Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@lenocka004 neboj moja, to sa spravi, labky hore, a bude to oki, a liecky to spravia, nemaj strachu 😉
@lenocka004 Neboj sa pokiaľ je normálna tak ti ju dá pretože máš hroziaci potrat Diag. 020 a ty na to máš nárok si po KET povedz jej, že ti na tom záleží a necítiš sa dobre neviem , ale môj by ma vôbec nepustil do práce ani v tedy ani teraz . Musíš na tom trvať ak nie tak ti ju dá obvoďak 🙂 len sa nedaj. No nechápem, že v nemocnici nedokážu podať infúziu sakra kde idú naše peniaze čo si odvádzame asi na tie tmavšie osoby čo nikdy nerobili. 😠 Stále na teba myslím ....inaka to nevadí, že nevidel končatiny možno je ešte skoro, alebo bolo inak otočené . Držím palce opatruj sa. 😉
@lenocka004 To nevadí to som mala aj ja potom ešte aj pár dní...... to prejde len odpočívaj.
@olivia31
@vafinka
Ahojte tak sme uz po sone aj infuzii. V tej zilinskej nemocnici maju asi prehistoricke sono, ked tam nic nevideli. Dnes v CARe mi zas robili sono a babo zilo a bola akcia srdiecka. Vsetko bolo pekne vidiet 🙂 Aspon to ma tesi, len to spinenie je stale. ☹ Aj PN uz mam, tak son rada. Dalsiu kontrolu mam v pondelok, tak dufam ze sa krkanik bude drzat statocne. 🙂
@lenocka004 super, a dali ti aj dajake nove lieky?
@lenocka004 Zlatko to je dobre a teraz už len musíš ležať a bábo to zvládne...inak ešte jedna rada daj si pozor pri stolici netlač to je dôležité 🙂 ....Neboj sa bude to dobre žiadne prudké pohyby a ležkaj relaxuj spi a čítaj nejakú knihu a bude to dobré žiadne vychádzky no no no.🙂
@vafinka Iba zvysil davku Estrimaxu na 2x1 a gyndacka mi predpusala Etamsylat na zastavenie krvacania.
@olivia31 No ved hej, to je mi jasne. Len lezat budem. Ved ked som ho tam na sone videla aj to srdiecko ako bije tak uz urobim aj nemozne len nech zije. 🙂
@lenocka004 a nohy az za hlavu a daj mu tu pizu uz konecne 😀
@lenocka004 Je to super však ja som sa aj rozplakala keď mi ho ukázal 🙂 držím ti moc palce ak budeš v pohode tak to bude dobré a ver mu, že chce byť s tebou to je dôležité ono to cíti a hladkaj ho každý deň. Cmuk odpočívaj myslím na vás určite je to silná baba 😀 😉
@vafinka
Dnes dostal slivkove knedle, lebo ked som uz konecne prisla z doktorov tak som bola taka hladna, ze by som nestihla este cakat na pizzu. Ale ked som uz PN a nemam nic robit tak zajtra mu ju objednam 🙂
@olivia31 No bolo to krasne vidiet to srdiecko aj ako pracuje. Bolo to povzbudenie po tom vcerajsku, ked mi hovorili ze to ani zive neni a zamyslali sa nad kyretom. A doktor v Care sa smial na tom co tam hladali, ze v tomto tt vobec nemusi byt vidiet koncatiny, ze teraz je najdolezitejsie srdiecko a to aj je 🙂
@lenocka004 presne tak dôležité je srdiečko pokiaľ bije tak je všetko v poriadku teš sa a hladkaj to maličké v brušku....inak pre náš to bol neskutočný zážitok keď nám to pustil tak môj sa tak tešil . 😀
@vafinka Ja som mala od začiatku bruško jednak lieky, utroš a jednak som chudá tak to bolo hneď vidieť ....a keby si ma teraz videla ako pred pôrodom......no neskutočné čo to malé dnes robí v brušku má párty 😀 😀 😀 plienočky opraté na 90 a idem ich pokvačkať na balkón a potom po žehlím.

@vafinka Uz nekrvacam, ale mam take slabohnede spinenie stale. ☹