Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka no tak na tu "chvilu" si este pockame😀...
@olivia31 No to som rada ze pekne rastiete. Neboj tie nevolnosti prejdu, hlavne aby babo prekne rastlo a to je hlavne 🙂 No a moja dovolenka to bude stvacka. Ja si tam nejdem oddychnut, idem makat. 😀 To je totiz expedicia s plnou polnou 🙂 No a ak to prezijem tak snad vase rady v auguste resp semtembri doplnim 🙂 ale to uz dufam dovtedy pribudnu dalsie tehule z nasich radov cakateliek 🙂
@tinkatinulka No to je skoda, ale snad aspon nejake slovenske jazero bude, nie? To nemozes stale len makat 😉
@lenocka004 no to ano len casu nejak malo, chceme doma porobit vsetko co sme chceli..prerabky..aby sme do dalsieho boja isli kludní a pripravení a bez srtarostí..aj ked to bude stále, ja viem..ale odkladali sme už dlho a nakopilo s toho..ale je super že konečne sa nas svet netoci len kolo infka a injekcii a podobne.. 😝
@lenocka004 nooooo a koho si mylsela,??? tu už ostali len tažké prípady 😀
@lenocka004 dakujem ti krasne,co nam uz ostava,len pozitivne mysliet,aj ked clovek okolo seba vidi rozne pripady,hlavne v nemocke.....ale uz zajtra smer domoooov 🙂
@olusam super ze pojdes domov a ktorý si tt?? nemate baby tie tyzdne v konte tak som mimo trosku..sak 😝
@tinkatinulka ahoj mojko, hmmm, ja makosim na zahrade, totalne som sa spalila a boli ma kesena zo slnka, idem si oddychnut, lebo uz mam odst od rana, juj. inak mas pravdu, tu sme asi ostali len same speci pripady, 😀 , inak vcera som sa dozvedela, ze jedna znama je tehu, no skoro ma taslo. ☹ ani nie pol roka po svadbe sa im podarilo 😢 a my uz 3 roky a nist 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 tak mi to doslo luto az az az az nikomu neprajem take nervaky ako zazivame vsetci my co sme cakatelia ale poriadok musi byt 😀
@vafinka cica som na tom podobne, na oslave boli dva pary co sa snažia o babo som cakala že vytasia novinku akoze haha, som sa bala ako decko, by som sa asi rozplakala..ale nastastie nic sa nekonalo..a ani blbe otazky na to kedy budem mat my.iba ohladom svadby ale to pohoda.
Speci pripady mutovane si myslela??? som zvedava co povedia v TN na toto špeci čo máme my 🙂
@tinkatinulka vies co, podalkedy mam uz nervy, aj vcera sme boli na oslave u svagrovej, ma 3 male deti, malu som aj bola pokocikovat, premohla som sa , depresia v plnom prude sa konala. 😖 as isom ozaj vadna.
no presne, mutantice. a neviem co este, my sme skor zahadny ako srnka lesna, uz ani neviem ako to nazvat 😠
@vafinka no ja tiež drahemu ockujem že co moze byt este zahada..vies co najmenej sa tesim na užívanie prednisonu..vrr je to grc je mi z neho zle a nalievam sa vodou..ale prežijem.ale super pocit ked nemusim v podstate nic robit teraz.hihi inak po tej hysterke mi akosi blbne telo,dnes 23 dc a kramy nikde..co ked som mala anovulacny tak už davno boli..ved oni mi praskli pri drilinku aj to chuda jedno malinke tak by som teraz chcela vediet co sa tam dole deje..
@tinkatinulka joj len sa netes, mne meskali po laparke teda hodne dlho. ak netrepem viac ako 10dni sa mi zda, a aj druhe kolo tak bolo. teraz mam cykly asi 33dnove, ak sa nemylim, takze sa mi skor posunul cyklus. asi o 4 dni, uz 2 krat som tak mala,
@vafinka juj tak ja mam rozhadzany cyklus už rok 21-34 dni takže zahada co bude.
@tinkatinulka no veru isto iste 😀 len ci na to derik z trenicna pride 😀
@vafinka neboj ja som tak preliecena teraz..len by som niekde silou mocou vypadla...niekde daleko na nejaku opustenu farmu a voda zo studnicky a tak nieco..
@tinkatinulka jaj, ja by som si dala ze 40stupnov, more a plaz, to by stacilo. slnecnik mam 😀
@tinkatinulka no dufam,ze uz bude dobre 🙂 ja mam na svojom profile,ci ako sa to tu vola,v ktorom som.Inak,to aby sa to tu videlo,tak to neviem ako sa to robi....Dnes som 8+1🙂 dnes asi zase budeme tu rodit 😀a co ja mam s tym tu a to 😀😀
@olusam takze uz 9 tt juj to ale bezi ani sa nenazdas a budes rodit,chcela by si dievcatko alebo chlapceka?
Ahojte dievčatá dnes celkom fajn aj počasie 😀 konečne až na poobedie začalo znova pršať .....hlavne že mi je trošku lepšie .
ahojte kočky tak ako dneska? u nas sa vecer spustila burka a potom bola krásna dúha..juj som roky nevidela tento úkaz prírody..mi blo vecer dajak blbo tak som si dala kusok coko a aj som olutovala ma bolelo brucho..koza jedna som ja ..dneska dusena brokolicka za odmenu 🙂 aj som sa odvazila postavit na vahu ale nastastie ide dole..som po týchto dnoch nejak pojedla viac ako trebalo..hlavne jahody nase domace co mam zakazane ale žijeme len raz nie 😀 😀 😀 juj idem si daco dobre dat 😝
@tinkatinulka neviem,hlavne nech je zdrave!!ale podla cinskeho kalendara mi vychadza dievcatko🙂 tak uvidime....
A vidis duha dosla aby ta potesila 🙂 a preco mas jahody zakazane???
@olusam vsetko ovocie mam zakazane.
@olusam ja mám aj jonasa spraveneho,a vsetky pokusu bolo dievcatko..fnuk
@tinkatinulka ahojte kocky moje, ja som dneska akosi nemala sem moc casu nakuknut, ja viem, ze vas tu zanedbavam. vonku je otrasne pocasie, furt len leje, ja som ako lazar, chrbat mam neskutocne spaleny a svalovicu na nohach ako das, ledva zijem a chodim, vcera som sa brutal spalila. tak mi treba 😀
@olusam
@olivia31
@vafinka Ahoj,no uplne na NAS prdis..ja uz tu trpim samomluvou..esteze slniecko svieti,ja som po tom melatonine ako deculo odrichmana a nie a nie sa rozbehnut do práce..juj idem dat prat aspon.
@tinkatinulka Ahoj kočka no ja som mala des ráno zasa ma naťahovalo hrôza 😝 ......prečo nemôžeš žiadne ovocie?
@olivia31 dukanova dieta... 😝

@speranza1 juj to si tak neber ved cochvilka budes s radostou priberat