icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
2. máj 2013

@olusam Držim ti palce a budem na teba myslieť tuj tuj tuj .

olusam
2. máj 2013

Dakujem pekne zienky,budem sa snazit aby to dopadlo dobre,ale je este od toho daleko....hlavne nech sa teraz dari nasej mamine🙂 a potom ju budeme my nasledovat.... 😉
@olivia31
vafinka,tinka,kostickabonie

kostickabonnie
2. máj 2013

@olusam nie 😀 😀 mne keď vkladali drobca, tak mi hovoria, že pozerajte, teraz sme ho vstrekli dnu....a ja že nič som nevidela....a ochvilu embryologička kričí z vedľajšej miestnosti, že ostal prilepený na hadičke, že musíme ešte raz vstreknúť....potom som to už na monitore videla....Tak vtedy dr. povedala, že keď je taký "lepivý" tak sa určite dobre prilepí aj v maternici a že to im vraj dosť často robia chlapci....tak mali pravdu 😉

vafinka
3. máj 2013

@tinkatinulka no asi tak nejak zlatko moje, juj bude opekacka, aj u vas boli vcera take burky? tu sa zas steluje dalsia, vcera to bol brutal, bola bruka ako hrom, vypadla elektrika, ja sama doma a skoro som sa tu pokakala od strachu, uz toto bolo na mna viac nez dost, ochhhh, co sa t udialo. to bolo hrozne. 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢

tinkatinulka
autor
3. máj 2013

Az vecer @vafinka
A teraz som v meste a prší a ja biele gate..juj koza stará

vafinka
3. máj 2013

@tinkatinulka noooo budes potom ako dalmatinka 😀 , uz jedna burka poriadna tu presla a uz sa zas chysta na dalsiu, no kym pride moj, tak tu aj skolabujem 😀

olivia31
3. máj 2013

@vafinka
@tinkatinulka Ahojte dievčatá aj u nás bola búrka a treslo nám do hromozvodu až ma vyhodilo a to som bola sama skoro som umrela od strachu sa strašne bojím tak som volala brata aby prišiel ta tu ostal do pol noci kým to neprešlo ja som bojko ......za hodinku má vklad olusam držím jej palce 🙂 .Tinuš biele nohavice no nie dobra voľba 🙂 . Ja sa idem nachystať k doktorovi o 11.30 odchádzam už mám strach čo bude už mi šiši.

olivia31
3. máj 2013

@vafinka riadna hláska dalmatinka máš zasa bod 😀 😀 😀

vafinka
3. máj 2013

@olivia31 ahoooj, no nie si sama, co sa boji, aspon mi tlak vcer stupol, bala som sa zapnut aj pc, ked tu tak vonku vyvadzalo, to bol des, spala som s baterkou pri posteli so slzami v ococh 😀 , ja viem som trubka, ale co. neboj bude supis u dokiho, uvidis mimco. 😀

vafinka
3. máj 2013

@olivia31 😀 diky 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
3. máj 2013

Kocky kde ste??? cakate vsetky na olusam???
dnes u nas krasny aprilovy den raz slnko a potom dazd takze z nasej zajtrajsej brigady nic nebude ☹

olivia31
3. máj 2013

@tinkatinulka Ahoj ja som už tiež kukala, že či nepíše no zatiaľ nič asi je unavená a oddychuje 🙂 no maličké je už určite v brušku .:-

tinkatinulka
autor
3. máj 2013

@olivia31 asi ano tie prve dni po vklade su rozhodujuce, takze aby sa riadne kusaloooooo 🙂 mna dneska picha v boku som z toho nervozna neviem ci sa moje vajecniky rozhodli ovulovat ci co lebo nic zle som nezjedla aby mi bolo zle.Kuoila som dneska zasobu Inofoliku tak hor sa do boja 🙂 pondelok idem na gyndu juuj. A co ty dneksa na kontrole?co povedlai pane doktore na tehulku ? 🙂

olivia31
3. máj 2013

@tinkatinulka Potešil sa no bol taký neviem aký tak som len to čo bolo treba a išla preč radšej som nič neriešila no sestrička mi povedala , že sme teraz dve čo po dlhej dobe otehotneli a že sú milo prekvapení 😀

vafinka
3. máj 2013

ahojte kocky 😀

tinkatinulka
autor
3. máj 2013

@vafinka no toto kto to tu jeee

vafinka
3. máj 2013

@tinkatinulka jaaaa, ale sijem, teda uz to skoro mam hotove, nervy v keli, z toho. 4xsom parala. 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 kurnaaaa. aj moj prisiel domov, a tak, 😀 a co ty?? dalmatinca nase, ako si dopadla v meste?

olivia31
3. máj 2013

@vafinka V pondelok ti pošlem tie strihy 🙂 a čo ty šiješ .......no to k tomu patrí 🙂 aj párať sa musí 🙂

tinkatinulka
autor
3. máj 2013

@vafinka v meste super,odovzdany projekt..Hihi zajtra začínám nový

vafinka
4. máj 2013

@olivia31 ahoj mojko, no kamaratke robim taku obliecku na sedacku do chodby, je to obdlznik hruby cca 5 cm, takze uz mi chybaju len vysit dierky na gombiky a je to hotove, a mozno jej budem este sit jednu ale obrovsku okruhlu, na papasan, takze 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a budem ti vdacna za strih, a ako sa mas mamina nasa?

vafinka
4. máj 2013

@tinkatinulka sikovnica nasa jedna, potom ti napisem do ip, chcela by som sa ta daco popytat, 😀

olusam
4. máj 2013

Pekny slnecny den dievcence,tak my sa mame dobre....oddychujeme,pijeme vela vody a vinko tiez 😀 Manzelik sa stara...som zvedava co dnes bude na obed 😀 Dakujem za podporu 🙂

@tinkatinulka
@vafinka
@olivia31
@kostickabonnie

tinkatinulka
autor
4. máj 2013

@olusam super tesime sa len pekne vegetuj sa zaiadne domace prace..ved spagety mozes jest aj tyzden dokola 😀

vafinka
4. máj 2013

@tinkatinulka noo to ano, len omacky striedat 😀

vafinka
4. máj 2013

@olusam nemas zac, hlavne nech je krpan na spravnom mieste, 😀 😀 😀 😀 😀 😀 drzte sa 😀

olusam
4. máj 2013

@vafinka ved to,nech je tam....hlavne na to nemysliet!!!

vafinka
4. máj 2013

@olusam no to sa asi neda, len mu riadne dohovorit, nech je tam a nech sa drzi, co ine???? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

olusam
4. máj 2013

@vafinka ved ma tam najkrajsie miesto co moze byt,tak nech sa tam dobre popozera a nech sa tam pekne zabyva 🙂 🙂

olivia31
4. máj 2013

@olusam Ahoj teším sa držím palce myslela som na teba.🙂

olivia31
4. máj 2013

@vafinka
@tinkatinulka Ahojte zatiaľ všetko v poriadku je mi ťažko od žalúdka a idem za chvíľku na obed k sestre poupratovala som a teraz odpočívam. 🙂 🙂 🙂 🙂