icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
12. jún 2013

@tinkatinulka Aha tak to je teda poriadne prísne ....a čo vlastne môžeš ....ja idem dnes šišky a džem mňam už sa teším.

tinkatinulka
autor
12. jún 2013

@olivia31 juj neprovokuj ja uz kikirikat budem z toho kuracieho..ale aj rybky

olivia31
12. jún 2013

@tinkatinulka no moja tak to nemáš bohviečo ......ja by som to nezvládla 😀

tinkatinulka
autor
12. jún 2013

@olivia31 no vies, ani mne sa moc toto nepaci ale ked vidim ako kila ubudaju a ciel sa bliži tak to nevzdam len tak lahko, ak to že zhodím kila pomože pri stimulácii tak mi to stojí zato to skúsiť..sustredím sa konečne aj na iné ako plodenie, to je teraz na vedlajsaku a aj drahemu to prospieva, ten by už siel najradsej do dalsieho kola ale teraz ho krotim je ze kým nebudem vediet že som oki pripravená tak nepojdem..si mi inspiraciou 😝

vafinka
12. jún 2013

@tinkatinulka oj ,moja, ja viem, ja viem, ze v poslednej dobe serkam tu na to. ja som dnes mala nejake vybavovacky, a bola som si na poste pre moje prve zarobene peniazky 😀 a pravda som ich aj hned v jednote minula ale potesilo 😀 , inak rad co si dat na ten spaleny chrbat, nemam doma ani biely jogurt ani panthenolovy sprej, ale zajtra musim kupit, lebo mam pocit, ze som an tom horsie ako vcera, ochhhhhh

vafinka
12. jún 2013

@olivia31 oli, lepsie ako tycka,aj ked natahovacka nie je bohvie cooo. neboj to prejde

tinkatinulka
autor
12. jún 2013

@vafinka kysla smotana u mna zabera vzdy a ked nie aspon nieco mliecne..a kremuj ako sa len da aby sa ti nestahovala koža a behaj po dome iba nalahko bez oblecenia 😝 no zanedbavas ma peeekne

vafinka
12. jún 2013

@tinkatinulka ved sa natieram, mam doma aj dove chladive telove mlieko, ked si ho dam, mam pocit ze asi vzblknem, ved chodim aj bez sprndy, len tak naostro. nehnevaaaaj sa na mnaaaaaa 😉

vafinka
12. jún 2013

inak zienky,dnes mam 3 vyrocie svadby, a takto za pol hodku sme mali obrad a stisalo mi riadne, 😀 teda o 15tej, ze waw, ani neviem ako mi to ubehloooooooooo 😀

tinkatinulka
autor
12. jún 2013

@vafinka uha gratulujem, k takemuto kroku..snad sa aj ja raz dočkám 🙂 ale najskor este to babo poprosím 😝 😝 😝

vafinka
12. jún 2013

@tinkatinulka 😀 no veru, uz o tomto case som mala to ano za sebou, dockas, neboj, ja som chcela aj to aj to. a mam len jedno, to to. a na to druhe to si pockam 😀

tinkatinulka
autor
12. jún 2013

@vafinka tak ja si dam svoje otruby a budem suchat nohami..hihi az vecer naskocim na stroj juj ja som do toho stroja normalen ze zalubena..totak ulava, potom pojdem postrekovat vosky na zahradku 😠

vafinka
12. jún 2013

@tinkatinulka no ja tiez kukam, ze co pojdem, dnesok mam akcny, este idem vyhrabat spat do role to co, co vyplavilo, no ja len tak mierno sa snazim cvicit, lebo sa mi moc neda, kvoli tej spalenine. hmmm, mna to vo vnutri nebavi ze cvicit, ja idem radsej na prechadzku alebo vytiahnem von bycikel 😀

tinkatinulka
autor
12. jún 2013

@vafinka no mna bavi toto lebo bycikel mam este u nasich a prechadzky neni kde tu ..potrebovala by som cviky na brucho ale sama vies ze to este nejde..som vcera skusila sklapacky a skoro som odpadla, truba som sak jazvy este nevyzreta..tak mi treba.nezer cica a cvic to bude super hesielko na leto 😝 😝 😝 😝

vafinka
12. jún 2013

@tinkatinulka karle tak to ano, ty trubiroh, co cvicis na bruso???? ved aj mna vie dobre spichat v jazvach, och ty a to som uz 4 mesiace po, a ty si bola len tod, a uz riskujes, no tu je kde sa prejst, len vcul neni s kym, no a to nejest a makat, hmmm znie to dobre ale horsie sa kona 😒

tinkatinulka
autor
12. jún 2013

@vafinka no kozla som sak dnes je to 2tt od operacie..herečka som si myslela že oklamem čas a nie nie..inak objednala som si nadherne lodičky červené, juj za odmenu za kilecka tak sa tesím snivala som o nich už davno a teraz mi segra vybavila supis cenuu mnam mnam

vafinka
12. jún 2013

@tinkatinulka aj mneee aj ja chcemmmmmm, vrrrrr, no veru veru, davaj si riadne bacha. este 2mesiace budes mat vsetko hodne citlive, tak radsej nepokusaj, a uz ta neboli bruso???? ake ho uz mas???

tinkatinulka
autor
12. jún 2013

@vafinka som prekvapena nakolko mne sa rany hoja zle celkovo, je to krasne len take ciarocky mi ostaly este je opuch a aj take stvrdnutie okolo jaziev ale inak žiadne bolesti..dnes 25 dc a ja nic len pravy vyjecnik neviem akosi strajkuje že som zvedava kedy dojde mrchuna

vafinka
12. jún 2013

@tinkatinulka no tak si fajna, ja som mala az do mrchany tvrde brucho, a velmi citlive. ani chytit, a ledva som si ho umyla. len si pockaj na mrchanku, 😀 ona sa hadam milost pani dovali. inak ja som si dnes ocumovla jazvy a vravim si, ze hm, minimalne poznat, ze sa cosi dialo vo februari, tak som sa bala , ze to budem mat hnusneeeeeeeee

tinkatinulka
autor
12. jún 2013

@vafinka no maju sikovne rucicky v TN to teda sak ked kukali tu moje jazvisko zo ZA tak len krutili hlavou že to co je za krater krivý 😢

vafinka
12. jún 2013

@tinkatinulka no veru majuuu, a ides tam aj na kontrolu? mna sice nevolali, ja len tak sa pytam, 😉

tinkatinulka
autor
12. jún 2013

@vafinka nic mi nik nehovoril sak ked pojdeme do cegysu tak nech sa na to kuknu pan doktor 🙂

vafinka
12. jún 2013

@tinkatinulka no jasne, ja som hladnaaaaaaa a tak by som jedla cosi dobreeee a mastneeeeeee

tinkatinulka
autor
12. jún 2013

@vafinka to mne hovoris ze mastne,sak take pecene rebra som nemala od jesene..z otrub ma uz natahuje ale zajtra bude domaci salatik zo zahradky,cherry k tomu juj mnami

vafinka
12. jún 2013

@tinkatinulka no s tymi otrubami by som ta hnala. take nemusim, ale uz som si dala buchticku co som kupila dnes v jednote so slivkovou plnkou 😀 , noooo som sa nenasrala ale chcelo by to smazeny karfiol, taku mega hlavku a celu by som ju dala a k tomu zemiaky, s cibulkou a este taaaaakuuuuuu kooooooooopo tatarky, a bola by som spokojnaaaaa 😀

tinkatinulka
autor
12. jún 2013

@vafinka ano tatarkou to ano a take malinke hlavicky vrrrr ked budem tehu tak toto dam hned..sak potom to pojde von nie

vafinka
12. jún 2013

@tinkatinulka ach ty. len sa nespoliehaj na to, ze budes len tickovat, nie kazdy sabluje ako divy, hmmm, ja si dam isto, och ani nevrav, tak by som si to dala ach jaj, no mnam, ochhhhh

tinkatinulka
autor
13. jún 2013

@vafinka q mas nasadeny karfiol na zahradke? Ja ee..

vafinka
13. jún 2013

@tinkatinulka nemam, ani brokolicu. mne sa to to nejak drzi ani hrasok, neviem preco. tak kaslem na to, dnes ako je krasne ze??

tinkatinulka
autor
13. jún 2013

@vafinka no ja mam tento rok nadherny salat, aj mrkva je krasna co ine roky des a hruza ale hrasok aksoro 1-3 nevysla..kurna.Brokolicu milujem ale mne nedorastie taka krasna ako u nasich tak vyjedam tam.kuk www.slovenskadebnicka.sk a porozmýšlaj