icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
30. apr 2013

@vafinka juj ale ty si okolko skor sadila ako ja ja som male "ine povinosti",aj ked radsej by som nedali vobec a mala bambulku v brušku ☹

vafinka
30. apr 2013

@tinkatinulka ja viem, 😒 ale aj to bude, , no ved to som sadila minuly tyzden v pondelok a uz to na mna kuka, a ja na to. to som necakala a hlavne na to ze mi vobec salatik zide, lebo ten mi z volnej sejby nikdy nevzisiel , az teraz

tinkatinulka
autor
30. apr 2013

@vafinka cicus ked u vas nahodou zacne prsat tak pis..lebo od vas k nam je to tak polhodka, aby som isla posadit este..u nas zamracene ale dost teplo tak to nechcem ist este sadit ale ak by malo prsat tak idem na to 🙂

vafinka
30. apr 2013

@tinkatinulka myslim, ze to tu dnes asi nehrozi, tu je krasne, ruky mi zas spalilo. ale dam vediet, poslem holuba 😀

tinkatinulka
autor
30. apr 2013

@vafinka no ja som sa vcera opalila ani som si to nevsimla az drahy kuka že ty mas opavele cicusky..no kam ten chlap stale kuka 😀

vafinka
30. apr 2013

@tinkatinulka 😀 hi, sa nezaprie, 😀 ja mam iba ruky a tvar, ale to uz mam taky jemne hnedy nadych, a uz konecne nevyzeram ako hruskove hovno 😀

tinkatinulka
autor
30. apr 2013

@vafinka no ja len docervena ale to ja vzdy lôen tak ja mam malo pigmentu

vafinka
30. apr 2013

@tinkatinulka ale ved aj ja tak, najprv cervena a potom ohnednem, inak uz aj oli by mohla byt doma, ci isto sa kde tade flakosia 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
30. apr 2013

@vafinka ved stale kukam ci uz neprisla.. 😝

vafinka
30. apr 2013

@tinkatinulka no ja taky tak, som zvedava ako hrom, ze ci je cosi uz vidno ci ako to je, ja som vcera ochcala ten pasik, a je tam ho...... ved som to aj cakala, tak mi treba 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

tinkatinulka
autor
30. apr 2013

@vafinka a ocikala si rannym mocom?a to este len teraz pises? a kolky den cyklu si?

olivia31
30. apr 2013

@lenocka004
@tinkatinulka
@vafinka No kočky už som doma už ležím labkami hore asi 1 hod som neskutočne unavená všetko je ok 😀 sa tešíme Krajko sa tešil a ešte jedna kontrola o týždeň v piatok a už bude aj srdiečko 🙂 🙂 🙂 juchú no ešte stále len potichúčky ..........ďakujem za podporu dievčatá mám vás rada 🙂

olivia31
30. apr 2013

@olusam Ahoj ako ste dopadli v nedeľu ?

vafinka
30. apr 2013

@tinkatinulka nie, vcera vecer, to som bola 27dc, a iba stredova ciarka, je to jasne 😒

vafinka
30. apr 2013

@olivia31 juchu tak mam radost, a uz tam cosi bolo?

olivia31
30. apr 2013

@vafinka Napísala som ti do ip bol tam gest. vačok a v tom malá bodka bábo malinke 😀 .

olivia31
30. apr 2013

@vafinka Vafi už si aj opalena no ja budem tento rok biela ako krieda no nevadí 🙂 . ...... čo si dnes robkala?

vafinka
30. apr 2013

@olivia31 ahoj, sorac moja, ja vas tu tak zanedbavam, uf, vsetko mozne, aj vonku, a kde co , uz ani neviem co ale viem, ze som sa akosi nezastavila 😀 , no ruky mam specene to ano, ale aj nohy si musim, nech ich nemam do 3/4 biele. 😀

lenocka004
30. apr 2013

@olivia31 Super Oli gratulujem 🙂 tak nech uz len dalej pekne rastiete. Som strasne rada ze si to tu ozivila. A bolo tam jedno alebo dve ?

olusam
1. máj 2013

@olivia31 ahoj,dopadla som dobre,v pia mam vklad 🙂 tesim,tesim. Som rada,ze sa ti tak dari,len nech sa bublinka tam drzi 😉

olivia31
1. máj 2013

@olusam
@lenocka004 Ďakujem pekne dievčatá Olusam držím palce budeš ma určite nasledovať .....keď pôjdeš domou tak si ľahni v zadu v aute a celú cestu lež aj potom dva dni ak môžeš nič nerob a len relaxuj držím ti palce 😀 Lenocka 004 zatiaľ tam bola iba jedna bodka mala 1 mm takže ešte je strašne skoro o týždeň v piatok idem na kontrolu na srdiečko už by sme mali počuť ako bije 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

vafinka
1. máj 2013

@olivia31 ahoj ako? co porabas??? ja som vselikde len nie doma, a ked som tak neviem co skor, 😀

olivia31
1. máj 2013

@vafinka Moja ja som dnes od rána bola na chalupe a prechádzala som sa po dvore sedela v kresle a užívala si slniečko 😀 moja mamina mi všetko posiala zlata mamina aj môj manžel 😀 .

vafinka
1. máj 2013

@olivia31 no teda, hm? ja som robila kde co , zapasila som so sporhelom cely den 😒 😠 a poobede sme na chvilku zmizli von, ochhh a zajtra idem daco kamoske sit, teda dufam, ze sa k tomu dostanem, 😀

tinkatinulka
autor
1. máj 2013

Ahojte kočky tak ako čitam pestrý to den dnska, my sme mali doma krasicky prvomajovy pracovny..som uplne znicena a opalena 🙂 a ozaj aj boštek pod čerešnou sa konal 😀 😀 😀 😝

vafinka
1. máj 2013

@tinkatinulka 😀 aj ja som dostala bocku, 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
2. máj 2013

Dobré ránka kočky, u nas konecne prsíí juhu dufam že poleje zahradku.Snažím sa pracovat ale v noci som moc nespala tak som unavena, matali ma sny o babatku ☹

vafinka
2. máj 2013

@tinkatinulka aj tebe dobre ranko, aj tu prsalo, ale poznat to iba trosicku, no ja idem tiez pozehlit a idem sit, ani ja som nespala v noci, normalne je mi zle, tie nase dve kravy celu noc bliakali, furt som po nich ziapala, aby boli ticho. vyzeram otrasne, je mi na hovno, najradsej by som sablila. tak mi je. aj mne sa take casto snivaju, skoda ze realita sa snom vymika, 😠 😠 😠 😠 😠

tinkatinulka
autor
2. máj 2013

@vafinka juj moja ani nehovor, my si s drahym hovorime apson že tu nasu hafinku mame doma, ona je take nase "decko".vies ja mavam realne sny o iných ako su tehotné ale toto bolo 1x co to bolo o mne.

vafinka
2. máj 2013

@tinkatinulka ja to chapem, mne sa casto sniva o mne samej s bruskom aj s malym, ale aj o inych, vzdy viem, ked niekto druhy je tehu podla snov, co sa mi snivaju. len kedy to aj na nas padne, to veru neviem, najhorsi je potom cely ten den. bo mam z toho depky, a furt len som smutna. inak vikend bude zas dokasovany, budu krstiny, ochhh. to bude depka na cely tyzden potom ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹