icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
29. sep 2013

@lenocka004 Len to nechaj na manžela a nepokúšaj šťastie a pekne odpočívaj a o pár mesiacov budeš šťastná ako blška keď budeš maličké držať v náručí. 🙂 Dnes som začala 29 tt takže nám to pekne napreduje. 🙂

olivia31
29. sep 2013

Dievčatá niečo som vám poslala urobte kuk Lenka, Tinka, Vafinka, Olusam urobte kuk . 😉

lenocka004
29. sep 2013

@olivia31 Jej tak to leti rychlo. 🙂 No Oli ja sa snazim setrit ako sa da. No uvidime ci to pomoze. 😒

vafinka
29. sep 2013

@lenocka004
@olivia31 kocandy moje, aj ja mam dneska gauccovku, ach jo. cely spodok ma riadne boli, vrrrrrrrrrrrrrr

lenocka004
29. sep 2013

@vafinka tak vitaj v gaucovom spolku 🙂
Teda, tak ta tvoja baba ti dava zabrat, asi rychlo rastie a potrebuje stale viac miesta tak ta trochu terorizuje. Ale na druhej strane je dobre, ze sa stale nieco deje, lebo je z toho vidno, ze je tam to tehotenstvo. Mne ako carovnym prutikom zmizli oba 2 tehu priznaky co som doteraz mala aj unava aj bolest prs. Mam taky zly pocit z toho, ale nejdem sa stresovat.

olivia31
29. sep 2013

@vafinka Pokiaľ máš stále tehu príznaky tak je všetko v poriadku a to, že ťa bolí spodok brucha je normálne to ťa aj bude maternica sa naťahuje a zväčšuje a poťahuje aparát na ktorom je upevnená na oboch stranách ja som to tiež mala a tak mi to doktor povedal.

olivia31
29. sep 2013

@lenocka004 neboj sa je to dobré len sa nenamáhaj a odpočívaj.

vafinka
29. sep 2013

@olivia31
@lenocka004 kocky moje, ja viem, mate pravdu, ale toto nie su ako bolesti ked sa mi roztahuje maternica, dnes som aj trocha spinila, s trosinkou krvi, ale to len take sietky krvave, ale ozaj len take minimum a trolinka, tak mam strach a zajtra idem k dokymu, ledva chodim a mam ozaj desne bolesti v oblasti vajecnikov, ach jo. hadama to bude v poriadku. ozaj ma tyranizuje ten krkan jeden

vafinka
29. sep 2013

@lenocka004 moja, nemysli na to, ze sa nieco zle deje, patris zrejme k tej malej hrstke stastnych, co nemaju tazkosti, bud len rada. a kedy ides na kontrolu?

olivia31
29. sep 2013

@vafinka No tak si trúbka mala si ísť hneď na pohotovosť nesmieš vôbec ani špiniť nič to ti doktor nepovedal? Čo to máte za lekárov už bež na pohotovosť 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 To nesmieš čakať to páľ hneď . Ja mám bábo vďaka tomu že som nezaváhala a išla hneď a ostala tam však oni tam pichnú injekcie aj tabletky mi tam dávali ......utekaj.

lenocka004
29. sep 2013

@vafinka Vafinka uz aj startuj tatosa a bez na pohotovost!!! Mozno to nic neni, doktor mi povedal, ze pri roztahovani maternice sa moze stat ze tam nejaka cievka praskne a to by nevadilo. Ale pre istotu by som radsej sla. Daju ti tam injekcie a zastavi sa krvacanie. Mne tie injekcie tentokrat pomohli. Urcite by som necakala. A urobia ti aj sono a uvidis svoje babo.
Vies ja sa vsetkeho uz bojim lebo po tych mojich minulych potratoch sa uz ani inak neda. ☹

lenocka004
29. sep 2013

@vafinka Na kontrolu idem zajtra. Potom podam spravu 🙂

olivia31
29. sep 2013

@lenocka004 Držím ti palce zajtra neboj sa bude to všetko ok . A napíš čo ti povie.

lenocka004
29. sep 2013

@olivia31 Kiez by si mala pravdu a bolo vsetko Ok. Jasne ze dam vediet, hned ak sa bude dat 🙂

lenocka004
29. sep 2013

@olivia31 A co porabas? Ja dnes len TV kombinujem s MK. Sa tesim ze zajtra vypadnem aspon do toho Caru, lebo ma tu doma uz ide slahnut. Oli nevies ako je to ked ides cez PN k doktorovi? Je treba od neho pytat potvrdenku ze som tam bola?

olivia31
29. sep 2013

@lenocka004 Nie nič nepotrebuješ máš deň ospravedlnení pokiaľ si u doktora v ten deň môžeš ísť kam chceš . Neboj sa bude dobre len v to musíš veriť i keď viem, že ja keď som po tom všetko mala ísť znova na kontrolu tak som sa bála.Ja žehlím ešte niečo čo som pre drobca poprala tak to dávam na kôpky aby som vedela čo mi ešte dokúpiť . Inak viem ako to je ja som skoro do tretieho mesiaca len ležala len aby to bolo tam aj kríže ma už boleli s toho ležania , ale keby bolo treba tak by som preležala aj í mesiacov.

lenocka004
29. sep 2013

@olivia31 Super tak som rada, ze sa to da v ramci PN. Tak Oli si vsetko dobre zapamataj co si obstaravala pre drobca, lebo ak to vyjde tak budeme aj s Vafi pytat rozumy od teba🙂

olivia31
29. sep 2013

@lenocka004 Jasné všetko vám potom napíšem a začni šetriť ti poviem je to riadna pálka a to ešte nemáme všetko.

vafinka
29. sep 2013

kocky, no vedto nebolo moc, len taka trosinka, ozaj , ja lieky mam. a teraz by som aj mala asi svoje dni. rano idem k dokymu, nemajte strach. a oli, ved ma tak nedrbciiiiii ☹

lenocka004
29. sep 2013

@vafinka A teraz je to uz Ok? Vafi drzim moc palce nech sa to uz neopakuje a nech je teda zajtra vsetko v poriadku 🙂

olivia31
29. sep 2013

@vafinka No tak prepáč ja len preto, že viem čo to je ale ty musíš vedieť dobrú noc a ráno držím palce. 😉

lenocka004
30. sep 2013

@vafinka
@olivia31
Ahojte, tak sme sa prave vratili z Caru. Dopadlo to zle. Babo sice zije a bije mu srdiecko ale prestalo rast. Teda rastie este pomalsie ako doteraz ☹ Doktor povedal ze sa neda nic robit, len cakat a zas ist v piatok na kontrolu. Teraz som v 8/1 tt a meria len 4,4 mm teda od stvrtku narastlo len o 0,7mm co je za 4 dni zufalo malo. Takze uz sa zmierujem zas s tym ze o babo prideme. ☹
No kazdopadne drzim.palce nech to Vafi aspon ty z nas dvoch dotiahnes do uspesneho konca a samozrejme aj Oli a Olusan 🙂

vafinka
30. sep 2013

@lenocka004 moja, treba dufat, ze to male dobehne, moc ti drzkam palceky aby krkanik rastol tak ako ma 🙂

vafinka
30. sep 2013

inak kocky, tak uz som doma a sme v poriadku. dostala som magnezium. mame uz aj srdiecko 😒

olivia31
30. sep 2013

@lenocka004 No tak to ma mrzí možno sa to ešte napraví ....No teraz som pozrela, že vaše bábo by malo mať v tomto 8 tt od ( 8-11 mm) i keď niektoré dievčatá to tak nemajú a potom to bábo je menšie ešte nezúfaj a možno sa neskôr uhniezdilo a nie si 8 tt ale môžeš byť len 6 + niečo a to by bolo v pohode nie každá ma rozmery podľa tabuľky ....ja som mala 8tt 9 mm

lenocka004
30. sep 2013

@vafinka
@olivia31
Diky, ale vyzera to zle. Ono prestalo rast. Ja som si vzdy znacila jeho rast a sice rastlo pomaly ale teraz este viac spomalilo. Keby rastlo aspon tak ako doteraz tak by som este dufala v zazrak, ale takto ☹
Citala som podobne pribehy na internete ako tento moj a nikdy to nedopadlo dobre.
Je mi z toho smutno, ale prezijem to. Uz sme sa s mm s tym zmierili. Pozitivne z toho vsetkeho je aspon to ze sa doktorom podarilo potlacit moju imunitu. Teraz je asi chybne embryjko a s tym sa uz robit nic neda. ☹
Vafinka tesim sa velmi ze ste v poriadku. Tak len pekne oddychuj. 🙂

vafinka
30. sep 2013

@lenocka004
@olivia31 kocky ja som skoro v 9tt a male ma 1,63cm.

olivia31
30. sep 2013

@vafinka Gratulujem si ma dnes potešila no včera nie....čo povedal no to špinenie a slabé krvácanie ? 🙂

olivia31
30. sep 2013

@vafinka To je krásne číslo sa môžeš tešiť. 🙂 podľa toho čo pozerám v knižke tak je to super malo by mať od (13- 17 mm)takže je to dobré .🙂

tinkatinulka
autor
30. sep 2013

@lenocka004 leni este nevesaj hlavu možno si to babo rozmyslí, posielam srdiecko