Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka ani nevrav o tej kose vonku, a mokro tu mam ze az. no co uz bolo nacase aby sa prejavila v plnej krase a neboj casom sa ukaze v pravom svetle aj pred synacikom, no budem drzat palce na zajtra by vyslo pocasie, inak kde je zas oliv???
@vafinka nno nase maminy ma už vazne stvu..nižeby nas tu chodili ofukovat a nakazit riadne ale oni nic.Oli ani na skype nebola..neviem kde je a Olu sa tiež neukaže ved u nej aj srdiečko by mohlo už byť bit 😉
@tinkatinulka
@vafinka Ahojte dievčatá len sa už toľko nehnevajte ja som strašne unavená a keď mám niečo urobiť tak to mi trvá celý deň .....takže tak ....posielam tehu vírus tuj tuj tuj 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@tinkatinulka no ver, ze aj moja mama mi tak dvihne tlak, ze az sa mi chupy jezia od jedu a hlavne vtedy ked mi ide kazat do zivota a zivot lentilka, lenze ja sa nedam a zhubujem jej, rychlostou blesku. no dufam, ze je oli oki, ale takto nas zanedbavat, ze no toto. 😀 , ja viem, ze vcul musi lezat a ale obcas by nezaskodilo nam aspon napisat aj z polohy lezmo. 😀
@olivia31 co?? ty si mala listky na depesakov?? no toto. nie ze by som ich az dajak zrala, ale predsa. no pekne to uz tahas, kamoska, len tahaj aby si aj nas dve potiahla vpred 😀 😀 😀 😀 nech sa pridame 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no ja uz vcul idem, konecne mi dosiel moj, tak sa mu idem venovat. paaaa zatial a posluchaj 😀
No Kocky..som ko.usurp mi pes na prechazke,hodinka v tahu som skoto o pluca prisla.zlepsuje mi kondicky.ale dala som aj stroj ako vzdy . Oli super to bezi,very dobre ze si meska na koncerte ze Mic hlyk a babatku sa take nepaci .mam nastudovane.ani Su mi na mail neodpisala..vrr
@tinkatinulka ahoj, ze aj vycapat po riti by sa jej siklo ale ma jedine stastie ze je tehu, tak nedostane, ale pak ked porodi, sa jej to spocita, a to potom bude loma 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vafinka grilovacka bola uprsana,vsetko super Len svokra des..ako vzdy stredobod pozornosti.juj uz sa tesim do tn.oddychnem.
@tinkatinulka kamoska moja, to aby si si tam furt namyslala ze ti cosi je, ze ta cosi boli aby si tam bola aspon tyzden 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , no to mas tak svekra je svekra, raz darmo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no my sme vcera vecer zas dali pizu, rano som z nej behala a brutal bolesti brucha 😀 😀 😀 , tak mi treba 😀
@vafinka aspon ze je dnes krasne slnecno,tu je dusno po vcerajsku,ale ja nenecham na seba hadzat vsetky problemy sveta.uz iba 3 noci a idem tata juju .
@tinkatinulka jujty, veru my uz oprasujeme tatosa, a ide sa ta het. tesim tesim, no tu je teplo a ked vidim tie mraky, tak sa obavam, ze na ako dlho to bude.
veru, nesimes sa nechat, lebo potom to uz bude na nevydrzanie, viem o com rozpravam, ale aj moja mama je taka, a ja mam stastie, ze som bola obdarena drzou drzkom a ostrym jazykom. 😀 😀 😀 😀 😀
@vafinka no ja som vzdy nechcela byvat sama bez rodicov ale osud to zariadil inak..ason si oddychnem v postely,lebo chrbatik boli z orbitracku.
@tinkatinulka
@olivia31 zeny moje, ja som asi kralovna smatlakov ☹ ja som si dnes mierne vyvrtla clenok, a dozgrela labku. captana jedna. krivo som stupila v pivnici a uz som sa valala po zemi. to nedokazete, to mi verte, no ze au. dufam, ze nebudem musiet ist na pohotovost. kristu neky. 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@vafinka no nadhera..ja som sa zase posekala so s...ou.vzzz
@tinkatinulka kazda cosi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no to ti vobec nezavidim, ach jaj, 😠
@vafinka
@tinkatinulka Dievčatá moje ja zasa dnes ako mrcina na gauči som ko je mi zasa zle .....vafi čaptoška naša však si dávaj pozor ....tinuš ešte stále ste posekané ? Kedy ideš do nemocnice?
@olivia31 no boli ma to furt, sice dnes som bola v meste ale akosi som to precupitala, no musela som, natrela som si to flectorovou mastickou, cosi to pomohlo, ale clenok stale citim. keby si vedela ako sa mi moj rehotal, az sa chytal za brucho. a vravi mi. tak toto len ty dokazes, ze no diky 😉
to ti verim, neviem co by som ti poradila, tento stav som este nezazila, tak neviem co by ti helflo.
@olivia31 ahoj mamina no už pozajtra nastupujem, jasne ešte pohadane ale dnes zajtra som sama doma tak užívam vegetík 🙂 ju to prejde sa somnou dotahovat.. 😀
@vafinka nepomôže asi nič len si počkať kedy sa to zmení a bude lepšie 🙂
@tinkatinulka budem nna teba myslieť neboj bude to dobré ......a čoskoro bude aj vám takto dievčata 🙂
kocky moje, inak by malo byt vonku casto skaredo, aby sme sa tu aspon raz za cas takto tu stretli. ze?

@vafinka ahoj micka ja som konecne tu..sak po celom dni len lietam ako diva..zase sme doma riešili problem "svokra" haha drahy videl aka je mila ked jej ide.nakupili sme vsetko, dala som už aj masko do marinady, jelencok do gulasa sa rozmrazuje a aj dressig hotovy, salat až zajtra 🙂 uff este som pozametala vonku nech to tam nei ako na divokom zapade aj kosit by trebalo ale je akosi mokro stale.vrr takže mame tu tichucko a pohoda idem daco porobit a sup na stroj cvicit. 😀