icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olusam
29. máj 2013

Dakujem za podporu.Inak aj ja som dnes v nemocke ☹ zacala som krvacat,nie tak silno ako oli ale predsa.A vidno nam uz aj srdiecko😉

olusam
29. máj 2013

@tinkatinulka Drzim ti palce 😉

tinkatinulka
autor
29. máj 2013

@olusam drz sa mohlo,gratulujem k srdiecku,je dobre ze si tam.dajú na teba pozor.

olivia31
29. máj 2013

@olusam Ahoj a čo to čo ti povedal doktor ? Dúfam, že ste v poriadku opatruj babuľku ☹ kde si išla do ZV alebo BB ?

vafinka
29. máj 2013

@tinkatinulka ahoj zlatko, spytaj sa sestriciek na smene co su vcul, ze kedy pojdes, mali by to tam mat uz naspisane na rozpise, ja som sa pytala tiez, no len sa dobre ponalievaj cajom, budes to potrebovat. hm.

tinkatinulka
autor
29. máj 2013

@vafinka si vtipná..sak pijem jak dúha..povedala ze príde kumne dať cipok a lieky tak popytam..ja chcem ist pravá..sak vieš ja som iná hihi

olusam
29. máj 2013

@olivia31 no vidis,aj na mna doslo...ale verim ze to bude ok a aj dr.povedala ze je to v poriadku ked robila sono.Uz viem co si prezivala...ale musi byt vsetko dobre😉a som vo zv.Inak,je tu vela zien...a tie malicke babatka🙂 joj aj ja chcem uz 😉

tinkatinulka
autor
29. máj 2013

@olusam no sme sa rozliezli po nemocniciach pekne ,inak tu som bola na porodnom sále na vyšetrenie a viezli z rade drobcekov..slintala som riadne a aj slzicka bola fnuk

vafinka
29. máj 2013

@tinkatinulka a to si bola teraz v tn??? co?

olusam
29. máj 2013

@tinkatinulka ved tak...malicke mrnave vonave batozky 🙂 ale este dobre ze je tu wifinka😉

tinkatinulka
autor
29. máj 2013

@olusam tu majú WiFi iba tehulky..nefér ale ja mám net v mobile Hihi.no brala by som batostek aj dva.

kostickabonnie
30. máj 2013

baby, už som naspäť z nemocnice, čo máte nové - tak v skratke? čítam tu niečo, že tiež wellnesujete 😠

olivia31
30. máj 2013

@olusam Neboj bude dobre ja keď som tam prišla slzy a nemohla som pre plač ani sestričke povedať čo mi je a keď ma doktor vyšetroval čakala som to najhoršie a keď mi robil sono som ani nedýchala čo som sa bála a keď mi otočil monitor a ukázal bábo a pustil srdiečko ako bije som sa nezmohla ani na slovo som bola šťastná .....čo ti povedali prečo si krvácala? Mala si tiež krv. zrazeninu ? Držkaj sa a neboj bude dobre.🙂 🙂 🙂

olivia31
30. máj 2013

@tinkatinulka Ahoj Tinuš tak ako dúfam, že je všetko ok držím palce a myslím na teba . Posielam objatie . 🙂

vafinka
30. máj 2013

@kostickabonnie ahoj, co sa ti stalo, ze si tam bola?? asi je dajaky zacarovany kruh, vsade ktosi je kdesi, este ja, aby som to doklincovala na totalku 😒

kostickabonnie
31. máj 2013

@vafinka som sa trochu stresovala, naháňala a prišla som domov a na vložke svetlohnedý výtok. Tak som sa zľakla, rýchlo zohnala termín u gyndoša a ten povedal, že by bolo vhodné, keby som šla do nemocky ešte v ten deň. Mala som skrátený krčok a otvorená na špicu prsta. No a v nemocke mi okrem toho povedali, že mám nízko placentu, ktorá prekrýva spodnou časťou bránku....čiže, keby začne krvácať, tak amen tma. No a tak som tam strávila tri týždne a dohovárala placente, aby sa dvihla.....a ona sa dvihla z nebezpečnej zóny 😉 Ale chybu urobil môj gyndoš, lebo mi o tom nepovedal, 30 týždňov som behala a úradovala, keby mi o tom povie a ja si prečítam tie hororové príbehy, tak čuším ako mucha doma. Však ma poznáte, kým to nie je reálna hrozba, tak ma nič nezastaví 😉 Okrem toho mi za celé tehu neurobil ani jeden ster, len si tak povedal, že asi máte zápal, dal mi atb, o mesiac povedal, asi máte mykózu a dal mi znova tbl do pošvy, po ktorých som dostala taký punčový výtok (oranž.ružový), tiež som za ním utekala a zas povedal, že mám zápal a znova tie isté atb.....takže prirodzená mikroflóra v prdeli a možno to bolo z toho, praskla cievka a zvalili sme to na placentu, hoci v nemocnici nevideli žiadne poškodenie placenty...ale dobre, aspoň som nemohla nič robiť, nikam chodiť a táto lenivosť sa na m´ňa nalepila a je pre mňa výstrahou 🙂 🙂
Preto dúfam, že vaši lekári pristupujú zodpovedne a po prvotných týždňoch strachu, či sa bambuľky udržia, si budete užívať krásne tehotenstvo, ale hlavne opatrne a nezanedbať žiadne príznaky, aj keby to malo vyzerať, že sa moc kontrolujete 😉 A nepracovať a oddychovať 😉

vafinka
31. máj 2013

@kostickabonnie no ty kokso, ale hadam, uz si oki, no ja uvazujem ze zmenim gyndosa, lezie mi na nervy, lebo on nic nemoze, bo poistovna nepusti, a atd, no vidis, aspon sa ukazalo aky je lajdacisko. drzim ti palce a liec sa a nozky hore

olivia31
31. máj 2013

@kostickabonnie Ahoj no ja som tiež bola v nemocnici a mne už teraz na začiatku povedal dokt., že sa mi vyvíja placenta blízko bránky ak sa neposunie tak budem musieť rodiť cisárom 😒 no a stále mám strach, že začnem znova krvácať takže nikam nechodím len doma mám strach po tom čo som zažila sa fakt bojím . Držkaj sa a odpočívaj už sa ti to kráti . 🙂

kostickabonnie
31. máj 2013

@olivia31 neboj, už bude dobre, s rastom maternice sa placenta dvíha vyššie, takže pozitívne myslenie a po 20 tt ju už budeš mať pekne ďaleko...ale je super, že ti to sleduje 😉

tinkatinulka
autor
31. máj 2013

Kocky hlasim ze toto je moj posledný vecer v hotely FN TN,bolo tu fajn,hlavne ze je vsetko oki,tehulkovat mozem od ďalšieho cyklu.hi len spermose na to nemáme..takze veget a jeseň ideme ďalej.

lenocka004
1. jún 2013

@tinkatinulka Super Tinka mam radost ze je vsetko Ok. No a na jesen sa budeme snazit aj my 🙂 Takze teraz relax a wellness 🙂

tinkatinulka
autor
2. jún 2013

@lenocka004 dakujem moc no jeseň by mohla byt plodna,to sa nase maminy budu uz fulatit..ja sa na nic teraz necítim..mám pocit akoby má prešiel valec otaOk a na moju psychixku teda zaberak velky,pretozze mám pocit že sme na začiatku.

tinkatinulka
autor
3. jún 2013

Ahojte cisušky ja už pekne pracujem 🙂 ako sa mate???nik nepíše no pekne aspon že Vafi ma zle počasie a občas sem kukne 🙂

kostickabonnie
3. jún 2013

@tinkatinulka začiatok je fajn 😉 vieš, ako sa hovorí, musíš padnúť až na dno, aby si sa mohla odraziť 😉 a my tu budeme pri tebe 🙂

tinkatinulka
autor
3. jún 2013

@kostickabonnie ved ja viem len už som tak unavena z toho všetkeho že začínam aj o sebe pochybovať.ale ked vidim ako vam to tu kočkám nabehuje tie tt tak mam pre čo bojovať.bola som už na všetkých vyšetreniach co sa len daju.

kostickabonnie
3. jún 2013

@tinkatinulka ale veď to je super, teraz máš v porovnaní s predchádzajúcimi mesiacmi či rokmi pevnú diagnostickú základňu 🙂 a z nej bude vychádzať nový, tentoraz úspešný postup.....ale novú základňu treba nastaviť aj v hlave 😉

tinkatinulka
autor
3. jún 2013

@kostickabonnie to ano mam pocit že som po poslednom IVFku ostarla o 10 rokov..a tak bojujem ako viem, teraz s kileckami aby som vrátila čas slávy 🙂

kostickabonnie
3. jún 2013

@tinkatinulka veru, nebudem ti radiť dovolenku a s ňou spojených pár dní plných sexu ....lebo to je krátkodobá terapia, ktorá ani u nás nezabrala 😀 😀 😀 ale chcelo by to dosiahnuť pocit spokojnosti so svojim telom, sebavedomie a pár neškodných flirtov 😉 😉 😉

tinkatinulka
autor
3. jún 2013

@kostickabonnie to si krásne napísala, ano dovolenku sme skúšali a to nezaberá u nas..ale na sebavedomí pracujem 😝 a dokonca drahy vníma zmeny a je daky očarovaný.Kamoši sa ho pýtali či nemám milenca, tí co nevedia o nasom probleme mat babo,takže nechapu.. 😀 😀 😀 ale pobavilo ma to dost

kostickabonnie
3. jún 2013

@tinkatinulka tak to je super, že máš už aj prvé reakcie od drahého...na mňa sa v tom "prechodnom" období lepili samí 40-50tnici 😀 😀 😀 😀 potom som už len očakávala úspech v IVF, aby som sa ich slušne striasla 😉