icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
30. sep 2013

@olivia31 povedal mi, ze je to asi tym, ze sa mi rychlo roztahuje materanica. tak som dostala liekov ako stara paka, tak mam lezat, a teraz som uz nemala nic, ved vcera to bola ozaj trosinka. ale ze ak by sa mi pustilo tak mam okamzite prist a da ma lezat do nemocky. inak sme v poriadku, a mam sa hodne setrit. inak si ma tak nemusela zdbrbcit, ja viem ze mi chces dobre a ze si si sama preskakala. ale to som necakala 😀 ale hnevam sa iba trosku 😀

olivia31
30. sep 2013

@lenocka004 A máte ešte zamrazené niečo ? Strašne som smutná mrzí ma to . No ešte počkaj do piatku.🙂

vafinka
30. sep 2013

@lenocka004 ja i drzkam palce, verim tomu, ze sa zazrak deje, a ze to malicke dobehne. ako oli pisala, mozno bude lepsie, je dobre ze mu bije srdiecko. hm? a co ti povedali v car?

tinkatinulka
autor
30. sep 2013

@vafinka si ma riadne vystrasila osm cakala sms a ty nic..este že som sem kukla.už možem hačkovat?

vafinka
30. sep 2013

@tinkatinulka moja ani sa neopovas, az po testoch v 12tt, a to idem 17teho. ian sme oki, ale mam nakazany gaucing kemiping, sakris. vsak ma mrle zozeru

tinkatinulka
autor
30. sep 2013

@vafinka a posunul ti TP?

tinkatinulka
autor
30. sep 2013

@vafinka sak ti donesiem kolacik..a drahy bol s tebou?

tinkatinulka
autor
30. sep 2013

@vafinka a toho 17 teho budes už 12tt???

vafinka
30. sep 2013

@tinkatinulka zatial nie, bo male to dobehlo ten sklz, mojmu sa nedalo, aj ked chcel. mal dajake surne vybavovacky. ale sestricka ma hned rano vzala. a o 9tej som bola doma, mala som stastie, ze ma zviezol sused domov

vafinka
30. sep 2013

@tinkatinulka ano to uz bzudem na zaciatku

vafinka
30. sep 2013

@tinkatinulka moja, mne sladke teraz nechuti, nechuti mi nic, asi tak. ved teraz ho mam doma, tak sa o mna stara. a ja si to uzivam 😀

olivia31
30. sep 2013

@vafinka Prepáč musela no prežívam to tu s vami zlatko si ako moja sestra tak nechcem aby sa vám diali takéto veci lebo nevieš aký šok som ja zažila v tomto čase ako si ty a to čo som ja mala na vložke keď som došla do nemocnice tak to bola hrôza nedá sa to takto opísať ....nehnevaj sa no som sa zlostila, že si nešla radšej ísť sto krát zbytočne ako niečo pokašľať ..lebo nesmieš ani špiniť mne to stále prízvukoval doktor .....Ale som rada, že je všetko ok a pekne ležkaj a žiadne behanie buď len doma aj keď ti to pôjde na nervy no oplatí sa naozaj mala by si mať niekoho teraz pri sebe aby ti pomohli. A to sú u mňa hormóny 😀 prepáč ☹

vafinka
30. sep 2013

@olivia31 moja ja viem, aj mna tlcu hormony. raz som oki a potom ako besny pes, a ked vidim svekru, tlak 900, vrrr ale uz sa nehnevam, viem ze to myslis dobre 😀 ja som len cakala ci sa mi to rozbehne ci nie, ale nerozbehlo. skor ustalo. a len bolesti ostali. ale magnezko to urobi

vafinka
30. sep 2013

@tinkatinulka
@olivia31
@lenocka004 kocky moje, idem si lehnut, utros ucinkuje a mne sa chce priserne spat po nom. potom sa vam ozvem kocandy moje, papa pa zatial 😀

lenocka004
30. sep 2013

@tinkatinulka Dakujem Tinka 🙂 No uvidime, ja len ze som uz pripravena na vsetko. ☹ Tinka a ty ako? Boli ste u toho doktora co si pisala?

@vafinka To mas ukazkove🙂 Super len pekne rastite 🙂

tinkatinulka
autor
30. sep 2013

@vafinka oli ma pravdu už žiadne vyckavanie keby sa daco deje tak bez k dr. ale už nebudu už si mala jeden poplach a to stačí. labky hore 🙂

tinkatinulka
autor
30. sep 2013

@lenocka004 boli sme ale bola to asi zla volba lebo bol taky vlazny k nam a odišli sme ztade akože zdesení..takže teraz nič neriešime.dneska som nasadila opat dukanku 1 faza cistenie tela, prerabame doma, praca musim sa nejak zabavit a neriesit len doktorov..nas dr v Rf je optimista tak mame este v zalohe dake postupy..

vafinka
30. sep 2013

@tinkatinulka jasan sekfko, ako povies tak bude 😀 neboj aj ja som celu noc trpla a mala bobky v gatoch. 😀

tinkatinulka
autor
30. sep 2013

@lenocka004 mala som depku a pocit že neni ani nadej ale takto cesta životom nevedie..

vafinka
30. sep 2013

@lenocka004 moja , ja ti to prajem z celeho srdiecka a to moc moc moc moc. 😀

tinkatinulka
autor
30. sep 2013

@vafinka no cica keby bolo daco tak pis volaj a ja ta osobne poveziem..a to myslim 100% vazne..viem kde bývaš 🙂

vafinka
30. sep 2013

@tinkatinulka ok mam ta vzalohe keby nieco, dobre??

tinkatinulka
autor
30. sep 2013

@vafinka jasneeee..mam to k tebe cca 40 min cesty a od nasich asi len 25min.

olivia31
30. sep 2013

@vafinka Presne tak ako píše Tinka nemáš čakať kým sa niečo rozbehne to je blbosť ty musíš ísť hneď ja som to mala znova potom v 12 tt a to v noci o 2.00 a bežali sme na urgent na nič sme nečakali to nie je správne hneď treba bežať ak niečo žiadne čakanie do rána. Dobrú noc a lež .

lenocka004
30. sep 2013

@tinkatinulka Depka pride ale dufam ze skoro aj odide. Mam stastie ze mam dobreho manzela a ten vzdy nieco vymysli aby bolo dobre. Ja sa idem teraz zamerat na cestovanie a welness. To ma vzdy nejak dostane do normalu. A potom zas skusime 🙂
Tinka, hlavne ze je sanca. Vsak aj tebe sa podarilo otehotniet, takze nadej tam je a to je hlavne 🙂 Budene spolubojovnicky 🙂
A co je to ta dukanovka?

tinkatinulka
autor
30. sep 2013

@lenocka004 to je dieta podla Dukana..no podarilo hned na 1x ivf ale no nedopadlo to dobre..asi to musi byt v ten spravny cas.
uvidis ako bude v piatok na kontrole..mas este nanukov?

makovicka53
30. sep 2013

baby nemali ste niektora podobne stavy ako ja?brala som estrimax do 16DC (zial, prestala som reagovat na ne, cize kET sa nekona) nasadili mi duphaston od 17DC 10 dni...cakala som na mrchu ktorej sa konecne uracilo na 6 den od dobratia...bolesti som mala neskutocne a mrcha ledva 2 dni veeelmi slaba sice cista krv ale 1 intimka za den stacila bohate...fakt len ciarka na nej....teraz som uz 3 den a mrcha nikde no prsia ma bolia stale, mam ich dost citlive....test som si robila bol negativny....fakt nechapem ci to je tymi liekmi alebo ja neviem 😒

tinkatinulka
autor
30. sep 2013

@makovicka53 nebolo to tým že si nemala dostatočnú sliznicu? nenavrhovali ti reviziu maternice?

lenocka004
30. sep 2013

@tinkatinulka Nanuky mame este 3,
Dieta to je na co zamerana? Ja by som brala taku na odkyslenie organizmu ale schudnut radsej nechcem.

tinkatinulka
autor
30. sep 2013

@lenocka004 na doburanie tuku kedže tuk zadrzuje FSH tak preto..aste par kilecek na sebe nosim co by ztrebalo upravit..ako nie pre visaz ale pre zdravie..tak super ze mate nanuky.🙂 rezerva je vždy vhodna