icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
7. aug 2013

@tinkatinulka ba co skor kakajdu, mne z toho tepla sa mi to akosi furt kruti v zaludku a crievka ani nevravimmmmmm. ja som ju okopala hned rano, kym este tak slnko nepalilo. aj ja mam svekru na to. ale nech je radsej tam kde je, 😀

tinkatinulka
autor
7. aug 2013

@vafinka to mas svetu pravdu 😎 vyloz nozky a daj zmrzku..juj ja odkedy papam prednisom tak som nic neschudla..a svicit v tomto teplne niet možne 😖

vafinka
7. aug 2013

@tinkatinulka no jasne, ze vylozit nozky, moj mi uz nakazal roboty, tak 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 asi mu daco necham, kym pride, nech si aj on uzije 😀 , zmrzku som si uz veru dala a bola dobra, kupila som citronovu s limetkovou polevou, a hmmm, mnaaaaam.

tinkatinulka
autor
7. aug 2013

@vafinka nedrazdi ma ty jedna opica citronovu je luuubimmmooc a aj teraz cez dietu si obcas za odmenu dam 😝

vafinka
7. aug 2013

@tinkatinulka mnnnaaaaaam aka bola dobraaaaaaa 😀 , len si daj, aj domenu treba, nie? ja mam zas najradsej van, vajecny liker a take, ale jahodovu nemozem, fuj 😖

vafinka
7. aug 2013
vafinka
7. aug 2013

moja, a vcul porad, ze ktore sa ti najviac pacia, hm?

tinkatinulka
autor
7. aug 2013

@vafinka tie modreeee

vafinka
7. aug 2013

@tinkatinulka vies mne sa pacia vsetky, ale asi najviac tie prve 3 je, zas by som rada dajaku farebnu kombinaciu, ach jaj, ale ktore vcul. 😠

tinkatinulka
autor
7. aug 2013

@vafinka daj ine ako si mala..bud trosku originálna a vyrod kadu dekoraciu na ne

vafinka
7. aug 2013

@tinkatinulka vies najprv som chcela tie 4te, mam aj strih na ne. lenze ja mam boky, a to vy som vyzerala vselijak asi, ja urobim asi tie prve, alebo tie druhe, to je moje kafco. a tie modre, su uzasneeeeee. to ano. a ta krajka na nich sa mi strasne moc paci, no koncom mesiaca pojdem do puchova na latku a ak splasim tam dajaku krasnu cipku ci krajku, tak spravim si ako tie modre. co povies??? ale asi by som brala fialove. lebo ozaj kazda druha mala modre saty, alebo kombinacia sedej a ciernej krajky? co povies?

vafinka
7. aug 2013

a ked sme boli na svadbe, tak skoro kazda mala cervene, bordove a cierne. a zelene. skoro nik, nemal odiet kapucino, svetlo modre, sede nemal nik, a ani hnede. hm, tak rad karle. vies ako vyzeram, bleda ako stena. bloncka pol na pol. tak co by si si dala ty na mojom mieste?

tinkatinulka
autor
7. aug 2013

@vafinka tí hovorim tmavomodrej sa drz..teras sme skoncili a zaklincovala to zas svokra hadkou..vstala ritou hore

tinkatinulka
autor
8. aug 2013

Ahojte kocky tak dnes posledne tapetovanie toto leto,a desne teplo uz teraz.vrr eurace treba..

olivia31
8. aug 2013

@tinkatinulka Ahoj dobré ráno a čo tapetujete? príď aj k nám izbičku pre bábo chcem o tapetovať . 🙂 O evráčoch ani nehovor nejak len odbúdajú a nie pribúdajú .

olivia31
8. aug 2013

@olusam
@tinkatinulka
@vafinka Dievčatá poslala som vám najkrajšiu fotku na svete aspoň pre mňa a môjho manžela. 🙂 😲

vafinka
8. aug 2013

@tinkatinulka ako povies karle, no verim ti, kofa jedna. aj ja to mavam tazke, mohli by sme si rozpravat, ktora je lepsia, mam ten pocit, ach jaj, ze?

tinkatinulka
autor
8. aug 2013

@vafinka jasne že ta moja je lepsia najlepsie nic nepocut a nevidiet ale neda sa vzdy.

vafinka
8. aug 2013

@tinkatinulka tak tak, ale ja ti tu moju dam na mesiac a vratis mu ju aj z 2 tavami ako gratis, a ze na anechaj si ju 😀

tinkatinulka
autor
9. aug 2013

@vafinka juj no skor nasi chlapi by mali nas aspon 100 t. vyvazovat za to ako dreme okolo obydlia.. 😉

vafinka
9. aug 2013

@tinkatinulka no presne zlatko moje, presne tak tak, a nielen to. 😀 a ako ide pichanie? kedy mas ko?

olivia31
10. aug 2013

@tinkatinulka Ahoj už stimuluješ na ďalší pokus ?

monca2013
10. aug 2013

@olivia31 ahoj nepichali ste si nahodou z vas pred odberom injekciu Pregnyl??

olivia31
10. aug 2013

@monca2013 Áno pichala prečo?

monca2013
10. aug 2013

@olivia31 dnes si mam pichat poslednu injekciu ale zabudla som ako davkovat či 2vodičky s praškom alebo naopak ako si to mala ty?

tinkatinulka
autor
11. aug 2013

Kočky kde ste? Sme boli s drahým na romantickej prechádzke na zmrzline a tak ma vytocil že sme išli domov sa len hadajuc..hormony ma asi zabiju.trapi ho že toto všetko pre jeho spermoše ale viac mu neviem pomoct. 😢

olivia31
11. aug 2013

@monca2013 Ja som bola u známej sestričky zdravotnej a ona mi to namiešala a pichla ja neviem ako sa to mieša bohužiaľ ti nepomôžem. Prepáč skús zavolať na pohotovosť alebo tam choď osobne a tam ti to pichnú.

olivia31
11. aug 2013

@tinkatinulka Bože zlatička však teraz sa len pekne nesmiete sa hádať a ani neriešte tieto veci nesmiete stále na to myslieť . 🙂 Len sa pekne pomuckajte.

lenocka004
11. aug 2013

@tinkatinulka Chlapi to znasaju horsie. Tinka kedy by si mala mat vklad? Ze ci nepojdeme rovnako? 🙂

lenocka004
11. aug 2013

@olivia31 Oli ako sa mas? Mas uz aj fotecku maleho? V ktorom si uz tyzdni. Ja tu moc nechodim lebo sme stale niekde pri vode alebo v prirode a tak sa ospravedlnujem. No v septembri chceme zacat zas snazilkovat tak tu budem asi stale 🙂