Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@vafinka si budes pichat ako olusam..poslem ti fraxik..ty moja mutovacia kamoska 🙂
@vafinka Super ja som ti to vravela to je tým, že nieste stále spolu a keď príde tak ste si vzácny a potom tutu mutu a je to tu super zlatko len si dávaj pozor na seba nepi žiadne bylinkové čaje a papkaj všetko čo ti príde na chuť ...teším sa ako malá aj drobec v brušku tancuje . 🙂
@olivia31 drobec ide kedy do martina na sono?
@tinkatinulka ja dufam, ze to spravi len anopyrin, nemam chut sa mojkat s ihlami, uz ich nechcem ani vidiet,
@olivia31 inak dr mi zakazal vsetko. nemozem ani na hriby ani na nic, ide ma kmasnut, a to este neviem ako prezijem svadbu lebo chodim spavat pomaly so sliepkami, lebo nevydrzim byt hore. no ja viem, caje nie, ani plesnove syry by som nemala. ach jooo. moc veru nezjem teraz, no maly krkanik bude mat kamosa. 😀 , inak kocikvoat tinka dojdi, ja budem len a len rada
@vafinka To je tak ja som bola až do 14 tt takto na tom veľa spi ja som celé tie prvé týždne prespala aj to pomohlo.....je to tak bohužiaľ prvé tri mesiace sú najhoršie zlatko, ale stojí to zato však uvidíš keď ti ukáže bábo v 12 tt tak budeš hotová ako tam bude hotový človiečik len v mini balení.
@olivia31 prave cez den sa mi moc nechce, ale vecer uha, tvrdo zaspim na 2-3 hodky, potom som 2-3 hodky hore a potom este zaspim na chvilku. as itak , no ja dufam, aspon potichunky, ze ked pojdem na kontrolu ze uz bude brumik aj so srdieckom. ach jo. aj doky na mna prvy krat kukal ako puk ked som tam prisla, ze sa cosi deje, a ked sprvavil sono tak sa pytal, ci sme niekde boli, ja ze nie, to samo. len hladel
@vafinka Ja by som na žiadnu svadbu nešla to je môj názor to to je dôležitejšie ...ja som v tom čase nemohla nikam však vieš ako som na tom bola v nemocnici som ležala vo 8 tt ...8 tt a 9 tt je najhorší dávaj si naozaj pozor na seba a na maličké sa teším teším teším ....pošli aj Tinke ten vírus nech ho má aj od teba a určite to už zaberie. 😉
@tinkatinulka Idem zajtra k môjmu do BB a na sono do Martina sa musím objednať teda v 30 tt by som mala ísť.🙂 Tinka ja by som sa o teba aj 24 hodín denne obtierala, keby to pomohlo kľudne strašne ti to prajem najviac na svete. 😉 😉 😉 Inak sestra kúpila vlnu a štrikuje malému svetrík tak ti potom pošlem foto aj tebe niečo uštrikujeme pekné a potom si to položíš na poličku aby ti to šťastie prinieslo ako mne to tvoje ešte to mám doteraz na kôpke aj obrázky zo sona a bude to tam až do pôrodu. 🙂
https://www.modrykonik.sk/shopy/kociky/9hvd/kom... takze kocky, toto je moj predbezny vyber, uz som si ho skusala, teda aj s mojim, a moc sa nam paci v tej sedo fialovej farbe a nazivo je to riadne masicko. 😀
@vafinka Jej super moooooc gratulujem. Si ma velmi potesila, takze zazraky sa deju 🙂 Len teraz sa pekne setri a ziadne makacky kolo zverov.
No a co by dup za chvilku k tebe pribudneme aj my s Tinkou. 🙂
@tinkatinulka To dievcatko beriem 🙂 je to moje najvacsie zelanie a tebe prenecham chalana aj dvoch 🙂
@lenocka004 dakujem pekne, ja len tak poskromne, takze dievca chcem ja a vy dve si podelte chasnov 😀
@lenocka004 Tak neboj nič budete aj vy čoskoro sa dočkáte lebo sa to tu rozbehlo a idete to ako po masle takže sa pripravte ste na rade a začnite šetriť . 🙂 No ja som tiež chcela dievča a je to chlap takže Lenka neviem neviem či sa to dá ovplyvniť. 🙂
@olivia31 dakujem moic..ja som vsetko co som mala rozdala a hadam to aj padlo na urodnu podu..
@lenocka004 juj kocky diky za priania veru dvojicky by som brala hned ale budem asi rada že ak bude jedno..vafi zajtra objednavam femi kvapky 🙂
@tinkatinulka zlatko moje, ja ti prajem a ako velmi a aj lenke, verim , a citim, ze ten moj chriachel nabral spravny smer. radsej femigard, ako femi, podla mna. ale skus 😀
@olivia31 No ved vsetci mi predpovedaju chalana ale ved aj tak je to jedno len nech to vyjde a nech je babo zdrave. 🙂 Dievcatko je len taky moj sen 🙂
@lenocka004 Presne tak len nech je to zdravé a či to bude dievčatko, alebo chlapček je úplne jedno.
@vafinka
@lenocka004
@tinkatinulka Dievčata včera porodila jedna známa bábo a dvakrát jej potvrdili na sone že je to chlapec a narodilo sa dievčatko . 😀
Tehulky vy este nespite?

@olivia31 no asi sa budem musiet o tie vase bruska riadne poobtierat 🙂