Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka ahoj zlatko moje, ja som to videla o tej debnicke, podla mna je to dost dat za to. no dnes som mala celyden pracovny, ani neviem ako ubeho. od rana som sa tocila, ze hmmmmmmmmmmm a zajtra zas, vrrrrrr. uz mam tej driny dost, 😠
@vafinka no ved ja som nemyslela teba ako zakazničku ale teba ako farmarku 🙂 lebo take produksty v Tescu nekupis..vies same dobroty laskou pestovane oako od teba 🙂
@vafinka ja som dnes pokosila travik a zasadila novu travicku a som off boli bruško tak sa šetrím, a este som bola u kamosky na kavicke skoro dve hodky taka pohodička dneska..super den len dufam že ma už dnes nic nevytocii
@tinkatinulka ty kono ale si davas riadne zabrat, no nebol by to zly napad s tou debnickou,ale ja zas nemam tolko toho.akurat pre mna a svokrovcov, ak to vida cibula ako 2 roky do zadu, tak jej budem mat na 3 ritky, no ja pestujem s laskou ale najviac kvety, to je moja pretazka laaska. juj, ja som dnes od rana fakt robila, ani kavu som dnes poobede nedala. len som behala a behala. rano som zverinu obriadila, potom som si robila polievku, a a cosi doma porobila a potom prisli svokrovci a snim som furt cosi, a teraz ozaj ledva zijem, a este idem pre mojho cca za 2 hodky, ale asi tu kavu si idem urobit
@vafinka no ja viem keby som mala poriadnu zahradu tak tiež tam travim asi cely den ale musim aj pracuvat, už som nafuknuta ako žaba takže pani mrcha asi v noci dorazi..vrrr hnusoba jedna nech si to užije už jej nedáme šancu ak by došla v noci tak buduci piatok folikulometria časť 1, juj som zvedva co tie moje vajecniky bude produkovat..len ma stve vaha už dva tyzdne stojim na mieste..ale zase cvicením sa vaha stopuje tak som magor asi sa premiena tuk na svaly..hihi ja a svaly akurat na nohach z orbitracku.kukala som dnes WAWko a tam davali take ze plastiky a podobne tak som hned zaslintala nad liposukciou by som dala brucho hned odsat až by som plakala ako som teraz schudla tak len brucho vidi na mne a je to desne ked som oblecena pohoda ale na nahaca no des..asi som trubka ale mam komplexy ako nikdy..a to som už mala aj o 11 kil viac..vrr
@tinkatinulka oj, ani nevrav, aj jaby som si dala ritku aj horne boky odsat a aj bruso, ochhhh, hned, no mame taku velku zahradu ze az, ale zas tolko nesadime, niektore veci sme vypustili, bo nam to musky vsetko zrali. ved uvidime aka budetento rok uroda, ja inac nekupujem vobec mrkvu ani petrzlen, zemiaky, cibulu a ani censnak, teto rok hadam mi vyjde pekna cvikla, hadam aj rajciny a dajaka ta paprika, mam aj fazulu a aj moje milovane cuketky, mnaaaaam ......
no som ja ja hodne zvedava ze co ti to urobilo ten driling, ja len moc moc dufam, ze len dobre, moc ti to zelam. no ja ako som si myslela ze som oki, asi budem musiet zajst na gyndu, zacalo som krvacat, idu plodne dni a moj stary problem sa zas vracia, moj gynadac zas sparvi len hm, a da mi lutenyl a cau.
@vafinka Ty krvacas v strede cyklu? Naco lutenyl? Nejaky povod musi mat ta krv nie? Nepytala si sa NATO v tn? Ja som na zahradke Len okrasa,lebo kupovat musime ale tejto rok by mohli byt aspon cibule a cvikla,a tekvicky man aj ja zasadene a uz aj kvitnu .. sa tesim lebo grilujem aj 3 x do tyzdna,mnam dnes som mala s udenym tofu..ham mnam bolo,zajtra zase kura..kikirik..aj domaci chlebik..cosi by som zjedla..mame kysnuty cucoriedkovy s krustickou..vrazdila by som,hlavne ked vidim cestoviny
@tinkatinulka hej, toto som mavala hodne dlho, vobec to nechcel riesit, v mt mi vraveli ze ot nie je dobre, asi mam vykyvy alebo mam slabu maternicu, a po odberoch na hormony tam som bola ok, tak ja tomu uz nechapem, ja ked som uzivala femigard, tak som to nemala ani ked som mala kvapky od valovica, niekdy mam pred ovu spinenie ale dnes sa mi pustilo. no ze hmm, boli ma teraz lave vajco. niekedy sa mi pusti na 1-2 dni a je klud, tak uvidim. no lutenylom sa to napravi a prestanem krvacat. a uziva sa to do kramov. a k tomu ascorutin, to je mojeeee, aj minuly mesiac som na nom frcala a dam si daj dnes.
fuj zas kura?? neni ti z neho zle????? ten kolacik by som si aj ja veru dala. a aj dobre cestovinky s dajakou dobrou omackouuuuuuuu
@vafinka Sahara ze ti neprisli preco to mas Ved na liekoch nemozes ficat cely rok nie? Nemas problem so sliznicou? Rastie oki?
@tinkatinulka hej ja mam vseko oki, mne len vypliva z tohe jedno, ze sa mi asi potom lamu ci praskaju vlasocnice v maternici, ved v tn ked tam zajdeme sa na to spytam. lebo mi to ide hore krkom, ver ze asi tomu gyndacovi je to jedno. a jeho riesenie je si dat vycistit maternicu, to je vsio. ale to si isto nedam, aby mi v pb dosrali co sa da. ano mas pravdu nemozem, ale toto mavam skor take odbdobie. ked mam ovu a priserne bolesti. alebo ja uz neviem, neviem preco. niekedy mi staci cosi tazsie zdvihnut a uz to ide. v mt mi aj vraveli k tomuto, ze ked ostanem tehu asi budem mat riadne problemy donosit a udrzat kvoli tomuto.
@vafinka Ty si ale oriesok..pocula som uz aj o rieseni kyretom..to je ale drasticke a radikalne
@tinkatinulka no to som 😀 , ale ma ten moj gyndac ozaj sere, lebo on nema snahy. iba takto, je to jednoduchsie. ale toto si robit nedam, ani za pana. lebo viem aky ,,odbornici ,, su v pb, a nie len to. isto nie, to nie je riesenie, a je to drasticke podla mna. co by to vyriesilo. to neviem, asi si zas nasadim femi kvapky a ono to prejde. a silny zensky caj. 😒
@vafinka no vies keby to povedal Kascak..ale on je celkovo za menej drasticke riesenia ale ked ti to povie iba taky obvodný gyndos tak to je nie..
@tinkatinulka ved hej, mne on pripada, ze je taky rozumny, ma v hlave, a snazi sa aj pomoct, a hlada riesenia. normalne premyslam, ze ho vymenim ale neviem za koho tu v pb.
@vafinka no ak nie si spokojna tak vymen..ja stale budem hovorit že výmena gynekologa bola mojou zivotnou zmenou k lepsiemu..ved som taka zdravucka a mladucka..a toto nikdy nezabudnem..a s tým mojím PCO bojujem už rok a vidíš.len ma stve teraz moja mrcha robí drahoty.asi chce prísť skučne načas.všera trosku krvy a dnes nic. 😠 😠 😠 ale vcera som mala veget od stroja tak sa dneska tesim na moju romanticku hodinku s panom O hihi drahy mi stale hovori neprehanaj to sak rit už nebudes mat,sak o to ide on to nepochopil 😝
@tinkatinulka no chlapi 😀 ja rada zmenim, len tu v pb, neviem, ze za koho, ozaj. neboj madamita dojde. no ja premyslam nad tym, ze by sme s mojim dnes vytiahli masinku a sli ju prevetrat. ochhh. mohlo by byt. 😀 ja mam ritnu, geny nepustia, bohuzial. 😀
@vafinka juj hovor o tych genoch..sak ja som už posadnuta cviceninim ale týmto tempom budem spokojna tak v 35tke hi.nevies kde su maminy??? neozvu sa a ni nic nechaju nas strachovat sa o nich
@tinkatinulka 😀 no ja skor motorkuo, ked je tak krasne, kdesi pri vode to odparkovat a len tak cucat. no ja cvicenie len tak obcas,, a veru, neviem kde su nase maminy, ved uz minimalne 3 dni tu neboli
@vafinka ja som bola rano v hore smerom k tebe kuknut huby ale nic nerastie, ale super prechádzka na rano juj ten vzduch tam no super, teraz budem cely den za PC 1 a 2 pracovat lebo treba juj jak neznasam piatky aj by som hned zehlila ale nemozem.
@tinkatinulka och ti verim, ked je tak pekne. no aj my sme boli kuknut tiez na majovky, ale nie su. no ja idem varit, dam prat, a potom hadam motorka, a cosi este porobit, aleeeeeee nic sa mi dnes nechce. iba lezat a spat. mozno si pojdem labky opalit, no uvidim. a mas toho vela???
@vafinka mohlo by byt aj viac teda peniažkov ale nestažujem sa.hmm 🙂 inak ratala som to kočkám tak oli je cca 13+1tt a olu 9tt odhadom no pekne im to ide asi im tu dame taky ten kalendar skrtaciii 😝
@tinkatinulka no veru, uz to pekne tahaju kocky, a starka moja a co mi dve? hmmm, pockame do jesene, co? no o peniazkoch mi vrav, 😠
@vafinka no jasne že pojdeme do toho spoluuu nezabudeaj 😝
@tinkatinulka
@vafinka no babky moje,aku konverzaciu uz vediete??😀 tinka dobre ratas,som 9tt🙂 na prvu poradnu idem 24.,uvidim co ma tam bude cakat.Inak,v nemocke som bola do stredy a oznamila som im,ze uz dufam,ze sa uvidime az v novom roku🙂 Teraz len lezim a dopujem sa liekmi....ufff,nech uz je len dobre!
@olusam a zistili ti preco sa to zase stalo??? nemoze to bit aj z fraxiku??? baby to mavaju ze krvacaju trochu z neho na zaciatku..juj kočky maminy až sa bojim ked teda budem aj ja tehula že toto zaziť..inak ako keby som už bola by bolo faaajn 😀
@tinkatinulka
@olusam
@vafinka Ahojte dievčatá je mi už celkom fajn papkám všetko čo nám príde na chuť 😀 rastieme každým dňom už to pekne vidno ...dnes som stretla susedu a tá mi vravela, že jej dcére volali , že majú pre nich bábo adopciu chlapčeka tak sa tešila, že budú mať vnúča 😀 ona je odo mňa staršia iba o dva roky .....nechápem to ako to niekto môže len tak dať preč 😢 .
@olivia31 už sa budeš pekne gulatit a nemusis tajit že budeš mamina 🙂 no vieš ked to dietatko nechu je lepsie dat na adopciu ako niekde do kontajnera..a dvaja stastní rodičmi sa stanú 🙂
@olivia31 a fotooooooo inak keby si chcela tak z krvy ti už povedia co to bude..ja typujem slečnu 🙂
Kočky ale je piatok ja viem, ale toto nechate ma tu samuuu fnuky ani Speri nekukne sem.Pekne.Este aj chlap ide na noc prec takže moj milovany orbitrack tras sa dnes ta znasilním 😀 😀 😀 další menopur objednaný..juhu kočky mam super pocit.

ahojte kočky dneska tažký den boli ma bruško, ani cvitis som nemohla, vrr..a ako nase maminy???? @olivia31 a @olusam ..podajte hlasenie kočky, v akom tt ste a kolko ste pribrali ako Vám je fajn a ake su babatka 🙂 vafi a ty kde zase horis na slnku? kukala si tu web stranku?