icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
1. júl 2013

@tinkatinulka ja tak isto. len som sa motala a to bolo vsetko, este som bola u kamosky na kafco, a aspon mam nove drby 😀 , ze co nove v dedine, 😀

tinkatinulka
autor
2. júl 2013

@vafinka bolka chrbatik..

olusam
2. júl 2013

@kuspitka tak tie prve tri dni aj s cestou🙂 citala som ze mas vklad v pondelok,tak drzim palce🙂

tinkatinulka
autor
2. júl 2013

Kočice tak ako dneska..jka mam tazky den nic som nespravila iba stale daco vybavujem, a apropoooo -10kg dnes na vahe svietiii užasný pocit 😝 ja asi zhadzujem kila co maminy priberaju..takže kočky treba Vám ešte 15 kil pribrat a budem spokojna a auž aj mamina dufam 🙂

olusam
2. júl 2013

Tak my oddychujeme cim viac sa da,joooj,chyba mi svokrusa,ta mi poriadila,navarila,poprala,este aj zaclony oprala 😀 dnes musim zehlit a nieco navarit.Dosla som z nakupu,citim nejaky tlak v brusku,dufam,ze male sa ma dobre 😉

tinkatinulka
autor
2. júl 2013

@olusam no tak to je super ze spomínas na svokrusu v dobrom..ta moja by tiež mohla ist niekde na výlet

olusam
2. júl 2013

@tinkatinulka joj moja,to blahozelam,pekne cisielko 🙂 a aspon ti den prejde rychlejsie 😉 som zvedava ako dnes oliv dopadne....🙂

tinkatinulka
autor
2. júl 2013

@olusam no to hej..poobede mame doma na dvore brigadu konecne sa moj chlap rozhodol daco porobit..soms a mu vyhrazala že treba kym mozem ze ked budem tehu tak budem mat lapky hore cely cas

olusam
2. júl 2013

@tinkatinulka tak tak,treba porobit,dokial sa da....ja uz ani nepamatam kedy som mala vysavac v ruke 😀

tinkatinulka
autor
2. júl 2013

@olusam no to u nas moj drahy stale ma na vsetko cas ale teraz ho musim uhanat aby sme stihli coto kým je pocasie na take roboty..no makacka okolo domu cenu sezonu

olusam
2. júl 2013

@tinkatinulka ale potom bude dobry pocit na dusi ako ste sa pekne zvelebili a potom hned pride babo 😉

tinkatinulka
autor
2. júl 2013

@olusam sak už mame chodniky na kočík..to drahy premeriaval aby sa tam vosiel a aj auto s velkým kufrom na kočík 🙂 a aj detskú izbu aj hračky sú tam..takžeeee

kuspitka
2. júl 2013

@olusam dakujem.bojím sa toho rozmrazovanie embrya

olusam
2. júl 2013

@kuspitka aj ja som sa bala,ale v heliku maju vysoku uspesnost v rozmrazovani,takze sa to urcite podari 😉

olusam
2. júl 2013

@tinkatinulka woow, tak to je super🙂 my este zatial nic,nech prejde toto narocne obdobie,ale minule som bola prvyx v baby obchode 🙂 zvlastny to pocit.....

kuspitka
2. júl 2013

@olusam ja chodím do Iscare,ale tam sa nám naposledy ,keď sme boli na vklad tak sa nám pekne to jedno rozmrazilo

tinkatinulka
autor
2. júl 2013

@olusam ono to pride asi samo..ja som si tu izbu vybojovala aby som sa mozno psychicky naladila na babo..aby som nemala blok a dost to pomohlo, poverciva nie som a dokonca mam aj par veciciek kupených ale to už roky 😉

tinkatinulka
autor
2. júl 2013

Kočky kukali ste toto:
Tak sme to nevydržali do termínu sekcie a dali sme to normálne 30.6.2013 riško sa narodil o 4:40 s mierami 3580 g a 50 cm
Hadajte kto to???
@vafinka, @olivia31, @lusam

olusam
2. júl 2013

@tinkatinulka ale nie,tak risko je uz medzi nami 🙂 srdecne gratulujem @kostickabonnie 🙂

vafinka
2. júl 2013

@tinkatinulka no kosticka bonie, no kto iny? ved ona chcela riska, ale riadny fesak , s takymi mierami ako superman, ty koky, ja som dnes ozehlila jednu megakopu a druha na mna cuci z vesiaka, asi ma klepne. juj, ja ti dam asi tak moje 3 kilecka na zhodenie a budem spokojna. 😀

olivia31
2. júl 2013

@tinkatinulka Jej super tak to je šikuľka 🙂 🙂 🙂 🙂 sa teším 🙂

vafinka
2. júl 2013

@olivia31 zlatko moje, ty sa mi pochval, ci su v brusku gulky a ci cikulka 😀

tinkatinulka
autor
3. júl 2013

@olivia31 Ahoj tak ako kontrola,daj do majlu info a foto..tesim.

kuspitka
3. júl 2013

ahojte.tak mne sa asi KET ruší,lebo som zacala krvacat 16den cyklu .

olivia31
3. júl 2013

@tinkatinulka
@vafinka Ahojte no žiadne foto nemám bo teraz mi robil sono hlavičky a záhlavia všetko ok bral mi krv na tripl test a poslal ma na genetickú ambulanciu a máme sa rozhodnúť či chceme amniocentézu 😒 čo asi nie no ideme aspoň na pokec nech vieme čo a ako ....a som objednaná na 3 D sono k Mudr. Grochal. včera mi volal tak som sa sním rozpravala čo mám robiť, že nechcem amnio. Tak mi povedal, že to nič neznamená, že som po ivf .....môžem prísť a ak by tam nebolo niečo ok tak môžem ísť aj potom na amnio. No ja si asi nedám pichať do bruška . Inak bábo je v poriadku a počkáme na výsledok ..držte nám palce. 🙂

vafinka
3. júl 2013

@olivia31 ahoj prosim ta pekne, co ta nervuju? ved ked je male ok, a pockaj si na triple testy a ked to bude oki, ja by som si to veru tiez nedala robit, isto nie, ved to bude ok, verim tomu, hm?

olusam
3. júl 2013

@olivia31 ahoj,nezabudni na mna s fotockou🙂 a v kolkom tyz.ides do mt,pozerala som ich stranky a maju dost dlhu dovolenku...To iste budem musiet riesit aj ja,a na odber pl.vody urcite nepojdem ked su aj ine metody....

olusam
3. júl 2013

@kuspitka ako to,to si normalne dostala ms....no niekedy si telo robi co sa mu paci 😒 verim,ze to rychlo prejde.

kuspitka
3. júl 2013

@olusam hej normalne som dostala.stve ma to poriadne všetko

olivia31
4. júl 2013

@olusam Ahoj poslala som ti .🙂