Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
AHojte kočky tak ako dneska?ja už asi prasknem tak na nafukuje z toho utrogestanu..fuuha ale vecer som mala supis veceru..pittu gyros mnaaaam super bolo, kupili sme chodniky a vybrali sme plavajucu do obyvacky..som hovorila drahemu ze len daky banku vykradnut nam treba.
@tinkatinulka Ahoj no všetko po starom včera som pokúpila kvietky sa teším ako malá 😀 .....no o peniazoch ani nehovor to je hrôza ja som včera minula 33,00€ za tie kveti aj malinu a egreš som si kúpila na chalupu to len bolo 10,00€ k etináče zem a rukavice a bolo hrôza. No zarobila som si 😀 .Inak aj ja mám v kuse vetri ešte že som doma sama .🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@olivia31 no napodobne si žijeme ja idemn dneska posielat papiere do poistovne este k prvemu ivfku..juj bodaj by nam daco vratili..a buduci tyzden im poslem toto.aby mali radosť 🙂
@tinkatinulka A prve si mala kde ? To ja asi nemusím však ?
@olivia31 tiež v RF
@olivia31 to nie tebe to zariadil helios
@tinkatinulka No ale ja som si myslela, že si mala prvé ivf v Martine či ?! Ty si dávaš tieto dve čo si bola tento rok že ?
@tinkatinulka idem na poštu potom sa ozvem pa 🙂
@olivia31 ano ano ..no my sme v heliose mali podanu ziadost ale cakali sme 5 mesiacov a nikam sme sa nepohli tak sme išli do Brna 🙂
@tinkatinulka tinča pošli to naraz aj bibi to tak spravila. Nemusíš to deliť 😀
@ria191 no už som to poslala..sak pondelok zas poslem dalsiu..sa potesia, hlavne my lebo by sa nam vratilo cca 1900 € a to už je sumička 😉
baby rada vas privitam do mojej skupinky ivf 2013 pridajte sa ak mate zaujem poradime si navzajom https://www.modrykonik.sk/skupina/2220/detail/
@tinkatinulka Jasné tak to chápem .....a to vás dve ivfká stáli 1900€ ? Som ešte kúpila znova kvetinky už som šiši 😀
@tinkatinulka Tinuš to ti poisťovňa tak dlho schvaľovala , alebo to bolo Heliosom ?
@tinkatinulka ahoj tinus, ako sa mi mas???????
@olivia31 heliosom aj poistovnou
@tinkatinulka
@vafinka Ahojte som tu ležím som sa nejedla a sa mi navrcia na grcku už aj včera večer som to mala fuj som ako mrcina nevládzem 😝
@olivia31 ty nasa tehulka najsikovnejsia 🙂
@tinkatinulka no šikovná si ty to bez reči .....a či som tehu to ešte nevieme 😒
@olivia31 ver mi,si!
@tinkatinulka
@olivia31 ahojte kocky, no ja som to dnes vzdala, myslela som, ze to dosadim, ale eeeeeeee tak sa mi nechcelo do toho. och. oliv, no som zvedava, isto to budes mat nadherne, a baby moje, ste tehule obe. to mi verte 😀
@tinkatinulka
@vafinka ja uverím až v utorok skôr asi nie dievčatá ...rada by som no nechcem si robiť falošné nádeje . 😀
@tinkatinulka aj ty 😲 ...... 😀 potichúčku

@vafinka
@tinkatinulka Ahojte dievčatá dobré ráno....vafi pozrela som aj napísala som ti .