Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@vafinka Tak to áno pekne som to tu nakazila som vás potiahla som rada, že som to rezbehla a takto to pekne napreduje .....
@tinkatinulka Tinka bude bombonik na torte a ona nás šokuje najviac a už čoskoro ja to viem a strašne jej to prajem 😉 😉 Ona nám napíše keď už bude bruchaňa a bude mať dve naraz .TUJ TUJ TUJ TUJ posielam najväčší tehu vírus.
@olivia31 Dakujem. No ved Oli tak prepac, som sa mala priznat ake dost som sa bala zas ze to skonci ako vzdy. ☹ Taktiez si uvedomujem, ze este stale nemam vyhrate a tak sa snazim tesit len tak trochu.
@makovicka53 Verim mu, ale strach je tiez. Jasan ze sa podari, musi ved si to tu vsetky zasluzime. 🙂
@lenocka004 drz sa mi 🙂 hrooozne drzim palciaky...a ano mas pravdu...MUSIIIII !!!!! 😀
@olivia31 Aha, tak je to normalne to meranie. No 12tt je este veeelmi daleko ale ked tam budeme smerovat tak sa isto objedname. Diky za radu 🙂 A ty Oli ako sa mas?
@lenocka004 No ja sa pekne gúľam musím ti už poslať foto aby sme sa už zoznámili Vafinku a Tinku a Olusam už poznám .....Neboj sa ani sa nenazdáš a budeš v 12 tt pozri sa na mňa ja som už začala 28 tt a ani neviem ako i keď u mňa ból ten začiatok nároční a vám to neprajem .....prajem vám nech je všetko v najlepšom poriadku a hlavne veľa treba v tomto začiatku odpočívať a veľa spať mne to pomohlo i keď som ešte mala poplach aj v 12 tt no už nie také ako v tom 8tt ...fakt dievčatá dávajte si pozor radšej kašlite na bordel doma to počká a vy odpočívajte .
ahojte, môžem sa pridať ? 😉 som tom KET-ku a zajtra idem na krv, tak som na nervy a bez nálady 😒 test som si nerobila, akosi som nechcela prežiť sklamanie skôr ako je to nutné a hľadám nejaké rozptýlenie. vám to tu celkom fičí 😀 @makovicka ahoj, ako čítam sme na tom rovnako....niečo nové?
kocky, dneska sa lucim, idem dat sprchu a kukat panelák, pa mojky a drzte sa 😀 😀 😀 😀
dobré ráno 🙂
@olivia31 tak som dnes bola na krv aj injekciu a čakám na výsledok, ale vraj dnes nemusí byť. dávajú si to robiť priamo na malej miestnej klinike a vraj s hormónmi im to trvá dlhšie, majú toho veľa. takže čakám do zajtra. budem však musečť volať do centra čo s agolutinom, či pokračovať...
@olivia31 Ahoj teda to leti, to su uz krasne tyzdne 🙂 Inak som na tu fotku zabudla tak dnes pojdem nieco pouzitelne pozriet a poslem, ked ma mm pusti k pocitacu lebo na mobile nemam fotky. No veru mas pravdu tie zaciatocne tyzdne su boj. Ja som si svoje zazila a tak viem ☹ Teraz male bojuje tak snad bude az do konca 🙂 musim verit. Inak sa snazim setrit co je pri mojej hyperaktivite nadludsky vykon. 🙂 ale co neurobime pre babo, ze? 🙂
@lenocka004 No presne tak strašne to letí práve už riešim kam rodiť a koho si zazmluvniť hlava v smútku. No neboj sa musíš sa šetriť a bábo bude spokojné aj mňa išlo pincuť , no snažila som sa nič nerobiť. Dnes ma bolí ruka tak som nešťastná. ☹

@lenocka004 jati poslem tie moje 😀