icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
19. máj 2013

@olivia31 ja viem ale si na najlepšej cestičke, kým my bojujeme o vajíčka a embryjka ty už más žubrienku krásnu.aj svagrova mala hematom a to riadny a prelezala a potom už do konca oki.nemysli na zlé.oki.a si sama doma alebo ta chodia kukat ?

olivia31
19. máj 2013

@tinkatinulka Ahoj som doma z manželom sestra chodí aj mi navarila, po žehlila aj poriadila no teraz ide na týždeň preč to tak budem mať ťažké .....koľko musela ležať až do konca / teda celé tehotenstvo/ ??? Ja viem zlatko ako sa cítiš ja som šťastná, že je babuľka v brušku no teraz je to strach čo ma ovládol a únava ......je to ťažké i keď som si myslela, že to bude už dobré no máme to ťažké nie len otehotnieť , ale aj donosiť to bude ťažké. 😒

tinkatinulka
autor
19. máj 2013

@olivia31 ona ležala len asi 2 tt.takze Skus pozitivne mysliet.

vafinka
19. máj 2013

@olivia31
@tinkatinulka ahojte kocky moje, no ja konecne doma, ale musim povedat, ze mam viac nez dost 😝 , oli nebodaj si zas zakrvacala, ci????
tinka ved aj na nas dojde, nemaj strachu

tinkatinulka
autor
20. máj 2013

@vafinka ja nemam len mam taku silnu mrchu ze ficim na Panadole cely den aj noc a aj tak citim bolesti, asi sa este cisti maternica po tom nezdrare.Ale vcera som aj cvičili a aj sme na dvore do vecera makalai a dneska dalse kilecko dole..do nastupu by som chcela este 4 dole...hihi som vtipna ze.ale aj vecer dam trening. 😀

olivia31
20. máj 2013

@vafinka nie ja už nekrvácam ani nechcem všetko je ok.🙂

tinkatinulka
autor
20. máj 2013

@olivia31 supis mamina a kedy ides na tu kontrolu?alebo si uz bbola?

olivia31
20. máj 2013

@tinkatinulka zajtra idem k svojmu dokt. dnes som nebola schopná.....🙂

tinkatinulka
autor
20. máj 2013

@olivia31 už bude len lepšie 🙂 zajtra budeš už 8+6tt?

olivia31
20. máj 2013

@tinkatinulka Áno ty to teda riadne sleduješ 🙂 🙂 🙂 bože nech som už 38 to by bola paráda ....zlatko dúfam, že čoskoro budeme tebe počítať držím palce.

tinkatinulka
autor
20. máj 2013

@olivia31 Ja chcem jarne babo takže musime počkať na "spravne" obdobie 😀 😀 😀 😀 😀
nič neplanujem, teda až po laparke budem vediet o co vlastne ide.ale mrchana ju súúúper ti poviem, tečem prúdom 😠

vafinka
20. máj 2013

@tinkatinulka
@olivia31 ahojte kocky moje, ako???? no u nas sachysta riadna lejacka, no ze hmmmmmmm a vy ako???

tinkatinulka
autor
20. máj 2013

@vafinka no sak kukam na tie vase strany a des a hruza, drahy išiel smerom k tebe kuk na zvery 🙂 hihi pekne zmokne.Rano ide na endokrynologiu tak sa isiel prevetrat. Ja si zoberiem iby vysledky do karty a idem zo ZA na anesteziologiu. 🙂

tinkatinulka
autor
20. máj 2013

Kočky musim sa Vám pochváliť, moje telo je už totalne mimo, práve som dala višnový jogurt s kylou uhorkou.Uha to bola supek kombinaciaaaaa....a nie som tehotná! Určite nie som ! Dnes 2 DC a krvyzlievanie pokracuje.Ale asi po cviceni ..

vafinka
20. máj 2013

@tinkatinulka turbidlo moje, to su kombinaciiiieeeeeeeeee 😀 to bude srajduska ista 😀

tinkatinulka
autor
20. máj 2013

@vafinka sak musim moj metabolizmus este potrapit kým lahnem pod noz..mna nič nezničííí 😝 😝 😝

vafinka
20. máj 2013

@tinkatinulka a to som si myslela, ze mna netrufne nik v chutiac, ale bohu zial mam v tebe tazkeho konkurenta 😀 , veru len si uzi domacej mastnej a zdravej stravy 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
20. máj 2013

@vafinka akej mastnej..sak ja už mesiac neviem co je bravcove, chcela, ryza, cestovina..ziadna muka..drina 😢

vafinka
21. máj 2013

@olivia31 ahoj mojo, no ako si dnes dopadla??????

olivia31
21. máj 2013

@vafinka Ahoj dobre ...urobil mi sono srdiečko bije a žiadna krvná zrazenina tam už nie je takže všetko ok. 🙂 🙂 🙂

olivia31
21. máj 2013

@vafinka A kde máš tu peknú fotku?

vafinka
21. máj 2013

@olivia31 ahoj, no tak som rada, ze si oki, no debo admin, co ti ine poviem, mne sa ta fotka tak lubila, ze az, ze cosi ine. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
21. máj 2013

@olivia31 super správa,a aky je drobec veľký? A aky ti dal termín porodu?

olivia31
22. máj 2013

@tinkatinulka Termín je zatiaľ 26.12 a rozmer malo 2, 1 cm rastie 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 babuľka malá 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

olivia31
22. máj 2013

@vafinka Ahoj no tak to je teda nevadí dáš niečo 😀 😝 a čo ideš dnes robkať ?

vafinka
22. máj 2013

@olivia31 ahoj moja, no ja dnes budem netrpezlivo cakat na mojho, kedy mi pride. ale ratam az tak na vecer. no pozehlim a chcela som ist umyt okna. len to nema zmysel. ked sa zas stroji na liatie. dufam, ze uz nebudu take burky ako vcera, padali riadne krupy, a zbylo vsetko co sa dalo 😠 , skoro som plakala, a ak sa bude dat tak sa pojdem prejst so psami aspon na chvilku, uz som im to vravela hned zbystrili, ze sa pojde von.
inak budete mat krasny darcek na vianoce, len krasne lezkaj nech nam drobciak rastie, dufam, ze sa nehnevas ze si ho takto prisvojujem, ale hadam mozeme ja aj tinka, ked sme vam tak drzali palce 😀 . ja som dufala ze by som si nasla 2// na buduci mesiac, mali by sme darcek k vyrociu svadby, ale asi tazko. po dlhych mesiacoch sa ozyva pms, tak nic nebude 😠 😠 😠 😠 😠 😠

olivia31
22. máj 2013

@vafinka Nie nevadí je to milé 🙂 🙂 🙂 🙂 no aj u nás to bolo také včera pršalo aj krup padal tu u nás som aj kvietky schovala .....bodaj by sa vám za darilo držím palce 🙂

vafinka
22. máj 2013

@olivia31 tak to som rada, ze ti to nevadi 😀 uz by si si mohla dat aj fotecku do albumu, aby sme vedeli ako vyzera nasa mala oliva 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , och joj, srdenko ma boli, zas som slameniacka do piatka, neviem ako toto dlho vydrzim 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

olivia31
22. máj 2013

@vafinka nechcem si sem dávať foto pošlem na mail.🙂

vafinka
22. máj 2013

@olivia31 juj, mal olivka je uzasna 😀 😀 😀 😀 😀 😀 hatova modelka, a ma spravne miery 😀 😀 😀 😀 😀