Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 zlatko moje, no co ti poviem, normalne ma boli zaludok z nervov, ze som tu sama, tak idem aspon prezliect periny a daco porobit, inak som ti poslala fotku, 🙂 , juj ja kebyze som tehu, tak ja mam asi tak 5 favoritov z kocikov, ziaden nie jeten naj sam super kocik, kazdy ma cosi dajaku tu chybicku krasy, inak aj ja ti drzkam palce abyste boli oki, teda budete v poriadku, nemaj strachu
Ahojte kočky takže dnes 1DC a musim povedat že si idem lahnuť, bolesti ako davno už nie..folik bol, ovulka bola ale bohuzial..
@tinkatinulka Nesmieš na to myslieť i keď sama viem, že je to ťažké ono to príde uvidíš ja v to verím aj u nás sa stal zázrak a vidíš ...neboj sa telo sa musí ešte spamätať s toho všetkého a ono to príde nesmúť zlatko 😒
@olivia31 ja sa to snažím racionálne brat ale nie vždy to ide.
@tinkatinulka zlatko moje, neboj, to sa spravi casom, u mna zacala byt mrcha konecne normalna. aj ked ma tiez brusko bolieva ale konecne to nie je take ako po ivfku, ze som sa sla zblaznit, neboj to dame spolu aj keby tankace padali, budeme bruskane , isto uvidis, ze to aj my dve dame, ty budes cakat dvojky a ja jedno, jasan?
@vafinka haha u nas tanky padali..prsalo a bola burka 😀 😀 😀 😀 😀 ale dnes idem po recepty a o tyzden do TN 😝
@tinkatinulka och ty truba, a isto tanky nepadali, to by som musela pocut 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak ti vravim, ze to dame, jasne?????
@vafinka jasneee a ved aspon nemusime polievat zahradky nieeee to je fajn 😝 😝 😝 dame sa´k rok 2013 nieeee
@tinkatinulka fiha a u vas prsalo? tu nie, len hrmelo a uz som sa tesila, ze vecer nemusim polievat, inak som chytala bronz, a idem este cosi porobit a hadam aj cosi zjest, hmmm. jasan, ze to tento rok dame aspon s tym ze si najdeme riadnu dialnicu na teste, a hadam aj trojprudovku, jak bysa ten hore nad nami zlutoval, hm?modlit sa neviem, tak aspon ty to za mna daj, 😀
@vafinka ja sa modlim aj za teba 🙂
@vafinka
@tinkatinulka Dievčatá aj sa za vás modlím zlatíčka moje ....posielam ďalší tehu vírus 🙂
@olivia31 juj chytam chytam prinajhoršom pojdem k tebe osobne to bruško vyhladkať 🙂
@olivia31
@tinkatinulka dakujem kocky, oliv ty si isto flakala obtieranie o monitor 😀 ako som ti kazala. 😀 😀 😀 😀 😀
@tinkatinulka
@vafinka Ste u mňa vítané čakám vás dúfam, že ma prekvapíte bruško na hladkanie pripravene 😀 teším sa 😀 aj vám navarím niečo fajné 😉
@mauerka tak to hej,ked su aj ine moznosti,tak preco nie.Uz si v poriadku??Kolko uz mate??Zatial nam termin vychadza rovnako🙂
Kuk na linky:
www.prenatalzilina.sk
@olusam Uz som to medzicasom nasla - aj KOCH tu v BA robi odbery. Ja som jednoznacne za taketo riesenie, ked bude indikovane - co sa dozviem dnes vecer - budu vysledky z protrimestralneho skriningu. Vcera som bola na podrobny UZV u Cunderlika - bolo vsetko ok, NT 2.0 nosova kosticka 3mm, skombinuje to dnes s vysledkami BhCG a PAPPA a uvidime... Po krvacani v 10.tt sa uz nic podobne neopakovalo, velkost babatka sedi podla PM aj so sonom - dnes 12+2tt Ty ako?
Kočky dneska opat svokra uraduje, dokazala ma nasrat jednou vetou a riesi to cez draheho..je to MRCHA ja už iné slovo na nu nemám nepočuje, hlucha ako pen a potom si vytvara vlastnu teoriu, mam pocit že ked budem po vklade tak radsej budem u našich ved ona ma zničííí pomooooooooccc 😢 😢 😢
@tinkatinulka Tinka je cas sa asi odstahovat ak nie uplne tak aspon na nejaky cas ked budes po vklade. Ta tvoja svokra je fak poklad len kopat a kopat 🙂
@lenocka004 myslím že velmi budem zvažovať a aj drahemu som to oznámila pretože tam sice nemudem mať tolko priestoru ale budu sa o mna starat a nebudu ma vytacat do nepricetna, ani este nepicham hormony a už som rozhodená..juj ja tak lutujem že sme sa sem prestahovali.. 😖
@lenocka004 ale sak asi to poznáš pomož komu a oserie ti chvost.
@tinkatinulka Tinuš príď k nám tu budeš mať pohodičku 🙂 🙂 🙂
@olivia31 Ako dve vylozene nohy na gauci juuuj sak by sme mali svalovku na ustach a licach 🙂
@tinkatinulka zabka moja, no mas pevne nervy, ja by som ju uz davno prihrdusila, 😀 , a poslala kamsi, 😀
@lenocka004 a riadne ju zakopat aby ani do pol pasa netrcala. 😀 , ved poznas ten vtip, ze preco sa svokry zakopavaju do pol pasa, aby si mohli aspon sami okopat hrob 😀

@vafinka Ahoj ako moja slameniačka aj ja som sama 😒 príde dnes neboj to zvládneš hlávku hore 🙂 ja každý deň kukám kočíky no nič ma neoslovilo hrôza ja si uviažem šatku ako indiánka a bude 😀