Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@vafinka kavičku z DolceGusta jasne spravím a kolacik..hmm mame jablcka a broskynky domace
@tinkatinulka Joj tak prídem mňam ja mám tiež paradajkovú polievočku. 😉
@olivia31 micka kašli na šitie ja som bola vcera v meste a v CaA maju take brutus vypredaje že až..ale pruser bol že mi bolo vsetko velke este pred par mesiacmi by som nakupovala ako drak ale 42ka je asi vsade vypredana
@olivia31 jasne už aj nove prichute mame nakupene aj aj tie bze cukru
@olivia31
@tinkatinulka no ja si musim ist daco uvarit, ale neviem co, vsetko som si vcera pozrala 😀 , noo ja sam rada tu kavicku z toho, aj kamoska ma ale tasimo. a robieva mi late a ze mnaaaaam, to je bomba.
@vafinka
@tinkatinulka No len ja sa nedostanem tak skoro do obchodov no možno v pondelok idem na kontrolu len či bude čas.....no chúďa stroj no chcela by som si kúpiť nový len musím Ježiškovi napísať 😀 Neboj Vafi možno to príde aj samo len nezúfaj. Držím palce Tinuš potichučky ako? 😉
inak baby, viete co mafurt napada, ze kebyze pridem za mladuckym a zdravuckym s papriermi, z tn, som zvedava, ze co by na to povedal, hm, aby ste si nemysleli, ze tu chcem vyrivat, ale som zvedava ale ozaj ze co by na to povedal.
@olivia31 zatial s usmevom 🙂
@vafinka kašli na to..moje odporučanie 🙂
@tinkatinulka asi ano. len to ma furt zaujima ze co by povedal. nist ine.
@tinkatinulka Tak to je super potichúčky 😉 😉
@tinkatinulka
@vafinka Tak dala som si Mente a už mi je fajn 😀
@vafinka Ja ti verím hlavne to, že ste tam nechali kopec prachov no bohužiaľ je to tak aj ja keď si predstavím že nás to stálo skoro 3000 eur tak mi je s toho na nič no som šťastná , že sa tomu dalo aspoň touto cestou pomôcť a to čo mám teraz by som nevymenila za žiadne peniaze .
@vafinka toto je daka zahada lebo toto som ja nepisala
@vafinka asi je tu daky konikovy skriatok..
@olivia31 ty už opapad detsku potravu?? no pekne zachvilku ta kycti tehu demencia 😀
@tinkatinulka Prečo škriatok ? Som mimo 😒
@tinkatinulka stracam sa, co si nepisala? ja viem zesom bloncka, ale vcul mi nedochadza
@tinkatinulka No dúfam, že ma nechytí ujdem jej . 😀

@vafinka No idem došiť kamoške blúzku a potom šaty pre seba a nejaké sako vystrihnúť už ide jeseň a ja sa do ničoho nepracem hrôza 😒 😀 No však ja viem, že ty to berieš inak máš na to právo no skúsite niekde inde a určite ste mladučký a zdravučky 😉 😉 😉 😉