icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
20. aug 2013

@vafinka No idem došiť kamoške blúzku a potom šaty pre seba a nejaké sako vystrihnúť už ide jeseň a ja sa do ničoho nepracem hrôza 😒 😀 No však ja viem, že ty to berieš inak máš na to právo no skúsite niekde inde a určite ste mladučký a zdravučky 😉 😉 😉 😉

tinkatinulka
autor
20. aug 2013

@vafinka kavičku z DolceGusta jasne spravím a kolacik..hmm mame jablcka a broskynky domace

olivia31
20. aug 2013

@vafinka No idem si natrieť rožtek hneď som tu dievčatá 😀

olivia31
20. aug 2013

@tinkatinulka Joj tak prídem mňam ja mám tiež paradajkovú polievočku. 😉

tinkatinulka
autor
20. aug 2013

@olivia31 micka kašli na šitie ja som bola vcera v meste a v CaA maju take brutus vypredaje že až..ale pruser bol že mi bolo vsetko velke este pred par mesiacmi by som nakupovala ako drak ale 42ka je asi vsade vypredana

tinkatinulka
autor
20. aug 2013

@olivia31 jasne už aj nove prichute mame nakupene aj aj tie bze cukru

vafinka
20. aug 2013

@olivia31 ved to, sme malduliiiinky a zdravulinky, hadam hadam hadam poskusam a ze do konca roka to aj samo pride, ako som uz vravela, ak sa nezadari, samo od seba tak navstivim nejake to centrum, len neviem, ze ake. hm kamoska moja, ved ty aj tu masinu poderes 😀

vafinka
20. aug 2013

@olivia31
@tinkatinulka no ja si musim ist daco uvarit, ale neviem co, vsetko som si vcera pozrala 😀 , noo ja sam rada tu kavicku z toho, aj kamoska ma ale tasimo. a robieva mi late a ze mnaaaaam, to je bomba.

olivia31
20. aug 2013

@vafinka
@tinkatinulka No len ja sa nedostanem tak skoro do obchodov no možno v pondelok idem na kontrolu len či bude čas.....no chúďa stroj no chcela by som si kúpiť nový len musím Ježiškovi napísať 😀 Neboj Vafi možno to príde aj samo len nezúfaj. Držím palce Tinuš potichučky ako? 😉

vafinka
20. aug 2013

inak baby, viete co mafurt napada, ze kebyze pridem za mladuckym a zdravuckym s papriermi, z tn, som zvedava, ze co by na to povedal, hm, aby ste si nemysleli, ze tu chcem vyrivat, ale som zvedava ale ozaj ze co by na to povedal.

tinkatinulka
autor
20. aug 2013

@olivia31 zatial s usmevom 🙂

tinkatinulka
autor
20. aug 2013

@vafinka kašli na to..moje odporučanie 🙂

vafinka
20. aug 2013

@olivia31 a aku masinku by si chcela? ja mam toyotku ale chcela by som novsi model, teda aj s overlockom, ach jaj, no musim setrit, nech si kupim taky aspon za 200e, taky ze uz ozaj masinu. sice aj moja je suprova len ten overlock mi tam chyba.

vafinka
20. aug 2013

@tinkatinulka asi ano. len to ma furt zaujima ze co by povedal. nist ine.

olivia31
20. aug 2013

@tinkatinulka Tak to je super potichúčky 😉 😉

olivia31
20. aug 2013

@vafinka tak ako píše Tinka kašli na to už sa to nedá vrátiť .

vafinka
20. aug 2013

@olivia31 asi ano, ja viem, ze neda. len ta moja povaha ma furt ale........................ 🙂

olivia31
20. aug 2013

@tinkatinulka
@vafinka Tak dala som si Mente a už mi je fajn 😀

vafinka
20. aug 2013

@olivia31 co je mente?

olivia31
20. aug 2013

@vafinka Ja ti verím hlavne to, že ste tam nechali kopec prachov no bohužiaľ je to tak aj ja keď si predstavím že nás to stálo skoro 3000 eur tak mi je s toho na nič no som šťastná , že sa tomu dalo aspoň touto cestou pomôcť a to čo mám teraz by som nevymenila za žiadne peniaze .

tinkatinulka
autor
20. aug 2013

@vafinka toto je daka zahada lebo toto som ja nepisala

olivia31
20. aug 2013

@vafinka Somarina no čo asi 😀 😀 😀 😀 MONTE

tinkatinulka
autor
20. aug 2013

@vafinka asi je tu daky konikovy skriatok..

tinkatinulka
autor
20. aug 2013

@olivia31 ty už opapad detsku potravu?? no pekne zachvilku ta kycti tehu demencia 😀

olivia31
20. aug 2013

@tinkatinulka Prečo škriatok ? Som mimo 😒

vafinka
20. aug 2013

@tinkatinulka stracam sa, co si nepisala? ja viem zesom bloncka, ale vcul mi nedochadza

olivia31
20. aug 2013

@tinkatinulka No dúfam, že ma nechytí ujdem jej . 😀

vafinka
20. aug 2013

@olivia31 to je cokoladka? ci co? hm, znie to dobre

olivia31
20. aug 2013

@vafinka Ja nie som blond no tiež som mimo 😀 😀 😀 😀 😀 a sa tu smejem skoro som zadusila lebo jem aj sa rehocem 😀

vafinka
20. aug 2013

@olivia31 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no ja zas hladim ako tukan a vravim si, ze hadam ten peroxi az tak neskodi 😀