icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
5. jún 2013

@speranza1 dakujem za srdiecko, postrazim a potom pošlem ďalej

vafinka
5. jún 2013

@speranza1 ahooj vitaj medzi nami, tu ti bude medzi nami oki, obcas sme ako besnoty, besne. to si zvyknes 😀 , to ma mrzi, ze mas az tolko toho za sebou, ja som oproti tebe len taka laitka, ja mam iba 2ivfka za sebou a jedno lepsie ako druhe, ale myslim to ironicky 😀

vafinka
5. jún 2013

@olivia31 dakujem, hadam, bude kocka spokojna, dnes sme boli s mm v meste, a tak, no supis, ked idem autom, ze waw, lebo vzdy chodim budsom a to mi ide na nervy 😀

vafinka
5. jún 2013

@olusam ze vraj je, tento rok sa mi zacina vcelku ok, laparka dopadla na 1, tak hadam to uz pojde tym spravnym smerom,hadam este troska boja a bude to. 😀

vafinka
5. jún 2013

@tinkatinulka ahoj moja, a uz to mas vonku? bolelo????

speranza1
5. jún 2013

@tinkatinulka myslim, ze toto nemam, opytam sa na to..

speranza1
5. jún 2013

@vafinka 😀 .. ahoj ty laitka... ale je to dost aj 2 IVF.... prajem ti vsetko dobreeeee... a besna som castokrat aj ja 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
5. jún 2013

@speranza1 určite by som si.to dala spravit v prahe podolinieco aj poistovna hradi lebo medimex v ba uz nebere novu h pacientov,pretozze embryjko sa zakuse a tvoja imunita proto tony bojuje..myslim,mne to tak vysvetlili preco to 1x nevyslo,mne zauradovala stitna..potvora

speranza1
5. jún 2013

@tinkatinulka skusim sa o tom porozpravat s lekarom... kedze mame naozaj skoro vsetky vysetrenia tak uz by sa patrilo aj vediet kde je problem...

tinkatinulka
autor
5. jún 2013

@vafinka bolo to trosku bolesrive ale v pupku sa to nejak rozislo tak bola aj krvicka,mmusim setrit par dni aby som infekcienedostala

speranza1
5. jún 2013

@tinkatinulka mne ked vyberala gyndoska stichy na pupku, tak sa mi to troska rozislo..postipkavalo to, troska krvacalo..ale to sa spravi..musis len oddycovat a nenamahat sa aby sa ti to pekne zrastlo 🙂

tinkatinulka
autor
5. jún 2013

@speranza1 mne povedal machac ze to netreba ale ja som tvrdohla ako nik a tak som pekne pokukala po nete a bac, BIBI mi darovala termín v Prahe, lebo dlho trva kým ti daju datum a vyšlo to 🙂 ona ma chalanov a ja vyšetrenie, netrvalao to dlho ja krv drahy fesakov a bol to super výlet, myslím že v čase oddychu je fajn sa takto vyvetrat a za mesiac nam poslali výsledky.samozrejme pozitívne takže akonáhle začnem snažiť, alebo stimulovať musim nasadit aj prednison aj anopyrin pretože moje telo nema rado ani spermose ani embyjko.a nechcela som triafat naslepo.a potom este aj stitnej siblo, takže som aj na euthyroxe.jedine čo ma mata je fraxiparin, kedže mam dve mutacie.ale to este machaca poobracam ci mi to treba.nechcem nic zanedbat.ale mam taky nejak divný pocit že ti uhačkujem dake babatkovske papučky a poštatstí sa aj tebe, to len tvoje telo skuša tvoje nervy.este nezufaj. 😝

tinkatinulka
autor
5. jún 2013

@speranza1 sak ale ja som vrtula slahnuta, som kosila travnik...koza no co dodat

speranza1
5. jún 2013

@tinkatinulka dakujeeeem si veeelmi milaaaa... ja to nevzdavam.. a ani nevzdam.....a dakujem za rady 🙂 .. idem dnes prec z netu... budem tu zajtra..packo...prajem krasny vecer 🙂

speranza1
5. jún 2013

@tinkatinulka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 jaaaaaaaaaaaaaj tak traaavnik...a potom sa cuduj... ty si ale neposedna 😀

tinkatinulka
autor
5. jún 2013

@speranza1 no tak mi treba, aj tebe pekny vecer ja idem kuk daco do prace. 🙂

olusam
5. jún 2013

@olivia31 beriem stale utos,davala som si 3×2 a dokt.mi kazala postupne znizovat.A povedala ze to sa berie do 16tyz :-O a ja ved v mt davaju do 12.No,ze ako kde....no super....nemam rada tie gulicky,kruti sa mi z nich hlava☹

olivia31
5. jún 2013

@olusam mne to tiež vadí cítim sa stále špinavá mám to všade. Do 16 tt to som nevedela .

tinkatinulka
autor
5. jún 2013

Kocky ja mam vaginalne cipky tak vas upne chapem..slip vlozky nah kamosky,DMko tras sa.doktorka mi hovorila nieco o zazracnych slimkach na predpis..pidam vam info o aky zazrak ide.uz o dva týždne.

olivia31
6. jún 2013

@tinkatinulka to si nám mala dať toto info skôr ....môj manžel musel chodiť nakupovať takéto veci chudáčik ...ja tiež stále vložka slip v nohavičkách .

tinkatinulka
autor
6. jún 2013

@olivia31 nneboj zvladne to aj moj uz bol take kupovat a mam par dni traumu z toho..hihi.inak jazvavsq v noci Cellon zalepula,vceta to bolo kriticke..mi bolo do bruska vidiet..fuj humus yuk tam svietil..sak ja s Jim zamavam..skusum na brucho asi zmrazenie tuku..za odmenu

olivia31
6. jún 2013

@tinkatinulka Ja som mala strašnú noc zasa ma 21.30 naťahovalo a potom mi bolo celú noc zle aj teraz ma bolí žalúdok ☹ už neviem čo by mi pomohlo. 😒

olivia31
6. jún 2013

@tinkatinulka Som si merala tlak a hrôza 96 na 44 pulz 80

tinkatinulka
autor
6. jún 2013

@olivia31 daj si magnezium mas vysokz pulz a kolu na tlak..

olivia31
6. jún 2013

@tinkatinulka no a teraz som bola v obchode som si mala tu kolo kúpiť a magnézium môžem to šumivé do vody ?

tinkatinulka
autor
6. jún 2013

@olivia31 sumive alebo v tabletkach..to je super, skudni ti to pulz.. 😉

liveka
6. jún 2013

@olivia31 šumivé magnézium sa neudrží dlho v tele, rýchlo vyprcháva, je to len taká sladká bublinková voda.. tabletkové je lepšie, aspoň 250mg.. ja užívam 500mg.. aj teraz v tehu..

olivia31
6. jún 2013

@tinkatinulka
@liveka Ok dievčatá skúsim ďakujem .....liveka berieš kvôli tlaku ?

tinkatinulka
autor
6. jún 2013

dneska je tu nejak pusto, trosku vykuklo slnko a vafi už v zahradke rýpe, lenka už lieta myslou v dialavach, maminy s labkami hore a mili už ani neviem čo, neuzvú sa.baby ved halooo tinka pracuje dnes do noci tak mi to tu okorente nech mam lepsiu naladu.Speri a ty si zohnala MAMU????

liveka
6. jún 2013

@olivia31 ja mám práve že nízky tlak, a beriem ich na odporúčanie neurologičky, mávam silné migrény..