Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka ahoj moja, a uz to mas vonku? bolelo????
@tinkatinulka myslim, ze toto nemam, opytam sa na to..
@speranza1 určite by som si.to dala spravit v prahe podolinieco aj poistovna hradi lebo medimex v ba uz nebere novu h pacientov,pretozze embryjko sa zakuse a tvoja imunita proto tony bojuje..myslim,mne to tak vysvetlili preco to 1x nevyslo,mne zauradovala stitna..potvora
@tinkatinulka skusim sa o tom porozpravat s lekarom... kedze mame naozaj skoro vsetky vysetrenia tak uz by sa patrilo aj vediet kde je problem...
@vafinka bolo to trosku bolesrive ale v pupku sa to nejak rozislo tak bola aj krvicka,mmusim setrit par dni aby som infekcienedostala
@tinkatinulka mne ked vyberala gyndoska stichy na pupku, tak sa mi to troska rozislo..postipkavalo to, troska krvacalo..ale to sa spravi..musis len oddycovat a nenamahat sa aby sa ti to pekne zrastlo 🙂
@speranza1 mne povedal machac ze to netreba ale ja som tvrdohla ako nik a tak som pekne pokukala po nete a bac, BIBI mi darovala termín v Prahe, lebo dlho trva kým ti daju datum a vyšlo to 🙂 ona ma chalanov a ja vyšetrenie, netrvalao to dlho ja krv drahy fesakov a bol to super výlet, myslím že v čase oddychu je fajn sa takto vyvetrat a za mesiac nam poslali výsledky.samozrejme pozitívne takže akonáhle začnem snažiť, alebo stimulovať musim nasadit aj prednison aj anopyrin pretože moje telo nema rado ani spermose ani embyjko.a nechcela som triafat naslepo.a potom este aj stitnej siblo, takže som aj na euthyroxe.jedine čo ma mata je fraxiparin, kedže mam dve mutacie.ale to este machaca poobracam ci mi to treba.nechcem nic zanedbat.ale mam taky nejak divný pocit že ti uhačkujem dake babatkovske papučky a poštatstí sa aj tebe, to len tvoje telo skuša tvoje nervy.este nezufaj. 😝
@speranza1 sak ale ja som vrtula slahnuta, som kosila travnik...koza no co dodat
@tinkatinulka dakujeeeem si veeelmi milaaaa... ja to nevzdavam.. a ani nevzdam.....a dakujem za rady 🙂 .. idem dnes prec z netu... budem tu zajtra..packo...prajem krasny vecer 🙂
@tinkatinulka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 jaaaaaaaaaaaaaj tak traaavnik...a potom sa cuduj... ty si ale neposedna 😀
@speranza1 no tak mi treba, aj tebe pekny vecer ja idem kuk daco do prace. 🙂
Kocky ja mam vaginalne cipky tak vas upne chapem..slip vlozky nah kamosky,DMko tras sa.doktorka mi hovorila nieco o zazracnych slimkach na predpis..pidam vam info o aky zazrak ide.uz o dva týždne.
@tinkatinulka to si nám mala dať toto info skôr ....môj manžel musel chodiť nakupovať takéto veci chudáčik ...ja tiež stále vložka slip v nohavičkách .
@olivia31 nneboj zvladne to aj moj uz bol take kupovat a mam par dni traumu z toho..hihi.inak jazvavsq v noci Cellon zalepula,vceta to bolo kriticke..mi bolo do bruska vidiet..fuj humus yuk tam svietil..sak ja s Jim zamavam..skusum na brucho asi zmrazenie tuku..za odmenu
@tinkatinulka Ja som mala strašnú noc zasa ma 21.30 naťahovalo a potom mi bolo celú noc zle aj teraz ma bolí žalúdok ☹ už neviem čo by mi pomohlo. 😒
@tinkatinulka Som si merala tlak a hrôza 96 na 44 pulz 80
@olivia31 daj si magnezium mas vysokz pulz a kolu na tlak..
@tinkatinulka no a teraz som bola v obchode som si mala tu kolo kúpiť a magnézium môžem to šumivé do vody ?
@olivia31 sumive alebo v tabletkach..to je super, skudni ti to pulz.. 😉
@tinkatinulka
@liveka Ok dievčatá skúsim ďakujem .....liveka berieš kvôli tlaku ?
dneska je tu nejak pusto, trosku vykuklo slnko a vafi už v zahradke rýpe, lenka už lieta myslou v dialavach, maminy s labkami hore a mili už ani neviem čo, neuzvú sa.baby ved halooo tinka pracuje dnes do noci tak mi to tu okorente nech mam lepsiu naladu.Speri a ty si zohnala MAMU????

@speranza1 dakujem za srdiecko, postrazim a potom pošlem ďalej