icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
22. sep 2013

@tinkatinulka ale no veru nie, 😀

vafinka
22. sep 2013

@mili78 dakujem za odpustenie

tinkatinulka
autor
22. sep 2013

Kacka.kapusta a lokse...kocky dáte si? Vafi aj piskoty mám..

makovicka53
22. sep 2013

@lenocka004 vies ten menopur sa podava na tvorbu vajicok pri IVF...tak ideme skusit ci zaberie na sliznicu,,,dakujem Leni ja tebe tiez drzim paluchy...uz to musime dat konecne 😀 ...citala som, ze ty si pichas nejake infuzky..aspon to pomaha? v akej si teraz faze?

lenocka004
22. sep 2013

@lienka_1 No teda tak to su ine palky, to mam asi stastie ze to mam tak lacne 🙂 Ty zijes niekde v zahranici, ze? To potom neviem ako je tam s predpismi liekov a aplikovanim infuzii. Ale ak si platis zdrav. poistenie na SK mas narok na lekarsku starostlivost tak s odporucanim a spravou od imunologa by ti to mohli bezplatne podat na pohotovosti. Jedno dievca tu na MK pisalo ze jej to podavali na pohotovosti.

olivia31
22. sep 2013

@tinkatinulka Mňam dám si a to môžeš už nedržíš dietu? Kočka?

tinkatinulka
autor
22. sep 2013

@olivia31 trosku som si dala..na nervy od zajtra v starom režime.

olivia31
22. sep 2013

@tinkatinulka moja zlatá takto sa týrať to ja by som nezvládla máš môj obdiv....nič idem ja pokračovať v šití...inak naozaj sa ti to páčilo čo som ti poslala sovička ? 🙂

vafinka
22. sep 2013

@tinkatinulka zlatko moje, tak kapustu a lokse by som si dala, po vcerajsku ani maso citit nemozem. a aj piskoty by som si dala. ach jooooo.

tinkatinulka
autor
22. sep 2013

@olivia31 je super,uz pracujem na hackovanej hráčke do setu 🙂

lienka_1
22. sep 2013

@lenocka004 Zijeme v zahranici, ale uz sa chystame domov. Dobre vediet, ze ak to odporuci imunologol, tak mi to podaju vramci zdravotneho poistenia. A nejakych lekarov pozname, myslim, ze niekto z nich bude urcite ochotny to spravit. A v Bratislave si bola konkretne na reprodukcnej imunologii? Robili Ti aj protilatky proti trofoblastu? A co annexin a fosfolipidy? Robia aj toto. Lebo mne vysili aj vyssie hodnoty annexinu.

lenocka004
22. sep 2013

@lienka_1 Ano robili mi vsetko NK bunky, anti annexinove protilatky, trofoblast , fosfolipidy a mnoho dalsich uz presne neviem co vsetko.

lenocka004
22. sep 2013

@lienka_1 Este som zabudla, vysetrenia mi robili v Medirexe v Blave. Tam sa venuju aj reprodukcnej imunologii.

lienka_1
22. sep 2013

@lenocka004 A navrhli ti aj nieco ine ako prednison a intralipidy?

lenocka004
22. sep 2013

@lienka_1 Odporucili mi len Intralipidy a Fraxiparin.

lienka_1
22. sep 2013

@lenocka004 Aha, takze mas problemy aj so zrazanlivostou. Ja som mala pri jednom IVF aj anopyrin, ale nic z toho nebolo...ako vzdy 😠

olivia31
22. sep 2013

@tinkatinulka no ty si šikuľka potom čakám foto 🙂 .

lenocka004
23. sep 2013

@lienka_1 Neboj hoci sme tazke pripady dame to. Ked sa na to prislo a riesia to, tak to musi vyjst 🙂 A ako dlho sa snazite?

lienka_1
23. sep 2013

@lenocka004 Mam pocit, ze uz nekonecne dlho, ale v cislach je to iba 6 rokov.

vafinka
23. sep 2013

@lenocka004
@lienka_1
@tinkatinulka
@olivia31 dobre ranko fesandy 😀

tinkatinulka
autor
23. sep 2013

@vafinka ahoj mamina..inak strikujem ti tu deku a kedže si ma naladila že to bude syn tak modru..takže nie že si to rozmyslíš..inak makacka riadna..za ten cas som mala dva saly hotove, ale bude plnááá lasky pre drobca 🙂

vafinka
23. sep 2013

@tinkatinulka no diky, znie to tak divne, ze mamina. no ja si tak myslim ze bude ale v kutiku duse dufam, ze tam ten pindur nenarastie. si zlata, ze mu robis decku, 😀

olivia31
23. sep 2013

@vafinka to som si aj ja myslela no ak tam má mať pindúra tak tam už bohužial no dozvieš sa to neboj nič a to je jedno čo to bude hlavne nech je zdravé.

vafinka
23. sep 2013

@olivia31 no ved ano, dnes som sa bola dat cucnut na krvicku, ta som zvedava co bude. a a ju vas tak chniape a bez hanby?? rano ked som zbadala tie mraky, ze hm 😖

olivia31
23. sep 2013

@vafinka No ja si riadne svietim bo je tu riadna tma. No hrôza na depku.

vafinka
23. sep 2013

@olivia31 no ano, aj ja budem musiet, ale pojdem dat prat, cosi asi pozehlim, a uvarim si polievku, inak doma mam plnu krabicu kolacov a ani som sa ich este nechytila. mojmu som dneska kupila teplaky a este mu kupim mikinu taku peknu. ked pojdem v stredu zas do nemocky. ale tak by som si sla zdriemnut, ach jo

olivia31
23. sep 2013

@vafinka Keď sa cítiš unavená tak si ľahni ja som to tak robila a moc mi to pomáhalo.

vafinka
23. sep 2013

@olusam ahoj moja, chcem sa ta spytat, ked si pichas fraksik, bola si aj na testoch na hemato dodatocne po potvrdeni tehu? a za kolko si mala vysledky?

vafinka
23. sep 2013

@olivia31 no ved si pojdem lahnut, a asi dnes vezmem strikovanie do ruk, alebo aspon nieco. ved tu umerem od nudy, 😀 , dnes som si nakupila ovocie, hrusky nemsu chybat a aj hrozienko. ta ksa na vecer do toho pustim. bo vecer by som hutala ako za celu armadu 😀

olivia31
23. sep 2013

@vafinka idem aj ja niečo uvariť tak sa ešte ozvem.