icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
23. sep 2013

no kočky že varenie..da si dneska niekto morcasie prsicko na vode???? hihi mnamnka velka..a aj kacka ostala nema ju kto jest 😀

olusam
23. sep 2013

@vafinka cauko,nas z car poslali na genetiku a tam mi vysli take vysledky,takze hned po ket sme zacali pichat.Potom som sa objednala na hemato a tam chodim raz za mes.na kontrolu a vysledky su hned v ten den.Inak ako sa citis,stale nevolnosti?

lenocka004
23. sep 2013

@lienka_1 My sa snazime 9 rokov. Tak vediem 🙂

lenocka004
23. sep 2013

@makovicka53
@olivia31
@vafinka
@tinkatinulka
Ahojte, tak aj ja mam pre vas novinku 🙂 Idem sa pripojit k Vafinke 🙂 Mame srdiecko 🙂

tinkatinulka
autor
23. sep 2013

@lenocka004 to važne??? ty si bola na tajnasa na ketko????

tinkatinulka
autor
23. sep 2013

@lenocka004 moooc gratulujem ani deku som ti nestihla ani backure pre stastie spravit.. 😉

lenocka004
23. sep 2013

@tinkatinulka Bola som, len som nechcela pisat keby to zas nevyslo, a davat tu zas smutnu naladu. No stale este nemame vyhrate, je to este velmi skoro len 7/1 tt. Tinka a posielam tehu virusiky 🙂

tinkatinulka
autor
23. sep 2013

@lenocka004 dakujem no co už som posledna "zufala"..nožno sa aj nam raz zadarí..všetkým Vám kočky želám aby sa vaše deticky narodili zdravé, ved budú mať tie najužasnejšie maminy 🙂

olusam
23. sep 2013

@lenocka004 no super ako to tu napreduje🙂 blahozelaaaaaam,setri sa 😉

vafinka
23. sep 2013

@olusam ano mam, vcera bol des. ledva som zila, ja idem v stredu na hemato a som teda zvedava, ze co bude.

vafinka
23. sep 2013

@lenocka004 wuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa paradicka, zlatko moje, tak mame na rovnako termin co?? ja som dneska 7+5 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja sa snad pocuram, juchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

vafinka
23. sep 2013

zienky moje, ale tuto temu neopustajme, ok? nie ze sa rozutekame kde kade po inych temach. jasan?

lenocka004
23. sep 2013

@tinkatinulka Neboj, my ta potiahneme. Ja ti to moc prajem. A za chvilu tu budeme tehulky vsetky. A teraz si na rade ty. 🙂
Dakujem za gratulaciu.
@olusam Dakujem 🙂 To Vafinka tu tie virusy vsade rozhadzovala tak som sa nakazila a teraz to schyta zas Tinka 🙂

vafinka
23. sep 2013

@lenocka004 ps, mas odpustene, ze si bola na tajnasa za ten vysledok, 😀

vafinka
23. sep 2013

@lenocka004 to ja nie, to sa oli obtierala pupkom o monitor, a ked sa to na leplo. no co uz 😀

lenocka004
23. sep 2013

@vafinka No mne to vychadza na 11.5.2014 ale to je velmi daleko. Sa tesin ale len tak potichucky lebo je to este velmi skoro.
Jasne ze ostavame v teme. A este aj stretko musine zorganizovat.

vafinka
23. sep 2013

@lenocka004 no ja si myslim, ze mi bude musiet posunut termin, lebo ja som teraz asi ako na zaciatku 6t, jasan, len potichunky, ja sa budem tesit az po buducej kontrole, ak bude vsetko ok. 😀 , ale som teda dostala soka, krasne prekvapko teda ti musim povedat 😀

lenocka004
23. sep 2013

@vafinka Ze soka, haha 🙂 Ja som len zvedava ci to tentokrat uz vyjde. Bola by som najstastnejsia. Ja som velmi rizikova kvoli imunite, ktora dufam tentokrat necha babo na pokoji. No uvidime, takto daleko sme este nikdy neboli. Vzdy som to dotiahla po max po 6tt aj to s velkymi problemami. Drz palce. 🙂 A ako sa mas?

lienka_1
23. sep 2013

@lenocka004 Jej, tak ty si tehulka! 🙂 Blahozelam! Teraz uz nech to pekne odsypava. Maj tu bude raz-dva. Dufajme, ze v tom case s @tinkatinulka budeme pri prezerani tvojho babatkovskeho albumu hladkat vykukajuce bruska 🙂

vafinka
23. sep 2013

@lenocka004 to vies, ze ti budem drzat palce, ako sa len da, aj ty mne, ved ja kazdej tehule drzim, no co ja, ako vzdy je mi na ho....., zaludok furt na vode, a co ty?

lenocka004
23. sep 2013

@lienka_1 Moja kiez by si mala pravdu. Vam s Tinkou sa coskoro tiez zadari, vsetkym vam to moc prajem. 🙂 aj Makovicke aj Mili. V Brne su vraj vyborni odbornici, tak ste s Tinkou na dobrej ceste. Drzim palce. 🙂

lenocka004
23. sep 2013

@vafinka Ja by som len spala. Jest mi zatial chuti, zle mi nebyva akurat prsia ma bolia. No uvidime ako to bude pokracovat. V stvrtok idem zas na sono, na nejake merania, neviem coho ked je to take malinke ze 2mm co tam chcu merat, nevies?

vafinka
23. sep 2013

@lenocka004 juha, tak si na tom dobre, bud rada. co by som dala aspon za to aby mi 2-3dni bolo ok. no veru neviem, co chcu merat, mozno velkost krkanika alebo ja neviem, a ci rastie. ja idem na kontrolu buduci tyzden, pojdem asi tak v stredu. ja pojdem na srdiecko ci uz je. a asi zas na krv a na moc.
ja mam didky ako pamela, hrozne ci sa stalo z toho mojho nic, zrazu ich mam ako melony. 😀

makovicka53
23. sep 2013

@lenocka004 ty si riadna tajnostkarka. 😀 ..mooooc gratulujeeem a prajem kraasne tehulkovanie 😉 si ma teraz zabila 😀

olivia31
23. sep 2013

@lenocka004 Tak to je pecka ďalšia klamárka a tajnostkárka super strašne sa teším a gratulujem hlavne si dávaj pozor aj Vafinke to stále pripomínam z vlastnej skúsenosti ....hlavne do toho 12-13 tt bože teším sa .

olivia31
23. sep 2013

@vafinka Nie však ja som vám ostala verná .

lenocka004
23. sep 2013

@vafinka Ja tie moje hypnotizujem.nech len rastu, a stale nic akurat len bolia. Dufam ze do konca prveho trimestra budu aspon o cislo vacsie 🙂

@makovicka53 Dakujem moc. 🙂 Este nemam vyhrate, ale musim verit ze male zabojuje a dotiahne to do konca. Makovicka moooc ti drzim palce a velmi si prajem nech sa k nam co najrychlejsie pridas.

makovicka53
23. sep 2013

@lenocka004 zlatinko musi sa mu pacit...ver mu 😉 ...dakujem ti ja dufam, ze coskoro sa aj na nas stastie usmeje...

vafinka
23. sep 2013

@olivia31 😀 oli pana beka, ale nas tu je, sama pupkana, este tinka, a bude to riadna tutovka 😀

olivia31
23. sep 2013

@lenocka004 Budú merať bábo aký ma rozmer to aj mne robili nemusíš sa báť
@vafinka Dievčatá ak vám môžem poradiť tak ak budete v 12 tt tak sa tak dva tri týždne pred tým objednajte na to 3D sono k nejakému dobrému odborníkovi to je najdôležitejšie sono a potom ešte v 20 tt ja som bola u Grochala Martin odporúčam a ešte je vraj jeden v BA a jeden v KE sú len traja odborníci ktorý odhalia všetky genetické ochorenia a skontrolujú aj srdiečko.