icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
13. aug 2013

@vafinka Dnes išla Tinka do Brna?

vafinka
13. aug 2013

@olivia31 ahoj moja, no samizda, ze ano. a co ides dnes porabat?

olivia31
13. aug 2013

@vafinka Idem do obchodu kúpiť pečivo a droždie a budem robiť šišky s lekvárom a budem žehliť a idem si ešte vystrihnúť šaty a kabátik na jeseň aby som si nemusela nič kupovať bo všetko pre tehotné je drahé predražené by som povedala. 🙂

olivia31
13. aug 2013

@vafinka A ak budeš rozbehnutá tak okna treba aj mne umyť budem rada 🙂

vafinka
13. aug 2013

@olivia31 😀 😀 😀 😀 si dobra, ja som chcela tiez umyt okna, ale tu sa to u nas furt mraci, v noci prsalo, trocha aj z rana a teraz sa to chce tvarit, ze bude zas, tak idem zavarit cvikle. no to neviem ci je to predrazene, ja take nekukam ☹ , ale supis, tkato si kopek koruniek usetris, super a aku mas masinu?

olivia31
13. aug 2013

@vafinka Už som doma no ja ma starší veritas no funkční ....no ja viem, že také oblečko nekukáš no ja som čo to pokukala a je to fakt predražené .........ešte, že si viem ušiť. 🙂

vafinka
13. aug 2013

@olivia31 aj my sme mali doma veritasku, ja mam toyotu, mam ju cca 6rokov. no isto ze je drahe, a myslim si ze asi najviac nohavice a asi kabatiky, a svetriky. a akej farby ides si robit?

olivia31
13. aug 2013

@vafinka Šaty béžová a biele botky a kabátik červený taký tehotenský plášť aj podšívku tam budem dávať .

vafinka
13. aug 2013

@olivia31 wa, no to bude krasne, ty kokso, presne moj vkus, 😀 , sorac, ze sa ti tak malo venujem, ale prave dozavaram cviklu, uz jej mam plne zuby a to nemam zavarenu ani polovicu 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

olivia31
13. aug 2013

@vafinka Ja idem práve žehliť doteraz som varila pa neskôr.

mauerka
13. aug 2013

@olusam Dlhsie som ta necitala...ako sa mate? ako tripple? Ja som bola dnes po vysledky - vek je nas "problem"... ☹

vafinka
14. aug 2013

@tinkatinulka
@olivia31 ahojte kocky moje, kdeze ste dneska??

tinkatinulka
autor
14. aug 2013

@vafinka ahoj cica pracujem ako drak na pc..obcas sem kuknem..musim porobit este aj zajtra

vafinka
14. aug 2013

@tinkatinulka ja len, ze mi vobec ani nenapises, ani nic ☹

tinkatinulka
autor
14. aug 2013

@vafinka mickaaaaa sak som tuuu..sak vies ze ja som online stale..co si dnes robila? a tie saty co?vybrate?

vafinka
14. aug 2013

@tinkatinulka ja len taaaak, ze ked ma zanedbavas, no teda, no hmmm?????ja som dnes okna umyla, ale este musim v obyvacke a na wc, a na pivnici, cois pozametala, take bezne domace prace. saty rozmyslam, no ja furti neviem, uvidim v momente, ked si pojdem kupit latku, ze na co osobne nadabim, a podla toho. premyslam, asi nad tymi co boli cyklamenove, vies, su jednoduche na usitie, ale ja by som ich urobila tak, ze od pol stehien by som ich rozsirila, no ved uvidm, ked ja ti neviem, alebo by som si urobila kratke niake, hm.

tinkatinulka
autor
14. aug 2013

@vafinka nie teba nikdy ved vies..prid umyt aj k nám este pivnbicne ostali ale na to teraz prdim

olivia31
15. aug 2013

@vafinka
@tinkatinulka Ahojte dievčatá čo dnes plánujete Vafi uši si len krátke šaty .🙂

tinkatinulka
autor
15. aug 2013

@olivia31 dobre ránko ja som postavila na sporak rajciny, idem uvarit pretlak nejak sa rozbehli v dozrievanii 🙂 ale inak nic kreativne len musim do banky a na postu, a labky hore 🙂

olivia31
15. aug 2013

@tinkatinulka Jej tak to sa máš ja som sa ešte nerozodla čo idem variť , ale idem dať prať a idem robiť kvietky do kytice látkové. No a Vafi tu zasa nieje a potom bude nahnevaná, že jej nenapíšeme.

tinkatinulka
autor
15. aug 2013

@olivia31 no ano zanedbava nas..my mame plnene papriky, robim si to vo velkom mnozstve a potom len vytahujem z mrazaka už pekne naplnenen a varim, ale to je pre mojich jedlikov ja mam kura na vode 😠

olusam
15. aug 2013

Cauko dievcence🙂 dneska mame fajn den....tripple negativne 😀 asi to zapijeme kofolou 😎 a 28.8.ideme aj my do Mt,taaaaak chcem uz vediet co to konecne u mna prebyva😉

olivia31
15. aug 2013

@olusam jej tak to je super gratulujem ideš k MUDr.Grochal. no to som zvedavá čo to teda bude. 🙂

tinkatinulka
autor
15. aug 2013

@olusam gratulujeme super že testy super, budes nadsena z MT lebo aj Oli prišla nabudena nasuper notu a hlavne ked potvrdia že babulko je krasne zdrave e velke eko ma byť.Do zimy este bude riadne babo..a mohla by si mat dievcatko lebo po IVF tu len chlapov ..tssss asi budeme musiet s Vafi zmenit statistiky fora 🙂 @vafinka 😀

vafinka
15. aug 2013

@tinkatinulka
@olivia31 ahojte zlatka moje, no ja som bola v meste, rano som vam nestihla napisat, v tej rychlosti, inak som bola dnes v Puchove s mojim a bola som tam v lidli, a som len kukala, ze aky je tam lidl, lepsi ako v pb, u nas je to taka sopizna, no pravda, ze som vliekla odtial plnu tasku. no moj je zrovna doma, tak sup plodit, hadam motyka streli, a s tinkou vytrhneme biedu a budeme mat krasne kocky,dievky ako hrom. inak oli, ja som davala par stranok dozadu nejake saty, obrazky, tak kukni na to , ze ktore by sa ti pacili, sice ma mam siroku panvu. a aj kasnu. a som bleda tvar 😀 😀 😀 😀 😀

vafinka
15. aug 2013

@olusam super, tesim sa s tebou, dufam, ze to bude vajciak 😀

tinkatinulka
autor
15. aug 2013

@vafinka v Puchove je super tam chodime casto ..🙂 v Pb neni nic dobre 😀 a sup na manzelika aby sme mali tuie nase dcerky pekne najednako narodeneeeee 😝 😝 😝 😝 😝

vafinka
15. aug 2013

@tinkatinulka no mas pravdu, ze v pb, nie je nist dobre. ale co uz. ale ked som to dnes videla, tak sa mi inac roztvorili okale. ze hm. no veru, dnes ho riadne znasilnim aj zajtra a aj v sobotu. a ked bude posluchat, tak aj v nedelu 😀

vafinka
15. aug 2013

@tinkatinulka inak, vies co sa mi dnes snivalo? ze som bola v brne riesit ivko, skoro ma rano piclo, ze noooooooo to isto nie 😠

tinkatinulka
autor
15. aug 2013

@vafinka moja ty mas problem v tom ze sa tomu vsetkemu moc branis..nedas to najavo ale chce to asi este cas..a poviem ti že ked mam porovnat Reprofit a Helios tak jednoznacne najsuper jedine CAr kde by som sla s usmevom..možno by stalo zato tam ist na konzultaciu aby sa na Vas mrkli a mozno by nasli aj pricinu preco to nejde..baby tam chodia aj na IUI a maju super uspesnosť..