icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
23. sep 2013

@lenocka004 jati poslem tie moje 😀

vafinka
23. sep 2013

@olivia31 no a robia to aj v trencine v cegyse. aj tam su odbornici, ale pouvazujem nad tym

olivia31
23. sep 2013

@vafinka Tak to áno pekne som to tu nakazila som vás potiahla som rada, že som to rezbehla a takto to pekne napreduje .....
@tinkatinulka Tinka bude bombonik na torte a ona nás šokuje najviac a už čoskoro ja to viem a strašne jej to prajem 😉 😉 Ona nám napíše keď už bude bruchaňa a bude mať dve naraz .TUJ TUJ TUJ TUJ posielam najväčší tehu vírus.

vafinka
23. sep 2013

@olivia31 no presne, ona to tu rovno vydusi, hned da dve 😀

olivia31
23. sep 2013

@vafinka To neviem viem len to že odborníci na takéto sono sú len traja Môj dokt. mi to povedal áno robia aj druhý ale to to sú odborníci keď nechceš ísť na amniocentézu .

olivia31
23. sep 2013

@vafinka ozvem sa zachvíľočku

vafinka
23. sep 2013

@olivia31 oni maju tiez certifikaty na to, samizda ze aj zo zahranicia. jasne, ze sa mi nechce na amnio. ale ved ta sa robi iba v istych pripadoch.

lenocka004
23. sep 2013

@olivia31 Dakujem. No ved Oli tak prepac, som sa mala priznat ake dost som sa bala zas ze to skonci ako vzdy. ☹ Taktiez si uvedomujem, ze este stale nemam vyhrate a tak sa snazim tesit len tak trochu.

@makovicka53 Verim mu, ale strach je tiez. Jasan ze sa podari, musi ved si to tu vsetky zasluzime. 🙂

makovicka53
23. sep 2013

@lenocka004 drz sa mi 🙂 hrooozne drzim palciaky...a ano mas pravdu...MUSIIIII !!!!! 😀

lenocka004
23. sep 2013

@olivia31 Aha, tak je to normalne to meranie. No 12tt je este veeelmi daleko ale ked tam budeme smerovat tak sa isto objedname. Diky za radu 🙂 A ty Oli ako sa mas?

olivia31
23. sep 2013

@lenocka004 No ja sa pekne gúľam musím ti už poslať foto aby sme sa už zoznámili Vafinku a Tinku a Olusam už poznám .....Neboj sa ani sa nenazdáš a budeš v 12 tt pozri sa na mňa ja som už začala 28 tt a ani neviem ako i keď u mňa ból ten začiatok nároční a vám to neprajem .....prajem vám nech je všetko v najlepšom poriadku a hlavne veľa treba v tomto začiatku odpočívať a veľa spať mne to pomohlo i keď som ešte mala poplach aj v 12 tt no už nie také ako v tom 8tt ...fakt dievčatá dávajte si pozor radšej kašlite na bordel doma to počká a vy odpočívajte .

olivia31
23. sep 2013

@vafinka Jasné, že amnio je pre ženy staršie ako 35 a tie ktoré boli na IVF aspoň môj doktor posiela každú takú na genetickú ambulanciu a tam sa rozhodneš a musíš podpísať papier že odmietaš .....

olivia31
23. sep 2013

@olusam ahoj čo tu šmíruješ však sa ukáž čo máš nového ?

vafinka
23. sep 2013

@olivia31 no ja neviem ako to funguje u mojho, ja som to nikdy neriesila, ale pokial nebudem musiet tak isto nie. radsej si pobeham vysetrenia ked sa bude javiet cosi zle. inak moj ma tiez dobre sono. tak hadam by cosi zachytil ze sa cosi deje

olivia31
23. sep 2013

@vafinka Však áno ale pokiaľ v 20 tt nepôjdeš na takéto sono tak budeš musieť behať po všetkých odborníkoch ako kardio kvôli srdiečku a takto ti to všetko skontroluje doktor na sone aj všetky kosti aj orgány no na bežnom sone nie .

dorotka66
23. sep 2013

ahojte, môžem sa pridať ? 😉 som tom KET-ku a zajtra idem na krv, tak som na nervy a bez nálady 😒 test som si nerobila, akosi som nechcela prežiť sklamanie skôr ako je to nutné a hľadám nejaké rozptýlenie. vám to tu celkom fičí 😀 @makovicka ahoj, ako čítam sme na tom rovnako....niečo nové?

vafinka
23. sep 2013

@olivia31 neboj cosi poriesim 😀

vafinka
23. sep 2013

kocky, dneska sa lucim, idem dat sprchu a kukat panelák, pa mojky a drzte sa 😀 😀 😀 😀

olivia31
23. sep 2013

@vafinka Dobrú moc mamina 😀 😀 😀 😀 fazuľke posielam pusinku

olivia31
23. sep 2013

@dorotka66 Neboj sa bude to dobré ja som si tiež nerobila žiadny test urobila si dobre . 😉

dorotka66
23. sep 2013

@olivia31 ja sa ani nebojím, len som už skleslá a mám hnusné menzesové kŕče asi 3 teň, tak ma skôr chytá smútok. ráno idem na krv a potom som doma, aby som to predýchala.

olivia31
23. sep 2013

@dorotka66 To nemusí znamenať, že dostaneš menzes to môže byť aj to že sa to tam uhniezduje mňa boleli kríže a tiež som to mávala pred menzesom a nakoniec som bola tehotná. 😉 Hlávku hore a inak sa ako cítiš prsia ťa nebolia ? Mňa aj prsia boleli.

vafinka
24. sep 2013

@olivia31 dobre ranko, 😀

olivia31
24. sep 2013

@vafinka dobre teraz som vstala 😀 ako ti je ?

dorotka66
24. sep 2013

dobré ráno 🙂
@olivia31 tak som dnes bola na krv aj injekciu a čakám na výsledok, ale vraj dnes nemusí byť. dávajú si to robiť priamo na malej miestnej klinike a vraj s hormónmi im to trvá dlhšie, majú toho veľa. takže čakám do zajtra. budem však musečť volať do centra čo s agolutinom, či pokračovať...

vafinka
24. sep 2013

@olivia31 ahoj, no zatial k svetu,hadam mi to vydrzi do vecera aspon dneska, 😀 a co ty 😀

lenocka004
24. sep 2013

@olivia31 Ahoj teda to leti, to su uz krasne tyzdne 🙂 Inak som na tu fotku zabudla tak dnes pojdem nieco pouzitelne pozriet a poslem, ked ma mm pusti k pocitacu lebo na mobile nemam fotky. No veru mas pravdu tie zaciatocne tyzdne su boj. Ja som si svoje zazila a tak viem ☹ Teraz male bojuje tak snad bude az do konca 🙂 musim verit. Inak sa snazim setrit co je pri mojej hyperaktivite nadludsky vykon. 🙂 ale co neurobime pre babo, ze? 🙂

olivia31
24. sep 2013

@vafinka Ja som v pohode len ma strašne bolí ruka Ľavá a nič si na ňu nemôžem dať asi to bude zápal no hrôza. Šila som ten plášť a zajtra mi ešte treba podšívku a vrecká . 😝

olivia31
24. sep 2013

@lenocka004 No presne tak strašne to letí práve už riešim kam rodiť a koho si zazmluvniť hlava v smútku. No neboj sa musíš sa šetriť a bábo bude spokojné aj mňa išlo pincuť , no snažila som sa nič nerobiť. Dnes ma bolí ruka tak som nešťastná. ☹

olivia31
24. sep 2013

@dorotka66 Ahoj tak ti držím palce aby to bolo pozitívne tujt tuj tuj .