Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olusam Ahoj prišli sme včera večer a mám už postieľku a kopec iných vecí ako plachty, paplónik, vankúšik, deku , rôzne úložné krabice, a veľa iných drobností no poviem ti ja už nikam nepôjdem len po doktoroch a koniec mám toho dosť .....kočík už nemienim nikam ísť pozerať aj tak sa mi nič nepáči a ten tvoj som tam tiež nenašla ja ostávam pri tom britax a nemienim to už riešiť. 😝 Počúvaj ten tvoj dúfam nieje čierny alebo?
@olivia31 ahoj,tak super ze uz mas vsetko,viem,je to behacka riadna....ved my este len s tym kocikom.Kde ste boli?Isli ste aj do Brendonu?Mala si nejaky zoznam??Posli🙂 ja sa na take veci chystam do PL.Tak kocik ides objednavat,ten nas maju v predeti,tam pojdeme aj pon a jasne ze nie je cierny,to som na ukazku poslala tinke,ale ten prvy,ten sportak aj vanicka bude taka😉 Kedy mas ten cukor?Podaj potom info ako si to prezila 😒
@olusam ahoj mám zoznam čo všetko potrebujeme pre bábo pošlem ti ho už som ho posielala aj komoške ....bola som aj v brendone no nenašla som tam ani ten tvoj ani môj kočík nemali 😒 pokukali sme hlavne som potrebovala popozerať Philips avent odsávačku a iné drobnosti lebo môj manžel mi to kúpy u nich na firme , len sme to chceli vidieť 🙂 však on mi to objedná za iné ceny tak to nebudem kupovať v obchode. 🙂 tak ten kočík budeš mať pekný páči sa mi farba ....v tej predajni predeti som nebola už som mala toho dosť .....na cukor idem až v piatok 20. 9 už sa teším 😀
ahojte kocky, no akosi nam tu ta konverzacia za poslednu dobu upada, co??????
Ja som este v ba..
@vafinka No ved, ja ze vsetky welnesujete a tak nemate cas. Co mas nove?
@olivia31 Oli, pls chcem sa ta opytat. Ty ked si sla na KET resp ET tak si uzivala aj Estrimax a Ultrogestan? Ak ano uzivala si ich aj po KET ak ano tak az dokedy?
@lenocka004 ahoj moja no ja 😀 , ale to az poviem neskor. ze co. no ja sa pomalicky chystam na svadbu co ideme v sobotu, saty skoro usite, este zahnut spodok siat, a su hotove. dneska sa mi nejak extra nechce ale zehlicka mrchana po mne hladi, takze budem zehlit, cosi uparcem a hadam by som sla aj kuknut dneska na bylinky.
@vafinka Super no tak nech je dobra zabava na tej svadbe. A ake saty to sijes? Dufam ze potom das fotku nech zavidime 🙂
@lenocka004 no usila som si take tmavo modre, latka je taft, taka pololeskla. neboj foto poslem mailom 😀
@vafinka Sa tesim na ten vytvor 🙂 Budu isto krasne. 🙂 Ja sa chcem naucit hackovat a tak idem pohladat na internete nejaky manual, ale pri tej mojej trpezlivosti no neeeviem 😀
@lenocka004 vies co skus si aj kuknut na nete aj knizky o hackovani, su, aj som uz ich pozerala, co ty na to?
@lenocka004 Ja som brala len utrogestan už pred vkladom aj po až do 13 tt .
Ahojte kocky juhu som online...parada konecne po 3 dnoch..ste mi chýbali kočice..tak šup šup novinky..postupne mi napiste ktora ste v ktorom tt aby som bola v obraze.. 😀
@tinkatinulka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
No pekne ste zdrhli .
Dobre ráno kocky..inak všimli ste si ze milí sa dávno neukázala?
@tinkatinulka Ahoj všimla ktovie čo je kde je treba jej napísať .
@olivia31 ahoj moja, no ja som bola v meste, na up, a cosi som pokupila na svadbu, no moja, tak som sa poucila ako mala. som si myslela, ze jej mozem povedat vsetko a ona to vytrepala tej osobe co nemala. len keby aspon len so mna neurobila tu anjhorsiu, pritom sama je ten inciator vsetkeho. a na mna to hodila ale to je ejdno uz
@olivia31 vies co ale aj tak jej vypucujem zaludok, aby si nemyslela, ze jej to len tak prejde, nech vie co si myslim. no ja cakam, co mi zavola znama a ide mi vlasy nafarbit a ostrihat, potom mam aj ja este roboty na satach a tak, chcela som si kupit aj bolerko ale nemali nikde nic, tak musim ist zas sit. tak sa mi akosi nechce. 😖

@tinkatinulka 🙂 takze z toho vyplyva, ze ked sa nam to raz podari tak budeme mat posilovnu zadarmo. 🙂