icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

lenocka004
9. jún 2013

@tinkatinulka No to ti verim. Mala by si aj ty niekam vyrazit za slnieckom a nachytat vitamin D. 🙂 Nechystate sa v lete niekam?

lenocka004
9. jún 2013

@tinkatinulka Mnam budem musiet cukraren navstivit, si ma navnadila na tu tortu 🙂

olivia31
9. jún 2013

@lenocka004 Ahoj mám sa fajn až na to, že moje nevoľnosti naberajú na obrátkach a začala som zvracať. fuj hnus a to som si myslela, že už bude dobre no bohužiaľ ...pekne rastieme už mám aj bruško také mini. Jej super závidím aj ja by som išla no až možno o rok až dva.

tinkatinulka
autor
9. jún 2013

@lenocka004 tento rok to bude skor na "maltu".

tinkatinulka
autor
9. jún 2013

@olivia31 ale moja ved ty pojdes na dovolenku..už o par týždnov 🙂))))

olivia31
9. jún 2013

@tinkatinulka No tak to nieje bohviečo.🙂 Inak aj dnes som zas grcla už chcem aby mi bolo dobre 😝 fňuk .

tinkatinulka
autor
9. jún 2013

@olivia31 ja som myslela že zle je iba prvý trimester ale ty nie a nie sa prehupnuť do druheho 😀

olivia31
9. jún 2013

@tinkatinulka A akože kde myslíš v decembri ?

olivia31
9. jún 2013

@tinkatinulka no moja kamoška grckala až do 7 mesiaca. 😝

tinkatinulka
autor
9. jún 2013

@olivia31 sak v 34tt sa ide na dovolenku??? nie ..matersku 😝

tinkatinulka
autor
9. jún 2013

@olivia31 a to už v nov. pojdeš 🙂

tinkatinulka
autor
9. jún 2013

@olivia31 no ja tiež poznám take perličky, mojeje segre nebolo ani raz zle..nič žiadne príznaky ani chute..

olivia31
9. jún 2013

@tinkatinulka áno máš pravdu už v novem. na matersku dovol. 😀 sršíš humorom dnes dievča to asi si veľa sladkého popakala. 😀

olivia31
9. jún 2013

@tinkatinulka jej tak tak to jej závidím a pozdravujem. 🙂 🙂 🙂Kedy budete v telke?

tinkatinulka
autor
9. jún 2013

@olivia31 no odkažem ona bola dva dni pred tehu testom po opici v amerike 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
9. jún 2013

@olivia31 juj moja už nam poslala video bozinku to je trapassss juj des, esteze už chudnem som tam ako vypasene masko..no od buduceho tyzdna začínam zase šlapat na stroji, jazvy super zahojena bolesti žiaddne a mam strašný deficit a po vik ani nehovorim bola grilovacka takže som co to zjedla ale s mierou..ale aj tak sa citim blbo ze som zhrešila 😕

olivia31
9. jún 2013

@tinkatinulka Dnes som bola na krátkej prechádzke super mi to padlo ....idem asi hajať majsa dobrú noc.🙂

olivia31
9. jún 2013

@tinkatinulka moja zlatá určite tam budeš najkrajšia neboj občas treba aj zhrešiť a užiť si papanicu .🙂

tinkatinulka
autor
9. jún 2013

@olivia31 ja som si dala melatonin takže asi tiež padnem ako hruška 🙂 papa

vafinka
10. jún 2013

@tinkatinulka
@lenocka004 ahojte zeny moje, tak som dobojaval konecne vikend, ze vrrrr, uz by stacilo na dost dlho. veru aj ja by som na sovcu niekam sla, ale asi iba prstom na mape tento rok, 😖 .

tinkatinulka
autor
10. jún 2013

@vafinka napodobne kočka..ja už planujem do IT ale asi skor pracovna cesta ako dovolenka..aj ked spojenenie oboch by bolo super.vidis keby si nemala zvery isla by si somnou 😝

speranza1
10. jún 2013

krasne ranko vsetkym... 🙂

tinkatinulka
autor
10. jún 2013

krásne j ekedže aj slniečko vyšlo 🙂
ja som zahajila pondelok praním a idem sup pracovat konečne..juj ako ja nemam rada tie výkresy 😠

speranza1
10. jún 2013

@tinkatinulka a uz si v praci? alebo pracujes z domu?... my sme mali krasny slnieckovy vikend, ale teraz sa to volajako ***** ach jaj...

tinkatinulka
autor
10. jún 2013

@speranza1 ja pracujem z domu..no u nas na oslave total burka a bolo po srande, drobec ale prespal takže zvyšku stačila domáca jablckovica 🙂 ja ee toto nepijem

speranza1
10. jún 2013

@tinkatinulka tinka a mas aj volajako specialne upravenu stravu profesionalom? alebo ako to robis, ze si schudla tych 7 kg?

tinkatinulka
autor
10. jún 2013

@speranza1 drzim dukanovu dietu..kuk www.dukanovadieta.com v podstate nejem zemika, muku, ryzu, cestoviny a nic sladke a ziadne bravcove

speranza1
10. jún 2013

@tinkatinulka aha..citala som o nej... aj sestra ju drzala isty cas..ale potom mala zdravotne problemy, tak sa na to vybodla... ja by som chcela len zmensit porcie, jest pravidelne, samozrejme nie mastne jedla, jest len do 17-alebo 18tej hodky a samozrejme ze cvicit...myslim, ze by som mohla dat dole nejake to kilecko... uvidim..potom ti poviem 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
10. jún 2013

@speranza1 no myslim že postačí vysadit sladke a mastne a papat male porcie, cvičenie to je bonus..mne pomaha na zadok 😝

speranza1
10. jún 2013

@tinkatinulka no tak by som to chcela zrealizovat... dufam, ze vydrzim...lebo ked som sa videla v plavkach, tak des a hruuuza.... bleeeeee 😀 😀 😀