Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 Mna by taky omyl potesil velmi 🙂
@lenocka004 to vieš že ja by som do konca roka stila kludne aj dalsie dva cykly..haha ale keže spermie sa tvoria 73 dni tak asi tento rok už nie..teraz ma hlavne slovo androlog.Ja nemam chut teraz nič riešiť, len ma stve to že drilling bude mat efekt už len chvílku ..takže vela casu nemam kedže moje vajačníky nechcem dat znova vypalovať.. 😖 takže to nechávame na osud..budem v zime hackovvat strikovat a hadam rok 2014 bude pre nás ten pravý a možno aj svadobný 🙂
@tinkatinulka Mozno, ze predsa aj ten oddych moze trochu pomoct k uspechu. To o tvorbe spermii som nevedela, ze sa az tak dlho tvoria. A mozete skusat prirodzene, ci mate zakaz z imuno?
@lenocka004 no ja si davam teraz sirupovu a cistu, a rano si dam slabsiu kavu a cez den mi vobec nejde. a presne aj ja som dneska myslela na mili, ze co je snou, strasne dlho tu nebola, a to neprehanam ak aj 3 mesiace minimalne, ze?
@vafinka No tak je, asi Mili napisem. A co teraz porabas? Dufam ze relaxujes 🙂
@lenocka004 no dufam, ze mi tu uz ktosi konecne napise 😀 , vies, este si nachvilku posedim, potom pojdem zavret zverstvo. a prikurit si. a dnes uz veru relax, ja mam po dnesku dost, cosi som doma upratala, porobila a som ako zbyty pes. a co ty?
@mili78 Ahoj Mili, kde si? Uz si na nas zabudla? ☹
@vafinka V praci mi uplne odisiel pocitac tak som sa ani na MK nemohla pozriet. No a som v poslednom case stale akasi unavena asi si tiez zrobim test 🙂 No a za chvilu ideme s kamaratkou kachnit. Uz sme sa dlho nevideli tak sa tesim. Vafi a vy ste s Oli a Tinkou nakoniec dali tu stretavku? Ja som v ten pondelok nakoniec nemohla. Ale niekedy by sme mohli nieco zorganizovat.
inak kocky, citam tu temu, ze moj priatel je starsi o 28rokov, ty kono, uha...... no jednym dychom to berem 😖
@lenocka004 no pekne, len sprav, ci tam najdes takeho mini dusika ako ja. ale bodaj by. no nakoniec sme nedali ani mne sa nakoniec nedalo. co ma strasne moc mrzelo. takze davas drkotacku???? inak ja som tak hladna, ja by som bila tie baby co tu maju tie albumy s jedlom, vsetko by som si dala ked to vidim a vyzera to tak uzasne, ach jooooooooo
@lenocka004 z imuno mame odporucanie na prisni kondom.styk..iba v den oluvacie možme..takže fasa..ale prednisom som vysadila..potrebujem oddych od neho..ale 6tt pred IVF musim zase
@vafinka To obdivujem. Ja by som taky rozdiel nechcela ved to musi byt jak jej otec 😀
@lenocka004 leni nakoniec lôen oli mohla ja som mala den pred opu takže som doma lezala a vafi sa niekde flakala..takže z toho zišlo..smola..som sa moc tesila..ved sme vlastne na skok od seba
@lenocka004 mna prve napadlo že tie jeho spermie su už nepoužitelné..hihi 😀
@lenocka004 ja si neviem predstavit, aby baba do 30tky zila s 58rocnym capom, ty brdo.
@tinkatinulka A ake davky toho Prednisonu ti odporucili? Mne imunologicka predpisala intralipidove infuzie, prednison nie. V care povedali ze mam preventivne jest Prednison 5mg ale ja jem len 2,5 kazdy druhy den, vraj by to malo stacit ked mam len hranicne hodnoty. Ja sa bojim aby ked sa podari tie lieky nejak neposkodili babo, aj na tom Estrimaxe je ze sa nema jest v tehu a v caroch ho prepisuju aj ked mi rastie sliznica ukazkovo. Akosi tomu nechapem. V Brne mam taky dojem ze to je tiez standard ten Prednison a Estrimax.
@vafinka Tomu tiez nerozumien, ako ani tomu preco si mlada 24r Luba zobrala stareho capa Slotu. No kazdopadne niet co zavidiet 🙂
@vafinka
@tinkatinulka
Baby tak ja vas na chvilu opustam idem kachnit s kamoskou, zajtra mame oslavu tak sa ozvem asi az v nedelu.🙂
@lenocka004 no vies, tam to skor bolo o prachoch, asi o nicom inom
@lenocka004 ....ahoj Lenočka, aj Vafinka, Tinulka aj Olivka aj všetky zufalky 🙂 nezabudla som na vas, ale nemam nic nove, stale sa mi ivf odklada z mesiaca na mesiac kvoli sliznici :( teraz druhy cyklus slapem na Lutenyle, trosku sa ta sliznica zlepsila, ale nie je to ono...a stale je tam ta cysta, takze sa musi prepichnut, ale to az pocas stimluky...takze tak....a vy ako babenkyy? ktora ste tehu?
@tinkatinulka heh tak to je super...my sme boli tiez v TB v KE ...a kam idete k andrologovi?
@lenocka004 ahoojky dakujem za privitanie 😉 ...no mam sa tak kadejak, mala som stopnute KET kvoli Borelioze potom zas kvoli sliznici a teraz idem pichat menour na sliznicu tak uvidime ci sa podvihne a dopracujeme sa ku KET a ty ako moja? som tiez dlho o tebe nepocula 😀
@lenocka004 Ahoj čo si nedali kašlali na mňa Vafinka sa bála určite bo už tušila , že je tehu 😀 a nechcela prezradiť a určite sa aj bála cestovať .....a Tinka nemohla išla k dokt. tak s toho nebolo nič asi to už ani nestihneme ešte by sa mi dala znova o par tt pôjde môj znova tou istou trasou do BA nejak začiatkom mesiaca ....no potom už nie lebo už teraz som ako mali slon 😀 a potom už nebudem cestovať iba k dokt. a späť . 😉
@mili78 No vieš ja som k tomu prišla vďaka doktorom IVF 😀 no Vafi ta si to zariadila už inak poslala chlapa makať na pár dni preč a keď prišiel tak sa naňho vrhla a bolo 😀 😀 😀..... a je tehu , ale potešila nás strašne. 😀 Neboj sa budete aj vy všetky Tinka , Lenočka a aj ty čoskoro len sem pekne chodievajte lebo mi tu sústavne posielame tehu vírus 😀 ...no u mňa je zatiaľ všetko v poriadku a nevolnosti sú už fuč to len tie prvé mesiace tri boli také náročné a ono sa to upravilo. Teraz už pekne kopcujeme sme 27 tt a tešíme sa na bábo nech je už december a bábo v postieľke. 🙂 😀

@makovicka53 Ahoooj, vitaj 🙂 Ako sa mas? Uz som ta celu vecnost nevidela na MK.
@tinkatinulka Diky uz sa na tom pracuje. 😀 Tinka ty este chces skusit do konca roka, ci to nechas az na buduci rok?
@vafinka Caje nemusim ani ja, ale sa premaham tiez lebo chlomtat tu cistu vodu ma stale nebavi. Mi v Care povedali ze mam 2 litre denne vypit a tak kombinujem vodu a cajisko. A obmedzujem kavu, ale to ma zabija. ☹
Baby a neviete nieco o MIli?