Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@vafinka musim pracovne ist tak spojim aj s oddychom a skocim na huby..moje miestecka okuknut a nase drevo co je s nim
@tinkatinulka jaj, no uz aj u nas boli dubaky, teda su ale totalky cervive. hmmm.
@vafinka no ja moc nejem ale milujem zbierat 😝 😝 😝
@tinkatinulka ved aj ja, susit a zavarat, mrazit, ale ako som zistila najlepsie su asi masliaky ale susene pod masom, uzasna chut, ozaj, a este su vcelku fajn aj radovky, to mozem tiez. 😀
@vafinka to ja iba dubaky a smrekace lubim do omacky a aj vyprazane a vyprazane bedle su ze uhhaaaa mnaaaam
@tinkatinulka nooo to ano, a ked ich das susene ku kuriatku co pecies, umres, ze aka fajnovica. ach jaj, dala by som si, dnes som nevarila, naco ked som slameniacka, ochh. a vcul furt len kutrem ze co by som si dala. ochhh. ja som hladnaaaaaaaaaaaaaaaaaa
@vafinka ka som mala prave kura
@tinkatinulka uz zas, ved furt len jes chuda moje kuracinu, ja si musim daco vymysliet na zajtra a na pozajtra, co by som si urobila, aby som takto nezblinala. ale asi to vyhra mliecna sladkokysla polievka s bielou fazulkou.
@vafinka juj neprovokuj sak ja už aj perie budem mat z tej kury..vr fuj po diete ani nebudem jast ale co už ešteže aj ryby su ale tie tiež už nemusiiim, zajtra bude asi prekvapko u rodicov
@tinkatinulka co? ake? som zvedava ako stara rit, ja viem. nechcem provokovat 😀 ja iba premyslam nahlas. ja ozaj neviem, co by som si dala, a zatra este pojdem do mesta kupit dajaku brosnicku a na maly nakup. poviem ti, mam take uz nervy na to musela som ist od siat prec, pojdem zas parat, moja oblubena cinost, ach jaj. nemam uz vela roboty na nich, aleee teraz ta najhorsia prplanica ma caka. 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@vafinka juj newviem iba mi mama volala že mi daco male kupila na potesenie..hihi zase daky pekny obrazok levandule asi ratam..žiaden stres 😀
@tinkatinulka potesi, ved jasne. och ja chcem jestttttttttttt
@tinkatinulka no musim ti napisat, uz 3 dni po sebe sa mi sniva o mojom malom, nic zvlastne, a dnes rano vravim mojmu, ja som asi ozaj vadna uz 3 dni sa mi furt sniva o nasom babatku,tak sa smial, ze som si dala. no toto a este som ho aj zdrbcila zato aky kocik kupil, 😀 a zrovna ten, co sa mi tak nepaci 😀
@vafinka no pekne mne sa moje sny o tehotných zatial plnia na 100%
, takže ked sa mi bude snivat s tebou tak ti poviem..ale o mne sa mi nesniva...ja som boal zase na svadbe ☹
@tinkatinulka veru aj mne, tak ja len cakam, ze kto mi povie novinu.tak si na rade kocka 😀 das to, mas krasny folik, takze sa cin, cica. ja koncom buduceho tyzdna uz cakam mrchu a zrovna na tu svadbu. sakris. inak som uz paradne pokrocila na satoch, uz to zacina mat konecne podobu. este nasit zips, zahnut spodok siat, a dorobit vrch, teda a je to. a este opastek pod cici urobit. a co to znamena ked si na svadbe?
@vafinka sak to neviem co to znamena..a foto mi posli siat 😝
ahojte kočky tak ja odchadzam na dalsiu kontrolu..už som tam ako na hodiny klavira 😝 😝 😝 😝 krásny upršaný den budem tu až večer
@tinkatinulka drzim palcoky, az ti to dobre dopadne, ked ich dorobim, tak poslem foto. este sa musia dorobit. veru, aj ja som chcela ist do mesta na nakup dajakych doplnkov, ale serdzim na to, ked vidim ako je vonku. a ta kosa, tu je ze 11stupnov. 😀
@olivia31 ahoj,zatial je vsetko ok.Mame 37mm🙂 uz ake velke oproti minule,dalo sa vsetko krasne rozoznat.Teraz je to uz iny pocit..Knizka je velmi pekna,bola tam aj magnetka,kde si mozem dat fotku zo sona🙂 Na kontr.idem 11.7.Tebe v 12tt vysli vsetky testy dobre?a uz si sa objednala na 3dsono?Ides do toho mt??
@olusam Áno v 12 tt som mala všetko v poriadku teraz v utorok ma čaká ďalšia kontrola tak dúfam, že to bu všetko ok ....chcem ísť na 3 D do Martina buď k tomu Grochalovi no uvidím či tam bude lebo ide na dovolenku ak nie tak pôjdem do Heliosu . Neboj sa všetko bude dobré musíme veriť 😀 ... 😲 držkaj sa ak mi pošleš tvoju email adresu tak ti pošlem foto ako rastieme a môžeš aj ty mne ....držkaj sa teším sa na naše skoré stretnutie dúfam 😀
@olivia31
@olusam
@vafinka
@tinkatinulka Ahojte babeny. Posielam vam pozdrav momentalne z Jerevanu. Je tu krasne ale pomaly sa zacinam tesit na Slovensko 🙂 Uz mi chybate vsetky. Tu je velky problem dostat sa k internetu ked sme cely cas na horach a do mesta prideme len na den. Tak maminam prajem nech je vsetko Ok a nam ostatnym nech sa skoro dockame.
@lenocka004 jej ahjoooj tak som rada že si sa ozvala super uzi volno a neboj my snažilky aj kočky maminky ta počkáme 🙂
@lenocka004 Ahoj uži si voľno a dávaj si pozor čakáme na zážitky 😀
@olivia31
@tinkatinulka
@olusam
@lenocka004 ahojte kocky moje, takze konecne vikend za mnou, bol hooodne narocny, ledva zijem, este jeden taky predo mnou,ach jaj, tak som unavena, ze idem asi zaryt dole nosom, este si dam kafco a hadam zaberie, ze sa troska preberiem. 😀
maminky a ako sa mate? a tinka, a co ty???
@vafinka ahoj a co si robila ja som nejaka mimo..cele telo ma boli..doktorka naordinovala anopyrin a moj zaludok zase protestuje..vrrr idem cvicit
@tinkatinulka zlatko moje, tu bola u nas akcia modra zelena, teda countryfestival, ja som bola na vstupenkach, od piatka som tam bola. najprv sa chystali suroviny na gulase a atd, a v sobotu sabes, a dnes sa upratovalo. neviem kde je sever, este moj siel prec, a som ko, musim ist obriadit zver, ale nevladzem, ze ozaj. a co ty?? je ti moc moc zle? tak mi ta je luto zlato moje, ze tie lieky tak tazko znasas. ach jaj, mne sa uz pomalicky robiehaju kramuse, som stastna ako pes, ze ich asi konecne po 4 mesiacoch budem mat vcelku aj nacas.
@vafinka no moje tiež asi zas pridu ako maju..hihi..sak nech oni sa dosmeju na jeseň a ja po nich 🙂 inak pohodička len na mna zase ide daky neklud ked kukam maminy s bruškami..ako cudzie baby ako to beru len tak lazo plazo 😖

@tinkatinulka a co ides do za? isto ma, som ozaj rada, ze toto trapenie, co sa tykalo laparky malo zmysel. ozaj cosi pozitivne po dlhom case. no ja sijem saty, uz 2krat som do toho kopla a musela ist od toho prec. kristu neky, co som si to vymyslela.