Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka ty koky, no nemam slov. este chvilku takto a bude s teba micinka kocka 😀 😀 😀 😀 😀, no ja som diety nikdy nejak extra nedrzala ale iba som sa obmedzila v jedeni istych veci.
a co ides dneska robit?
@vafinka obed sa už vari a musim pracovat dneska cely den za PC, lebo už posledna zakazka co sa mi este vlecie tak dllho.zajtra idem do servisu u nasich s autickom a pobudnem tak tak dva dni a to vtedy nebudem pracuvat ale asi pojdem tapetovat do rodiny 🙂
@vafinka no chcela by som v takomto tempe pokracovat aspon do konca augusta..a potom sup na jesenne nakupi noveho satníka 🙂
@tinkatinulka no mas teda toho dost, ja sa asi zajtra pojdem prejst do mesta ale na nakup na potraviny, a musim ist kupit este jeden teglik farby na stenu, a tak, chcela som si ist kupit leginy na leto pod kolena, este jedny. a este sa uvidi 😀
@vafinka ja som kupila leginy v Lidly 😀 😀 😀 a su perfektne,myslela som že tamk na doma ich budem nosit ale su super.my teraz setrime na tu nasu kupelnu lebo sme kupovali vela veci do domu a nejak neviem vykradat bankomaty 🙂 a ani mojich zakaznikov nechcem.
@tinkatinulka ved jasne, ja by som bola rada ak by sa nam zadarila ist robit kupelna aspon v zime, ale iba dufam, s malo u dusickou. 😠 , ach jaj, no ved teraz su lidli aj kdejake akcie a chcem sa tam ist kuknut lebo by tam mali byt aj vcelku pekne teplaky pre mojho. aspon na obrazku boli.
inak kamoska robila novu kupelnu a ma ju fakt krasnu, take obkladacky som veru este nevidela ale v jednoduchosti je krasa, tak ja dufam, ze aj nam to vyda
@vafinka napodobne, ja mam kupelnu uz davno navrhnutu aj v 3D ale ale kedže sme finanacie davali inam 😠 😠 😠 ale šak bude, všetko.a maminka je kde?ani sa neukaze nas potešiť
@tinkatinulka presne aj my tak, a keby som nedavala inam, tak okrem kupelne mam aj obyvacku urobnu, sakris, no veru netusim kdeje zas oliv, a veru mas dnes cierny bod za zanedbavacku 😀
@vafinka
@tinkatinulka no dievcence neviem kde to zijete,ale tu na dolniakoch este "zatial" nic...aj ked je pod oblakom.Ja este slavnostne pyzamovo 🙂 a ved co....zatial bez nijakych nasledkov.
no to som zvedava kde mas tie dolniaky... 😎 tu na Hornej Nitre je teda tak ako na Považí 🙂
@vafinka
@tinkatinulka tak predpoved pokracuje....mozno bude aj slnko 😎 aj ked ja tym 3om neverim,Bonifacko betar jeden 😝 Inak zienky dakujem za podporu 😲
@olusam u nas prsi ale to asi tým ze mrcha ide 😀 😀 😀
@tinkatinulka noooo nie je zly, len mna tento styl akosi neoslovuje, neviem, neviem, ale budis. ty kocka jedna, aj mne jednu kocku posli, nebola by som proti, vajciaka moc nechcem 😀
@vafinka ja som dost klasicka v tomto a pacia sa mi kremove sede a aj tie riflove kociky ale toto je tak krasne sladke ze keby cakam babatko a bolo by to dievcatko tak nech vsetci vidia že kočka z nej bude 🙂 hihi aj ked mne to je uplne jedno
@tinkatinulka 😀 😀 😀 😀 no ved ano, mne sa tolko paci kocikov,, ze by som si asi nevedela ani vybrat, 😀 😀 😀 😀 , a nevies co je s oli?? dufam, ze je ok
@vafinka neviem kde je ani na skype nebola a a ni na FB, kukala som ze kde je dufam ze len oddychuje a nic sa jej nestalo
@tinkatinulka no to dufam aj ja, ved uz 2den tu nie je , ze?
@vafinka ano už dva dni tu nebola
@tinkatinulka kurna, hadam nie je v nemocnici, ci??? brdo. normalne mam zas nerva, ci sa cosi nedeje, to hadam nie. 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@vafinka
@tinkatinulka ale zienky,nestresujte...urcite niekde isla,alebo ma weekend na chalupe 😉 inak tinka,ako si si ju pridala na fb,lebo ja pri nej nemam - pridaj priatela a pisala som jej aj spravu tam,a nedostala ju ... 😒
@olusam takže zajtra ides na krv?
na BF mi poslala Oli sama žiadosť a ja som len potvrdila 😝
@tinkatinulka
@olusam kocky len ci, a kolky den si po et?
@tinkatinulka
@vafinka neviem ci si dam zobrat krv,aj tak v pia idem na kontrolu do car...a dnes som 9den po ket....a uz mam nervy z toho.... 😠 a nemate na oli cislo??

@vafinka ja som spala ako medved, este ze mam hafinku a nebola som sama..pobolieva ma bruchu už tyzden..moje telo stale zvyka na dukanovku, inak dnesny stav -3,6 kg 😝