Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olusam tak to by som si želala ja mat taku vzdialenosť,a to iba 1x navsteva???hmm
@tinkatinulka
@olivia31 zaby moje, ja som sa bola dat dnes vynovit, tak mam nove pacinko, ze citim sa ako iny clovek 😀
@vafinka to je supis,ja som Dneska bola na jahody a okolo záhradky som sa morská,u kamosky na káve som bola..no supis veget,dnes ružové nechtiky..dráhy sa smial ze kazdy deň iné..a prevetrala som šatník,inšpiratívne vecicky 40/42 obleciem aj dačo ale ako hurka.
@mauerka Tiez gratulujem 🙂 Nech ti tehulkovania pekne a stastne pokracuje 🙂
@olivia31 ty si dlžná foto mamina.. 😝
kočky tato tema sa bude rušiť z dôvodui že všetky "zufalky" budu tehotne, tak žiadne pochybnosti.Rok 2013 je plodný, už máme 3 maminy tak pozitívne myslenie!!!! že @vafinka?
@tinkatinulka to ja ma zahranicnu svokru,doteraz sme chodili my na navstevy,tentokrat uz to bude opacne 🙂
@olusam no a rozumieš jej reči? lebo to musi byť super zaujmave 🙂
@olusam
@tinkatinulka
@olivia31 ahojte lasky moje, musim sa pochvalit, predala som prvu obliecku na perinku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tu bezovu s gulickami aku mam radost.
oli, poslem neboj, takze dala som si cokoladkovy podklad a na to biely blond melir, nemozem sa na seba vynadivat ako ma to zmenilo, len neviem ci k dobremu, moj sa strasne potesil ked ma zbadal a hned ja mam zas novu zienku, 😀
tinuska moja, jasan, ja ti furt vravim, ze to isto tento rok dame, aj keby to malo byt na silvestra ze si najdeme dialnicu na testiku 😀 , jasan?????????????
@vafinka jasneeee že dame, ja sa dnes citim tak supis po tom super spanku, odporucam aj tebe ten melatonin aj v RF odporucaju aby si telo oddychlo 🙂 idem ukladat pozehlene pradlo, sa tu toho nakopilo a potom idem k doktorke majte sa zatial.papa
Ahojte kocky uz som doma,dnes iba vegetik lebo boli ranka,decku dala vaginalne probiotika aby aj cica dostala nový šmrnc.juhu.sexik nebude ale o dva týždne prva folikulimetria.
@tinkatinulka ale hej,vieme sa dohovorit,je to tiez slovansky jazyk,ved ked nie, budu tu aj svagrinej deti,tak tie mi pomozu 🙂
@vafinka joj super 🙂 aj mne by sa zislo nieco urobit s hrivou,ale nejak mi zacali vypadavat,tak si to prelozim na neskor 😀
No a blahozelam k predaju🙂A kolajnice urcite date do konca roka,niekto mi vravel,ze tento rok je plodny,tak verime 😉
@tinkatinulka pošlem dnes večer ok zlatko .🙂
@tinkatinulka no caaaaau..uz som tu...ciste zuuufalstvo sa hlaaasi
ahojte dievcata ..mozem sa k vam pridat????????? 😉 🙂
@olivia31 a ty si uz vysadilq utros??? Ani duphaston uz nedavas?
@tinkatinulka Duphaston neberiem iba utroš a v piatok idem na kontrolu k svojmu gyn. tak uvidím či ho vôbec vysadí lebo sa berie iba do 12 tt tak uvidím čo povie i keď si myslím, že budem musieť asi niečo brať. 🙂 Prečo chceš zrušiť tému ? Premenujeme ju až keď nám dáš tú najkrajšiu správu ty kočka . 🙂 🙂 🙂 🙂
@speranza1 jasné,pridaj sa k nam 🙂 vafi,milí,lenocka su dlhoročné snazilky..olivia a olusam su tehulky konečne naše iskricky,heliosacky..a mna poznáš..obcas sa tu niekto u nás zastaví ale toto v skratke..a ty este nevesaj hlavu.beries aj prednison?
@olivia31 jasné premenujeme,ssak mk je závislosť :o
@tinkatinulka nie neberiem nic...
ja aby som sa predstavila ostatnym tak mam za sebou 6 rocne snazenie.... 2x IUI neg. a 5x IVF neg. a Bohuzial teraz som 8 den po KET a uz spinim, az krvacam a brusko ma velmi nerpijemne boli...ako keby ma rezali odspodu..tak preto som napisala ze som ciste zufalstvo 😲 .. ale zaroven verim, ze vsetko zle sa raz na dobre obrati 🙂
a dakujem za prijatie do temicky🙂
@speranza1 a imunologicke testy mas spravene? Kedze párkrát biochem..ma napadlo

@olusam Inak ako sa cítiš býva ti aj zle ?