Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 Za posledne tyzdne sme vela robili aj v praci aj doma a unava a nervozita naberaju svoje, ja len lenosim ved vies
@lenocka004 Ahoj som už 21 tt a babo rastie 🙂 fotku máme a krásnu v 4D maličké je krásne tešíme sa a hlavne, že je všetko v poriadku. No ja som tiež dovolenkovala na chalupe 3 t dnes sme prišli dom. No tak budem aj tebe posielať tehu vírus aby sa pošťastilo. A idete do CAR , alebo budete skúšať prirodzene?🙂
@tinkatinulka Len sa pekne muckajte telo potrebuje len to najlepšie aj po psychickej aj fyzickej stránke. Kašli te na robotu to to je dôležité musíte byť obaja v pohode.
@olivia31 snažííme
@tinkatinulka To som rada aj naše malé sa teší na kamoša od vás tak sa len pekne ......riadne ma kopcuje bábo malé aj ono vám drží palce.
@olivia31 juj zlatusim no posnažíme sa a este trosku zacaruju v cechach .. 😉
@olivia31 a už si si dačo pre maleho kupila?
@tinkatinulka ja mam pre teba ruzove ale neva, odložím pre dcérku 😉
@olivia31 ja mam pre teba ruzove ale neva, odložím pre dcérku emoticon
hihi už pišem sama sebe 😀
@tinkatinulka
@olivia31 ahojte zienky, no ani jedna ste mi nenapisala, no kakane jedny, 😒 , my sme zas mali vcera grill party u nas na zahrade, a tak. ja viem tinus, ze je to na nervy, aj u nas je to niekedy tak, niekedy sa aj ja hnevam na vsetko, ze preco je to vsetko tak, nadavam, ale potom si uvedomim, ze to asi nema vyznam a radsej asi treba bojovat proti prirode a osudu, len nechapem, preco ja mam tolko smoly, ze ked nieco chcem takmusim o to ale ozaj vzdy bojovat ako sa len da. a nielen tyzden ale roky, vzdy to mam tak, ach jaj,hm 😉
@vafinka ahoj juj na taku grilovacku by som sla, u nas moc casto na to neni cas sak vies že stale nieco robime ale ked už taaaak poradna a potom upravovania a riadov.ale konecne mam poprate zaclony a zavesy a nohy horeeee..juj mam bobky zajtra vecer napisem.
@tinkatinulka Ahoj Tinka nevadí, že máš ružové odlož bude pre teba 🙂 🙂 🙂 Ja som zatiaľ len maličkosti kúpila plienky 10 bavlne. a jeden balík pampers od0 do 5 kg tie prvé do pôrodnice a 3 osušky pre bábo a malé ponožky pre zbojníka také mrňavé hi hi hi .....a vybrala som už aj kočík pre drobca aj tapetu do izby .🙂 idem to objednať .
@olivia31 juhu super si sa rozbehla, ja mam par kuskov pre seba uz roky odlozene a mamina mi asi 10 rokov spat kupila 20 kusov. bav plienok..a a aky kocik? aka tapeta? zvedava som sak vies profideformacia
@tinkatinulka no ved som po nej 2 hodky riady umyvala, no potesi. nezabudni na mna a napis mi, ok? ja mam sice kopec detskych veci ale odpratala som to ku mame, nechcem to tu mat. 😒
@vafinka
@tinkatinulka Idem do obchodu a potom vám to pošlem čo som vybrala kočík objednáme asi začiatkom septembra a postielku pôjdeme kúpiť keď môj pôjde do BA na poradu .🙂 ozvem sa keď sa vrátim .🙂
@vafinka uviíme čo vybrla, lebo my kocikove maniačky ajaaaj 😉
@tinkatinulka
@vafinka No na tablete vám to neviem stiahnuť ja počit. antitalent 😀 tak kočík som vybrala Britax affinity ....iba ak večer keď príde môj manžel dom. Vy googlite si . 😀 a farba je to zelená ...presne Cactus Green nemecký a autosedačka budem môcť tam dať Römer to je najbezpečnejšia značka a táto firma Britax Römer je jedna a tá istá teda jeden výrobca.
toto je taky mutant medzi Bugaboo a Stokke novým 😀
@tinkatinulka Áno tento zelený......zatiaľ to bol jediný čo by sa mi páčil a je o 4 kg ľahší ako xlander
@olivia31 Ahojky, ideme do Caru na KET.
@lenocka004 aha ho a kedy ides na vklad? pripravená oddychnuta..tak sup a budes mamina 🙂 prednison papas?
@tinkatinulka
@vafinka No a tapeta je na stránke www.tapety-eshop.sk pod detskými tapetami na str.12 zelená a na nej sú ovce a oslík číslo 0563120 ....len je len papierová 😒 tak idem ešte kuknúť na r.interier 😒
@tinkatinulka No tebe sa nepáči čo ☹ ?
@lenocka004 No tak to sa máš mi sme nemali čo mraziť ☹keď budeme chcieť druhé tak znova ivf no čo už ........ no držím palce nech tam pekne ostane na 9 mesiacov tujtujtuj .🙂

@lenocka004 juj vklad je este daleko..budem este pred tebou 🙂