icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
6. jún 2013

@tinkatinulka zlatko moje, ja som uz tu, ja som si sila saty na sobotu, a uz som ich konecne dorobila, sice maju par chybiciek krasy ale pre ma vrchol mojej tvorby 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , tak preto som tu nebolo. som ko, boli ma chrbat ako kon, ze vrrrrr. ale uz su hotove a co ty ako????

vafinka
6. jún 2013

oliii a co varvis na toto?

vafinka
6. jún 2013

@olivia31 inac je toto moj tažky favorit do buducna, po ktorom tisko tuzim, ale oli, ty mozes 😀

tinkatinulka
autor
6. jún 2013

Jasne aj tejto supis,mne sa Jane moc paci ale okrem muum ten je des ten sportak neprakticky..okukavam ho,kamos ma ruzovy.

tinkatinulka
autor
6. jún 2013

@vafinka miccka nemala si koncom tyzdna volat do TN?

vafinka
6. jún 2013

@tinkatinulka no mala ale este tn pocka, este eeee este nieeeeeee, necitim sa este na to 😒

tinkatinulka
autor
7. jún 2013

@vafinka no ja až další cyklus nechcem sa uponahlať, teraz som 20 dc, takže čochvílka by mala dojsť mrcha kedže prepichli vajuško.A 8-9 dc idem na folikulometrku 1x, že čo sa bude diat budem viac nervozna ako pred stimulkou. ☹

olusam
7. jún 2013

Dobre ranko zenicky,ja som od vcera opAt vo zvolenskom wellnesse☹ zacala som opat krvacat,tentokrat uz riadne,boli aj zrazeniny a nieco aj zo mna vyslo,tak som uz cakala to najhorsie.Ale nastastie plod tam je 🙂 Nevedia z coho to moze byt.Na hematologii mi vysli vysledky na zlu zrazanlivost,tak ci to nema s tym nieco spolocne...uvidime...drzte palce 😀

tinkatinulka
autor
7. jún 2013

@olusam mojko to tie hematomy sa tvoria tým babam co maju hustu krv, daju ti anopyrin alebo daku stiplavku do ritky alebo aj fraxiparin.drž sa tam ta budu mať pod kontrolou a moooc budeme na teba tu myslieť aby bolo lepšie.

olusam
7. jún 2013

@tinkatinulka joj diky tinka 🙂 najlepsie na tom je ze fraxiparin uzivam uz od vkladu a vidis co to robi.....
Teraz uz je ok,uz je to hnede.hlavne ze babo je v poriadku 🙂

vafinka
7. jún 2013

@tinkatinulka jaj, no ja sa moc necitim ist toto riesit, ja si este chvilku pockam, mozno bude trocha telu viac trvat, kym sa z toho vsetkeho pozbiera, ale isto to uz bude dobre, nemaj strachu

vafinka
7. jún 2013

@olusam juha, davaj si riadne bacha. to ma teda stve, si viac v nemocke ako doma. hadam sa t ito umudri, hmmmmm

olivia31
7. jún 2013

@olusam Ahoj zlatko to čo nacvičuješ a nemala si tam hematom lebo ja som tiež krvácala riadne aj kus obrovského mäsa alebo čo to bolo so mňa vyšlo a tiež som si myslela, že je po všetkom aj doktor. kukal na vložku a nepáčilo sa mu to až keď mi urobil sono tak som vedela , že babo je ok a to keď som počula srdiečko to bola úľava.......nechcela si ísť do BB ja ti neviem ten Zv ja nemám dobré skúsenosti . A čo ti dali aj lieky mne aj injekcie pichli dve do zadku. Tak si dávaj pozor a lež poctivo. Myslím na teba.🙂Ja som bola dnes u svojho a všetko ok som 12 tt a mam aj teh. knižku 🙂 🙂 🙂 aj výsledky som mala ok iba som mala dnes tlak na prd. 147na 70 a už som aj dnes zvracala fuj hrôza to malé je už teraz čert 🙂 🙂 🙂 🙂 aa musím brať magnézium v tabletkách to mi predpísal.

olivia31
7. jún 2013

@liveka Ahoj tak ja som dnes mala zzasa vysoký ten tlak nechápem 147na 70 a keď som došla dom . tak 110 na 70 tak nechapem .....predpísal mi dok. Magnéziové tablety.

olivia31
8. jún 2013

@vafinka No ja som zásadne proti čiernim kočíkom 😠 ja som za to aby bol farebný to je len môj názor . 🙂inak je fajn .🙂

vafinka
8. jún 2013

@olivia31 no ved aj ja, ale to je masicko masinkovate, je taky ze waw, sice stoji dost, ale tak iba obkukavam. no ja dnes idem na oslavu, tak od tej 1nej tu nebudem, potom ti poslem foto, no mozno ten tlak ti vyletel aj zo stresu ze co bude, hmmm. chudence moje, davajte si pozor, 😉

olivia31
8. jún 2013

@vafinka no teším sa na foto a to máš pravdu asi to bolo z toho , že čo mi povie.Zabav sa pa .

vafinka
8. jún 2013

@olivia31 nemaj strachu, hadam uz bude len dobre, treba verit, prave koncis najhorsie tyzdne, tak uz len bojovat ako lev do konca 😀 a dole dat stupel a poriadny, nech drzi malinke az do konca 😀

liveka
8. jún 2013

@olivia31 ahoj.. mala si vyšší tlak aj pred tehotenstvom?? hlavne, že sa upravuje, dôležitejší je myslím ten spodný, ten je srdcový a ten máš dobrý.. koľko mg magnézim koľko krát denne užívaš?? ja mám tiež špinenie od 4tt už pár dní, teraz začínam 5tt.. tiež mi lekár nevedel povedať z čoho to je.. ešte som nebola ani na sone, len na krvi.. podľa mňa je to všetko z tých hormónov a liekov čo do seba pcháme.. dnes som sa zobudila s bolesťou hlavy.. nevieš o niečom čo by som si mohla dať a neuškodilo by mi to??

olusam
8. jún 2013

@olivia31 cauko moja,blahozelam k najkrajsej knizke🙂 ja si myslim ze tu vedia co robia a aj jedna doktorka je velmi fajn.Tiez mi dali injekciu a beriem 3×1ascorutine.Vo stvrtok som bola presne ako ty,tiez som si myslela ze je po vsetkom....Vcera som bola na sone a uz mame 14mm😉 este stale mam take hnede spinenie,tak dufam,ze to prejde....co som citala,tak ten hematom moze byt aj 13,14tt😲 no horor.
Mam tu teraz jednu babu co sa im ivf podarilo na prvy sup,teraz jej byva velmi zle,vcera bola celu noc na infuzke....
Inak ja by som knizku mala dostat 24.jooj,to je este daleko!!!
@vafinka vafi,dakujem 🙂

olivia31
8. jún 2013

@liveka Ahoj nie vždy som mala nízky tak som ostala zaskočená .....neviem ale asi nič si nedávaj a poraď sa s doktorom radšej .....neboj to špinenie prejde určite len si dávaj pozor. 😉

vafinka
9. jún 2013

ahojte kocky moje, teda uz skoro dobry obed, no po vcerajsku som ko. ledva vidim a zijem, a vcul na druhu oslavu, asi ma picne. a posluchali ste tu???

tinkatinulka
autor
9. jún 2013

Ahojte torticka bola super,zajtra vam poslem foto.

lenocka004
9. jún 2013

@olusam Bude dobre, ani sa nenazdas a budes mat tehu knizku tiez 🙂 Tak sa teraz setri a mysli pozitivne. Bude to velky bojovnik 🙂

lenocka004
9. jún 2013

@vafinka No pekne same oslavy.
Ja zas nic nestiham, uz som nacala nakupovat veci na dovcu a stale mi este nieco chyba. Moj batoh bude vazit asi 100kg. No uz nech je stvrtooook 😀

lenocka004
9. jún 2013

@tinkatinulka A nechces poslat radsej original 😀 Mnam hned by som si dala. 🙂

tinkatinulka
autor
9. jún 2013

ahojte kočky kde ste vsetky???Leni super juj tak by som sla niekde tak nie na obycajnu dovcu alebo aj na daky pracovny pobyt..vrr

lenocka004
9. jún 2013

@olivia31 Ahoj Oli, ako sa mas? Dufam ze je vsetko OK 😎

lenocka004
9. jún 2013

@speranza1 Vitaj medzi nami 🙂

tinkatinulka
autor
9. jún 2013

@lenocka004 noooooo ostalo dost, piekla som 3 poschodia a asi milion chuti som skombinovala..aby som ulahodila vsetkým, každý si našiel to co mu najviac chuti..ja som iba lyžice čistila..išlo tam 3,5 kg cukruuuu