icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
20. sep 2013

@tinkatinulka ahoj moja, takze ja som bola tuha oz o 10tej a od druhej rana do 6tej som bola hore, ach jooooooo

tinkatinulka
autor
20. sep 2013

@vafinka no ja som zaspala asi este skor lebo mi zvonil telefon a ja som ho už nepocula..idem na vlny.ppaaaa

vafinka
20. sep 2013

@tinkatinulka sa mas, ja sa idem uzemnit, tocaky ordinuju, inak co povies na meno liana? akosi sa mi paci alebo velky prim ma michaela. no ja pojdem v pondelok na krvicku, wua sa tesim, a aku vlnu ides kupovat? teda co ides robit?

vafinka
20. sep 2013

@tinkatinulka inak sa ta chcem spytat, ci vies hackovat rozne vzory, nasla som jeden, comu asi neodolam, len ak by si to vedela aj vlnu ti kupim a aj zaplatim, wua, je uzasna. ale narocna na spracovanie. jooooo

tinkatinulka
autor
20. sep 2013

@vafinka Lianu poznam jednu ..doma mame hafinku..Lili ale Miska je krasne..mam tam objednane na sveter..posli na mail tu vzorku kuknem nato

vafinka
20. sep 2013

@tinkatinulka poslem ale myslim, ze michaela to vyhra a chlapec to netusim este. ja ti to skusim poslat, ale asi mi das kosom, jeden je taky vzor, ze to vytvara take vlny. a to druhe to ti neviem opisat. to je ternoooo. a ide si strikovat pre seba?

olivia31
20. sep 2013

@vafinka Ahoj zlatko to meno je pekné ja som ho chcela pre dievčatko no môj nie liana alebo Diana sa mne páčili..Dnes som bola na ten cukor a teraz čakám manžela v aute...inak je to je v pohode dalo sa to .

vafinka
20. sep 2013

@olivia31 a tak, no ja este doma perem, cosi si upracem a dnes to isti len vifonka, varit sa mi nechceeeeeeeeee. no som zvedava ake budes mat vysledky, a ides este na shoping? ci hajde domkov

olusam
20. sep 2013

@vafinka nestacim to tu ani citat🙂 srdecne gratulujem!!!!!len sa setri a oddychuj😉 a kocik je pekny,ber ten co sa ti zapaci na prvykrat😉

makovicka53
20. sep 2013

@olivia31
@vafinka
@lenocka004
@tinkatinulka ahojte zienky..dlhsie som tu nebola, no citam citam a idem si oci vyocit...moooc gratulujem tehulkam, hrozne sa s vami tesim.... 🙂 ako sa mate?

vafinka
20. sep 2013

@olusam ahoj, dakujem ti velmi pekne za gratulku,ja este len potichucku sa tesim, teda iba tak malinko. Asi ten hore nad nami asi ozaj je, ked nas tak prekvapkal 😀

vafinka
20. sep 2013

@makovicka53 dakujem dobre 😀

makovicka53
20. sep 2013

@vafinka 😀 ty sa len dobre musis mat...aby aj drobciatko bolo spokojne 😉....a vyslo prirodzene ci cez to nase nestastne asistovane 😀

vafinka
20. sep 2013

@makovicka53 dobre je mi dovtedy kym mi nie je zle, podarilo sa nam normalne 😀

makovicka53
20. sep 2013

@vafinka tak to je supeeer...tak verim, ranne ci celodenne nevolnosti su nic moc...inak je dobry na to zazvorovy cajik 😉

tinkatinulka
autor
20. sep 2013

@vafinka hah pre seba mam nastrikovane aj na 10 deti ale nie musim minut to som mam doma mam nejake velke zasoby tak mamine pomaham ona to predava dalej

tinkatinulka
autor
20. sep 2013

@makovicka53 ahoj no kocky si tu tehotneju v pravidelných intervaloch teraz je na rade lenocka 🙂

vafinka
20. sep 2013

@makovicka53 no ja caj moc nemusim, nemam ich moc rada, a to pijem caj iba v nudzi, 😀

vafinka
20. sep 2013

@tinkatinulka no paradicka 😀 , zlatko moje, teraz date obe lajny, na testikoch, jasan? este mate do konca roka obe cas, takze takzeeee je rad na tebe a lenke, 😀

tinkatinulka
autor
20. sep 2013

@vafinka juj moja sak vies ja mam testy stale poruke tak skocim k tebe a ocikas mi oki 🙂

vafinka
20. sep 2013

@tinkatinulka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 jasne, taku cikanicu ti na ne hodim aku si len budes zelat 😀

makovicka53
20. sep 2013

@tinkatinulka 😀 pekne po poradí 😀 ...ty teraz cakas na vysledok? ci? 😉

makovicka53
20. sep 2013

@vafinka jaaaj no tak sa premoz a bude ti lepsie 🙂

vafinka
20. sep 2013

@makovicka53 juj, to sa neda, bo by to slo hned von, ja sa poznam, mna natahovalo z caju aj ked som nebola tehu, a fakt som ho pilalen ked som bola chora

tinkatinulka
autor
20. sep 2013

@makovicka53 juj keby slo vsetko ako malo tak cakam ale kedže zase nedošlo ET tak čakám na mrchanu jednu a davame si oddych od vsetkeho..

tinkatinulka
autor
20. sep 2013

@vafinka sak pockaj ty sa smejes ale ked ti spravím prepadovku pred domom..inak vlny a latky pbjednané ach jaj same krasne ruzove, modre nic moc tak aspon zelene som brala a za tyudem úride zasiela a zacnu sa pripravy..

vafinka
20. sep 2013

@tinkatinulka 😀 ved ano. a co si este objednala a co vlastne ides vsetko robit? pana beka, mas toho ako pre celu dedinu

makovicka53
20. sep 2013

@vafinka hmmm tak neva...ono to prejde same ...snaaad 😀
@tinkatinulka mojka to ma mrzi...ja som tento cykus nedosla zas ku KETu ....tiez mam uz toho po krk, ale ta tuuzba je neprekonatelna ...chcem chcem chcem a basta 😀

tinkatinulka
autor
20. sep 2013

@makovicka53 no ja mam pocit že to moje chcenie je na tom asi nejhoršie..tlačila som na pílu a aj tak nič z toho..mala som 2 OPU za 30 dni takže riadny masaker, ta posledny zaživa..takže aj adrenalín..budeme sa teraz musiet viac poliečiť, utorok ideme andrologovi a chceme ist aj na fragmentaciu spermii a asi pojdeme do Ke to tkanivovej banky..sak vylet nam neuskodi..mame tam kamosov 🙂

olivia31
20. sep 2013

@olusam No pekne a mne nenapíšeš potvorka. 🙂. Ten tvoj kočik je naozaj pekný dnes som bola pozrieť ten môj a 14 okt. idem poň už sa teším. 🙂