icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
30. jún 2013

@tinkatinulka
@vafinka ahojte poslala som vam foto len neviem či obom urobte kuk či to máte🙂

kuspitka
30. jún 2013

AHOJTE-dievcata ktore ste otehotneli po KET.-dakujem

tinkatinulka
autor
30. jún 2013

@olivia31 juj krasna si mamina a ake krasne bruško máš no nádhera 🙂 juj sak za chvílku pojdeš do polovičky tak budem moooc na vas mysliet vo stvrtok

vafinka
30. jún 2013

@tinkatinulka tak tak karle, ani ja som to nemala lahke, cez vikend, vsade samy krkanik, bolo mi vselijak, ze hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, ale ved ty to kramusiam uz odpiskas na 9 mesiacov, isto to das, verim tomu 😀

vafinka
30. jún 2013

@olivia31 oli, nemam slov, ze waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw, krasne bruskoooooo, ale mala by si sa sa nim poobtierat o monitor, aby sa to aspon cez net na nas s tinkou nalepilo 😀 a hadam je tam dievcatko, lebo aj ja a myslim ze aj tinus, chce malu kocku. 😀
@tinkatinulka

olivia31
30. jún 2013

@tinkatinulka
@vafinka Ďakujem dievčatá zatiaľ všetci typujú , že to bude baba tak som zvedavá , ale mne je jedno len nech je zdravé pootieram a pošlem riadny vírus na vás obe však ja by som sa tešila ako blcha keby ste mi na písali že ste tehotne strašne vam to prajem tuj tuj tehu vííiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiíiiiiiiiiiiiirus posielam . 😲 😀

vafinka
30. jún 2013

@olivia31 😀 juj, verz e am bude mala olivka, isto iste. ale suchaj poriadne a chrchli riadne. 😀 😀 😀 😀 😀

olivia31
30. jún 2013

@vafinka Riadne riadne šúcham a posielam len a len pre vás dve 😀 😀 ty si riadna vraj iba packy a nôžky mi trčia budem za chvíľku ako pavúk 😀 😀 😀

vafinka
30. jún 2013

@olivia31 no presne, a to sa mi strasne paci, ked iba nozky a packy trcia 😀 , juj, si krasna, ako ti to strasne moc sekne. od hlavy po paty. 😀 . 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

olivia31
30. jún 2013

@tinkatinulka Idem v utorok nie vo štvrtok , ale ďakujem, že budeš na mňa myslieť .....tinuš posielam tehu víiiíiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirus pre teba aby si čoskoro ty mne poslala takéto fotky budem sa tešiť 😀 😉 😉 😉 😉

olivia31
30. jún 2013

@vafinka len ma nechváľ čo tie šaty tvoje už sú hotové?

vafinka
30. jún 2013

@olivia31 no este nie, hadam zajtra ich dorobim, a bude ende. este si musim ist kupit kabelku, a bolerko, ked je taka kemra. ved aj ja budem na teba mysliet, hmmm, ked sa ti bude ckat, tak to je moja a tinkina robota 😀

tinkatinulka
autor
30. jún 2013

@olivia31 nevadi ale budes mama pavucicaaaa potom ti dám typy po porode ako dat dole kileckáááá..ja makam ako drak dnes už som hodinku makala na sebe

tinkatinulka
autor
30. jún 2013

@olivia31 utorok juhu supis tesim a hadam ti aj povie čo to bude..samozrejme že je zdravucke babatko 😝 a v MT sa da ist na 3D sono aj k Doc.Tomasovi, on robil v Heliku aj Iscare..kuk na nete sa špecializuje ako Grochal

olivia31
30. jún 2013

@vafinka
@tinkatinulka Dievčatá to bol osud že my tri sme sa tu stretli ste strašne zlaté babule moje ďakujem .....tinuš kuknem najskôr hodím reč z doktorom v utorok čo a ako a potom budem múdrejšia dúfam, že mi bude robiť sono sa teším, že uvidím maličké už by som ho chcela držať v náruči moje zlatíčko a bola by som najspokojnejšia 😀 vafi potom si ich obleč a pošli foto ...tinuš teba obdivujem akú máš výdrž len pekne pokračuj budeš kočka v plavkách závidím 😉

olivia31
30. jún 2013

@tinkatinulka
@vafinka Dievčata nemá už Kostička bábo kedy mala rodiť a dávno tu nebola.

tinkatinulka
autor
30. jún 2013

@olivia31 juj sak som si kupila nove plavky..mali akciu a o dve cisla mensieeee co bol uzas doma som potajomky skusala ci skutocne nic netrci a ci sedia 😀 😀 😀 😀
jasne sak musi byt postupnost este jedna tehula a potom ta druha už proste musiiii..nam preplatila poistovna aj druhy pokus v RF tak sme vytešený že budu eura na babatko 🙂

tinkatinulka
autor
30. jún 2013

@olivia31 kosticka ma vybaveny cisarsky na 03.07.aspon to boli posledne info

olivia31
30. jún 2013

@tinkatinulka Aha takže v stredu budem na ňu myslieť . 🙂

tinkatinulka
autor
30. jún 2013

@olivia31 no ano drobec už pojde na svet sak si užila tiež trampot a takto to bude mat jednoduchsie sice bolestive ale príchod na svet je vždy bolestivý 😝

vafinka
30. jún 2013

@tinkatinulka
@olivia31 zienky, no ved to ano, dufam, ze sa jej bude v poho ako tak darit, no ja som mala este navstevu, tak som odbehla, okupala som sa a urobila zo seba cloveka, konecne aj voniam 😀 😀 😀 😀 😀

olusam
1. júl 2013

Ahojte dievcata,ja som mala,alebo my sme mali 🙂 vikend na prd....Muzik isiel zaviest svokru domov,tak cely vikend som bola sama.☹ aj som si poplakala pri pozerani telky a dosla som k zaveru,ze uz nechcem byt sama!!!! Inak,mame sa dobre,zaciname 12tt a dalsia kontrola bude 11.7.:-)

tinkatinulka
autor
1. júl 2013

@olusam tak to ´je super najhorise obdobie mas zasebou tak si užívaj 🙂 a žiadne slzy

olusam
1. júl 2013

@kuspitka ahoj,ja som po uspesnom kete.🙂

kuspitka
1. júl 2013

@olusam tak to je super.aj si lezala?

olivia31
1. júl 2013

@kuspitka Ahoj ak si po vklade tak si určite daj pár dní leňošenia ja som poo ivf 15 tt a po vklade som ležala 4 dni a oplatilo sa 😀

vafinka
1. júl 2013

@tinkatinulka
@olivia31
@olusam ahojte kocky moje, ako dneska??? ja som uz ako tak predychala unavu, a dnes sa len tak potulujem, a co vy? 😀

tinkatinulka
autor
1. júl 2013

@vafinka ja som zase unavenaaa

vafinka
1. júl 2013

@tinkatinulka predala som stafetu, co???

tinkatinulka
autor
1. júl 2013

@vafinka no asi ano robim cely den ale nic produktívne..