulka ahoj tinus, ako sa mi mas???????

vafinka
19. apr 2013

@olivia31 na pekaci hej, ale na tej velkej, juuuj, to by som sa neodvazila, ale hadam jedneho dna, si urobim na velku motorku papiere a potom sa drz, ze co ta caka 😀

tinkatinulka
autor
19. apr 2013

@olivia31 heliosom aj poistovnou

olivia31
19. apr 2013

@tinkatinulka
@vafinka Ahojte som tu ležím som sa nejedla a sa mi navrcia na grcku už aj včera večer som to mala fuj som ako mrcina nevládzem 😝

olivia31
19. apr 2013

@vafinka pofotím a pošlem no mám biele a ružové muškáty a surfínie tmavo fialové a ružové 😀

tinkatinulka
autor
19. apr 2013

@olivia31 ty nasa tehulka najsikovnejsia 🙂

olivia31
19. apr 2013

@tinkatinulka no šikovná si ty to bez reči .....a či som tehu to ešte nevieme 😒

tinkatinulka
autor
19. apr 2013

@olivia31 ver mi,si!

vafinka
19. apr 2013

@tinkatinulka
@olivia31 ahojte kocky, no ja som to dnes vzdala, myslela som, ze to dosadim, ale eeeeeeee tak sa mi nechcelo do toho. och. oliv, no som zvedava, isto to budes mat nadherne, a baby moje, ste tehule obe. to mi verte 😀

olivia31
19. apr 2013

@tinkatinulka
@vafinka ja uverím až v utorok skôr asi nie dievčatá ...rada by som no nechcem si robiť falošné nádeje . 😀

olivia31
19. apr 2013

@tinkatinulka aj ty 😲 ...... 😀 potichúčku