icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
31. aug 2013

@vafinka Ahoj som dnes ko boli sme na chalupe urobiť poriadok a mám dosť 😝

vafinka
31. aug 2013

@olivia31 no to oi verim, na mna zas hladi uplne plna linka riadov, moj ide do prace, vrrrrrrr, ma kmasne, to budem zas 2 hodiny umyvat

lenocka004
31. aug 2013

@vafinka Tak ho nepusti do prace kym nedonesie umyvacku 🙂

olivia31
31. aug 2013

@vafinka No tak to chce umývačku riadu napíš Ježiškovi 😀 no moja zasa budeš slameniačka neboj však sa vráti 😉 ....ja sa idem osprchovať 😉

vafinka
31. aug 2013

@olivia31
@lenocka004 zienky, ja som ju dnes omakavala v nayku, acho jooo, masko, jedno. ale napisem jeziskovi hadam mi ju donesie, mohol by, teda ak nie je lakomec 😀

olivia31
31. aug 2013

@vafinka No tak to je už na dobrej ceste tak nech ide pekne zarobiť na umývačku a budú pekné Vianoce

lenocka004
31. aug 2013

@vafinka Urcite mu napis ja si ju neviem vynachvalit a to mam unyvacku uz 8 rokov 🙂 Len skoda ze mm si stale nevie zapamatat kde je 🙂

olivia31
31. aug 2013

@lenocka004 aj u más je to tak taktiež ju mám už asi 8 rok a stále nevie kam ten riad patrí 😀 😒

vafinka
31. aug 2013

@lenocka004
@olivia31 no kocky, no viac ako umyvacku si prajem novy nabytok do spalne, to by ma teda ozaj potesilo 😀

olivia31
31. aug 2013

@lenocka004 už asi mako-ší v kuchyni 😀 Vafinka

vafinka
31. aug 2013

ba co, aj muyjem aj sem nakuknem

lenocka004
31. aug 2013

@olivia31 To su chlapi, a vies co mi posledne povedal? Ze keby som stale neprekladala veci ze by vedel kde je. No keby nebola zabudovana tak nepoviem 😀

olivia31
31. aug 2013

@vafinka No to musíš keď ste si to tak pekne tam porobili tak by sa vám tam teraz hodil nový nábytok skús kuknúť IKEU tam je to pekné aj celkom fajn ceny 🙂

olivia31
31. aug 2013

@lenocka004 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale sa vynašiel beťár jeden chlap sa nezaprie...... to vám nenapíšem čo teraz chce odo mňa 😀

olivia31
31. aug 2013

@vafinka moja sa nezdáš šikuľka stíhaš všetko 😀 len dávaj pozor aby si to dobre umyla 😀

lenocka004
31. aug 2013

@vafinka No a ja som dnes makosila v zahrade. Uz mam odburinenu jednu skalku a ostrihane tuje 🙂

lenocka004
31. aug 2013

@olivia31 No to, vzdy sa vynajde 🙂

olivia31
31. aug 2013

@lenocka004 Ďalšia šikuľka my sme dnes vypratali na chalupe špajzku a všetko ponosili do našej kôlničky novej ale boli aj naši nám pomôcť tak ja som len v rámci mojich možností len také ľahšie veci . Ale včera som si vystrihla plášť na jeseň tak sa zajtra chcem pustiť do šitia. 🙂

vafinka
31. aug 2013

@olivia31 no mne sa v ikei paci komoda jedna, ale kvoli tomu sa tam hrabat nebudem. uz som pokokala na nete kdejake letaky s nabytkom ,a ahm, no neviem ti ja veru. 😖

vafinka
31. aug 2013

@olivia31 neboj , uz len dva hrnce mi ostavaju umyt a je to 😀

lenocka004
31. aug 2013

@olivia31 No ja vam babeny zavidim ze viete sit a hackovat. Ja som na tieto veci uplne lavaaaa ☹ Chcem sa aspon hackovat naucit ale musim najprv pocvicit trpezlivost 🙂

vafinka
31. aug 2013

@lenocka004 no moja, mna az tak nechval, sit sa tiez len ucim, a hackovat,viem len retiazku a to je vsio. a strikovat, ze aby sa nepovedalo. takze 😀 setri s chvalou

lenocka004
31. aug 2013

@vafinka A nedas si radsej urobit na mieru a u stolara? To budes mat podla svojich predstav, ja som si navrhla a dala vyrobit. No a vobec to nemusi byt drahsie ako v obchode.

vafinka
31. aug 2013

@lenocka004 aj nad sme premyslali, ved aj mame v rodine. ked pride moj domov, tak buduci tyzden by som aspon nastahovala do nasej spalne nasu staru postel. este chcem ist kupit zavesove tyce, a dajaku zaclonu a vyhodit odtial zaluzie, bo mi lezu na nervy, a ked mam ich umyvat ma ide slahnut. 😠 😠 😠 😠 😠 😠

lenocka004
31. aug 2013

@vafinka Stale si daaaleko predo mnou 🙂 Si sikulka velka 🙂

vafinka
31. aug 2013

@lenocka004 zas ma tak nechval, bo budem aj na riti cervena 😀

lenocka004
31. aug 2013

@vafinka Ja chcem zaluzie demontovat, tiez mi lezu na nervy. Name vnutorne a ja som objavila paradne vonkajsie ktore vobec nezavadzaju lebo.su z vonku a chcem si ich dat na elektriku.

lenocka004
31. aug 2013

@vafinka 🙂

vafinka
31. aug 2013

@lenocka004 no vidis, my zas premyslame nad roletkami, nasi znamy ich maju a su fajne, a moc sa nam pacia. takze ja v pondelok idem smer mesto. dufam, ze aspon zaclony pokupim 😖

lenocka004
31. aug 2013

@vafinka Roletky su tiez super, pekne to vyzera.