icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

mtb22
16. aug 2013

prosim o radu resp. skusenost?
uz som vam pisala ze vsetky testy po ket mam silno pozitivne. 12 den krv negativna. 15 den hcg len 4,10. mocovy silno pozitivny. dr. videla gestacny vacok - ale dalej sa vyjadrit nevedela, zatial nie je vidno ci je prazdny, ci nie a nerozumie ani tym testom.... stretla s tym niektora z vas, alebo ste tu na konikovi nieco podobne citali? velmi by ste mi pomohli. som uz zufala...

vafinka
16. aug 2013

@mtb22 ahoj, no ja ti moc nepomozem, 😒

vafinka
16. aug 2013

@tinkatinulka no veru, vikend sa blizi aj mne ho zajtra dvihne, dnes ho mam desne dolu, cely den ma trase, je mi tak divne predivne 😒

tinkatinulka
autor
16. aug 2013

@vafinka najedz sa 🙂

tinkatinulka
autor
16. aug 2013

@mtb22 ahoj aj ja som mala pozitivne testy a krv negativna

mtb22
16. aug 2013

@tinkatinulka a ako to dopadlo?

mirush79
16. aug 2013

@vafinka ahoj. v pohode, nebudem vyzvedat 🙂 co som si zistovala, tak ten brnensky helios je trosku popredu, takze verim, ze na nic neprijemne nenarazim 🙂

mirush79
16. aug 2013

@mtb22 ahoj. tak to pani doktorka asi nie je velka odbornicka... skusala si sa na to pytat aj nejakeho ineho doktora? skus napr diskusiu s lekarom na tejto stranke: http://www.neplodnost.org/forum/forum55-asistov... . na otazky tam odpoveda pan doktor z centra, v ktorom nam bezi IVF a som s nim, s jeho pristupom a radami velmi spokojna 😉

vafinka
16. aug 2013

@mirush79 dufam, ze tam pochodis dobre, je to ozaj vec vkusu, ja som neocakavala zazraky,ale aspon pravdu 😀

vafinka
16. aug 2013

@tinkatinulka ved ja som bola najedena vsetko, ale ozaj, triasla som sa ako stara babka, hm. ale dala som potom silne kafco a potom mi to dajako preslo 😀

olivia31
16. aug 2013

@tinkatinulka Tinuš každý deň na teba myslím len nejdem nič písať aby som to nezariekla tuj tuj tuj ...super gratulujem k tomu číslu šikuľka klobúk dole.

olivia31
18. aug 2013

@tinkatinulka
@vafinka Ahojte dievčatá prajem dobré ránko a len tie najlepšie správy . 😉

tinkatinulka
autor
18. aug 2013

@olivia31 cmuuuuuk

olivia31
18. aug 2013

@tinkatinulka Cmuk Cmuk Cmuk a tuj tuj tuj 😉 😉 😉 😉 😉 😉

tinkatinulka
autor
18. aug 2013

Ahojte kocky čo robkate?

olivia31
18. aug 2013

@tinkatinulka Ahoj teraz som sem len nakukla. Boli sme na chate poliať záhradu a pozbierať uhorky.

olivia31
18. aug 2013

@vafinka a kde si zasa sa budeš zlostiť , že ti nepíšeme a ty sa flákaš! 😀 😝

vafinka
18. aug 2013

@olivia31
@tinkatinulka ahojte zlatka moje, no ja som muzika zrovna vyprevadila na cestu, je mi strasne moc moc zle z toho. ja som mala perny vikend, tlak ze svokry 200 na 300, ach jaj, musim uznat ze len jedine ona mi ho vie tak zdvihnut. a dnes sme sa boli kupat, mam ritku specenu teda jednu polku, lebo som zaspala na boku, 😀

olivia31
19. aug 2013

@vafinka No sa niekto má no len hlávku hore bude ja dobre a možno sa raz aj svokruša polepší. 😀

vafinka
19. aug 2013

@olivia31 ha ha ha, ona nie, to je speci osoba, ktora je jedinecna a sa nikdy nezmeni, to by si ju musela poznat a sama by si mi dala za pravdu, co je zac. kamoska ju minule nazvala ze jedinecna raketa, to sedi 😀

olivia31
19. aug 2013

@vafinka
@vafinka No atk to nezávidím ste na tom rovnako aj s Tinkou. 😀

vafinka
19. aug 2013

@olivia31 ahoj no to ano, ale sme na tom jednako, 😀 a ty sa mi mas ako????

vafinka
19. aug 2013

@olivia31
@tinkatinulka kocky, inac vcera ked sme sa boli kupat, tak tam bol jeden chlapik, co presne vyzeral ako mladucky a zdravucky, normalne ma az zdvihlo. a zizala som po nom ako sprosta, mal stastie, ze to nebol on 😀

olivia31
20. aug 2013

@vafinka Ahoj ma nehnevaj ja mám v ďaka zdravučkému a mladučkému bábo v brušku 😲 no no no srandujem 😀 😀 sa nenahnevaj prosím .....ber to tak , že chcel pomôcť ne nevyšlo to neboj sa čoskoro to bude ani nevieš ako bum budeš tehuľka tujtujtuj 😉 Mám sa fajn idem dne čo to ožehliť a pošiť ....včera som si dala makačku som tepovala sedátka na stoličkách v kuchyni .

vafinka
20. aug 2013

@olivia31 ja sa nehnevam, ako som pisala je to vec vkusu, ale mas ja viem, vies mna len zarazalo hodne to, ked som sa zacala pytat odborne veci, hned ku nam zmenil spravanie.hm, ale co uz necham to tak.no aj mne si mohla dojst potepovat, ja som vcera so svokrovcami drevo rezala, som bola dorobena ako krava, aj som sa v pivnici vytrela s furikom plneho dreva 😀 , no couz. a co ides sit?

tinkatinulka
autor
20. aug 2013

aj ku mne kočky dojdite, aj drevo rezat aj poupratovat 🙂

vafinka
20. aug 2013

@tinkatinulka jak mi navais dobru svieckovu s domacou knedlou a karfiolovou polievkou tak o tom popremyslam 😀

olivia31
20. aug 2013

@tinkatinulka Presne ak dobre navaríš a veľa tak prídem aj ja 😀 😀

vafinka
20. aug 2013

@olivia31 nooo a k tomu veternicek s karamelovou polevou a dobrou kavickou, tak hmmmmmm 😀

tinkatinulka
autor
20. aug 2013

@vafinka jasne ved vies ze rad varim..dneska mame rajciakovu polievku z domacej urody a divinku na víne 🙂 a knedlík