Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 ahoj zlatko moje, no ja som sa uz zakutrala doma, neda sa ani von vyjst, no veru aj ja by som potrebovala radu, ze co ukuchtit, nic ma nenapada, veru netusimmmmmmmmm a ty ides co robit?? ja by som si dala karfiol. ale vcera som nekupila.lebo bol ozaj hnusny co som nasla v meste a k tomu aj ohlodany od hmyzu. 😠 😠 😠 😠 😠
@tinkatinulka 😀 ja by som si dala len tu brokolicu so sampionami, a to by bolo vsio . ale idem to zazehnat zmrskou. brrrr, daj radu co spravit.
@vafinka zmrzka a to je co?????to nepoznám 😀 😀 😀
@tinkatinulka zmrzlinkaaaaaa, uz sa ma nevie dockat, ze kedy ju zas dam na poriadok 😀 😀 😀 😀
@vafinka ale moji stravníci doma maju dneska zapekane spagety zapekane s rajcinoumaskovou zmesou a syrom 🙂 chceli dalo light aj pre nich 😝
😠 😠 😠 😠 @vafinka no provokoj
@tinkatinulka ej ha, no to by som si ozaj dala. ze to musi byt fajne.hmmm, ja som uz hladna ako kon, rano som dala 1 jogurt a bolo po parade. a vcul by som jedla ako diva. 😒
@vafinka aj ja som jogurtovala a nic sa mi neceee
@tinkatinulka
@vafinka takže dnes bolo paradajková polievka a nové zemiaky naplnené slaninkou a šumko. a pečené v rúre a posypané syrom mňam .....polievku som si dala 3 krát 😀 keď musíš tak musíš a potom spánok a zobudila som sa o 16 .00 hi hi hi 😀 😀 😀 nedá sa inak 😀 takto dobre mi nebolo už dávno 🙂.
@olivia31 to je potesujuce mamina..a kedy kontrola babatka?
@tinkatinulka Ahoj no na kontrolu idem až 2.7 . Tak potom si už budem pýtať aj foto a pošlem držte mi potom palce aby bolo všetko ok.
@olivia31 to už budes cca 17tt a ten morfo ultrazvuk ides?
@tinkatinulka chcem ísť na 3 D sono asi tak v 20 tt myslím do Martina k MUDr. Grochal
@olivia31 on je super,,dobra volba sak to uz koncom jula..hi
kocky musim sa vam pochvalit,som bola v meste a cisto nahodou som kills do CandA a juhu mam dve nove podprdove supravy.modra a cierna s 75% zlavou..juhu aj drahemu sa paci obe take sexi..vrr
ahojte kocky moje, ako???? ale to pece vonku , co??????????????????
@vafinka srandujes sak sa kvarim vo vlastnom pote a aeste aj každý den hodinka cvicenia..ani teplno ma neodradilo a konecne je to aj na mne vidiet vaha stoji ale cm idu hettt tak supis, hlavne ritula už sa formuje do plaviek 🙂
@tinkatinulka
@vafinka Ahojte pečie a riadne som bola u zubára a mám dosť nevystrčím ani nos von 😝 .....zjedla som cestovinu a som stále hladná a neviem čo variť 😝 no Tinuš ty budeš kočka teda a ešte to nové prádlo no neviem neviem ako to u vás dnes večer bude chúďa svokra 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@olivia31 no drahy odpadol skor ako som vyliezla zo sprchy a v tomto teple žiadne tutu mutu nebude 🙂 hej hej sak on sa teší a aj ma chvali a aobčas aj že nech už tolko necvicim nech oddychnem ale ked sa postavím k stroju tak musim lebo je co formovat ako isli kila dole tak sa trasem ako želatina a to je horšie ako predtým 🙂 no veru nebezpečné teraz vonku byt u nas vcera akože burka bola ale ais 10 kvapiek
Caute zienky,teraz nemam cas ani na net, plnyyyyy dom viete svokra a deti,to robi svoje.Ale aspon mame sa co ucit 🙂 vcera som bola u mojej doktorine,mame uz 23mm a 27. dostanem aj ja knizkuuuu 😀
tieto horucavy su zabijajuce,vcera sme isli autom a sauna je oproti tomu h....o 😀 ked nemas auto s klimou tak sa var 😝
@olivia31 ja som pocula ze dobre sono robia aj v bb mamacentre,ze je tam dobry doktor,to je 4D a pozerala si reflex tento tyzden?Nieco tam spominali o genetickom ultrazvuku v 20tt.
@tinkatinulka 😀 tinus, treba v spalni steny odzvucnit, heeeee 😀 kocica, veru, take je horko ako pes. ale kym sme rano poliali zahradu, skoro som tam umrela. tieklo mi aj po zadku a medzi kozami ani nevravííím, 😀
@olusam no tam som bola na sono prsníkov to sa opýtam môjho dokt ......to genetic. to je v 20 tt to ti budú robiť nemaj strach a opýtaj sa aj dokt. .....ja som doma vyvalená v spálni na posteli tam je najsam chladnejšie tak si tam vegetim nechodím nikam by som umrela v tejto horúčave niekam cestovať 😝 .....tak pekne napreduješ už si si aj grcla ? Ma neser , že tebe nič nieje mne ešte stále býva zle iba večer , ale negrckám iba mi blbo a potom to prejde. 🙂 držkaj sa
@vafinka
@tinkatinulka Dievčatá tak dalo som cestovinu , potom som si uvarila detskú krupicu 😀 a teraz tlačím rožok, maslo, šunka 😀 😀 😀 a potom ešte dám ovocie .🙂
@vafinka to bude baba že jej tak krasne chuti 🙂
@olusam a ty ides na NT screening??? co sa robi 11-13tt???
@tinkatinulka
@vafinka Ahojte práve som vstala a idem niečo popapkať 😀 už som hladná 😀

@olivia31 ahoj micka takže kedže mam obmedzeny jedalnicek tak: dusena brokoliva, dusene sampiony, kura bez kože na gril koreni..mnam toto lubim moc a prave peciem otrubovy chlebik 🙂