Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olusam nie 😀 😀 mne keď vkladali drobca, tak mi hovoria, že pozerajte, teraz sme ho vstrekli dnu....a ja že nič som nevidela....a ochvilu embryologička kričí z vedľajšej miestnosti, že ostal prilepený na hadičke, že musíme ešte raz vstreknúť....potom som to už na monitore videla....Tak vtedy dr. povedala, že keď je taký "lepivý" tak sa určite dobre prilepí aj v maternici a že to im vraj dosť často robia chlapci....tak mali pravdu 😉
@tinkatinulka no asi tak nejak zlatko moje, juj bude opekacka, aj u vas boli vcera take burky? tu sa zas steluje dalsia, vcera to bol brutal, bola bruka ako hrom, vypadla elektrika, ja sama doma a skoro som sa tu pokakala od strachu, uz toto bolo na mna viac nez dost, ochhhh, co sa t udialo. to bolo hrozne. 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
Az vecer @vafinka
A teraz som v meste a prší a ja biele gate..juj koza stará
@tinkatinulka noooo budes potom ako dalmatinka 😀 , uz jedna burka poriadna tu presla a uz sa zas chysta na dalsiu, no kym pride moj, tak tu aj skolabujem 😀
@vafinka
@tinkatinulka Ahojte dievčatá aj u nás bola búrka a treslo nám do hromozvodu až ma vyhodilo a to som bola sama skoro som umrela od strachu sa strašne bojím tak som volala brata aby prišiel ta tu ostal do pol noci kým to neprešlo ja som bojko ......za hodinku má vklad olusam držím jej palce 🙂 .Tinuš biele nohavice no nie dobra voľba 🙂 . Ja sa idem nachystať k doktorovi o 11.30 odchádzam už mám strach čo bude už mi šiši.
Kocky kde ste??? cakate vsetky na olusam???
dnes u nas krasny aprilovy den raz slnko a potom dazd takze z nasej zajtrajsej brigady nic nebude ☹
@tinkatinulka Ahoj ja som už tiež kukala, že či nepíše no zatiaľ nič asi je unavená a oddychuje 🙂 no maličké je už určite v brušku .:-
@olivia31 asi ano tie prve dni po vklade su rozhodujuce, takze aby sa riadne kusaloooooo 🙂 mna dneska picha v boku som z toho nervozna neviem ci sa moje vajecniky rozhodli ovulovat ci co lebo nic zle som nezjedla aby mi bolo zle.Kuoila som dneska zasobu Inofoliku tak hor sa do boja 🙂 pondelok idem na gyndu juuj. A co ty dneksa na kontrole?co povedlai pane doktore na tehulku ? 🙂
@tinkatinulka Potešil sa no bol taký neviem aký tak som len to čo bolo treba a išla preč radšej som nič neriešila no sestrička mi povedala , že sme teraz dve čo po dlhej dobe otehotneli a že sú milo prekvapení 😀
@tinkatinulka jaaaa, ale sijem, teda uz to skoro mam hotove, nervy v keli, z toho. 4xsom parala. 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 kurnaaaa. aj moj prisiel domov, a tak, 😀 a co ty?? dalmatinca nase, ako si dopadla v meste?
@olivia31 ahoj mojko, no kamaratke robim taku obliecku na sedacku do chodby, je to obdlznik hruby cca 5 cm, takze uz mi chybaju len vysit dierky na gombiky a je to hotove, a mozno jej budem este sit jednu ale obrovsku okruhlu, na papasan, takze 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a budem ti vdacna za strih, a ako sa mas mamina nasa?
@tinkatinulka sikovnica nasa jedna, potom ti napisem do ip, chcela by som sa ta daco popytat, 😀
Pekny slnecny den dievcence,tak my sa mame dobre....oddychujeme,pijeme vela vody a vinko tiez 😀 Manzelik sa stara...som zvedava co dnes bude na obed 😀 Dakujem za podporu 🙂
@olusam super tesime sa len pekne vegetuj sa zaiadne domace prace..ved spagety mozes jest aj tyzden dokola 😀
@vafinka
@tinkatinulka Ahojte zatiaľ všetko v poriadku je mi ťažko od žalúdka a idem za chvíľku na obed k sestre poupratovala som a teraz odpočívam. 🙂 🙂 🙂 🙂

@olusam Držim ti palce a budem na teba myslieť tuj tuj tuj .