icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

lenocka004
3. okt 2013

@vafinka Kde si? Vafinka, dufam ze si si nenasla ine forum ☹ Ako sa mas?

olivia31
3. okt 2013

@tinkatinulka Kdeže si behala včera? Ja som si do šila bundičku a pošlem foto som ako balón 🙂 no si neskutočne šikovná sovička je krásna a hodí sa k tomu posteľnému čo som ušila tak a teraz už iba bábo a to verím že do jari bude strašne ti to prajem zlatko.🙂

tinkatinulka
autor
3. okt 2013

@lenocka004 Vafinka leží v nemocnici,je na infuskach, ale su oki.

tinkatinulka
autor
3. okt 2013

@olivia31 realizujeme projekt v za,takze tak..uff

olivia31
3. okt 2013

@tinkatinulka No tak sa nenudíš tak len pekne pracuj 🙂 ....ja dnes varím zeleninovú polievku a kuracie rezne v cestíčku špecialnom a zemiakový šalát.🙂

olivia31
3. okt 2013

@tinkatinulka Volala si s Vafi ak budeš tak ju pozdrav a myslím na ňu. 🙂

tinkatinulka
autor
3. okt 2013

@olivia31 pisali sme sak ju mrle tam žeru ale nech tam len pekne vegeti..davno tak neoodychla tak drobec potrebuje este klud.aspon este tie 2tt do kontroly a potomsnad už bude dobre.
ja sa dnes konecne dostanem aj k stroju tak tesim.mam daco nachystane a potom pošlem.

lenocka004
3. okt 2013

@tinkatinulka Oli mi uz o Vafi povedala, ach jaj ☹. Dolezite je ze su uz v poriadku a na Vafi tam dohliadnu. Ona by doma isto makosila a neoddychovala. Pozname sve lidi 🙂 Ked s nou budes hovorit tak ju pls pozdravuj a ze im moc prajem aby boli v poriadku a skoro sa vratili domov 🙂 A kde je v nemocnici?
A kde v Ziline realizujete ten projekt?

olivia31
3. okt 2013

@lenocka004 Ak chceš vidieť čo sme vytvorili tak si to musíš nájsť na facebook .Ja som ušila a Tinka uhačkovala.

lenocka004
3. okt 2013

@olivia31 No ja som neni na FB. ☹ A do mailu to nehodite? Alebo na MK ako obrazok?

makovicka53
3. okt 2013

@lenocka004 veru ano...nie prednisom nejem, zatial nemam vysledky a duuuufam, ze budu OK ...

makovicka53
3. okt 2013

@olivia31 je naozaj krasny 🙂 verim, ze ti to robi velku radost ja sa uz na to tiez velmi tesim 🙂

olivia31
3. okt 2013

@lenocka004 Ja to nemám musí to dať Tinka.🙂

olivia31
3. okt 2013

@makovicka53 Ďakujem no nabehali sme sa kým sme niečo našli ja som vedela, že nechcem Poľsky kočík a ani kočík za 900€ takže zlatá stredná cesta i keď je tiež dosť drahý.🙂 no bohužiaľ .....tešíme sa no ale aj obavy sú nech to už mame doma zdravučké a krásnučke a budem najspokojnejšia ....celých sedem rokou sme sa trápili či sa niekedy dočkáme toho zázraku a teraz človek má obavy celé tehotenstvo aby to bolo zdravé . Prajem ti aby si aj ty čoskoro bola tehuľka posielam tehotenský vírus . 😀 😀

olivia31
3. okt 2013

@lenocka004 Zajtra ti držím palce a budem na teba a na fazuľku myslieť tuj tuj tuj pre šťastie.🙂 Aj sa dnes pomodlím za teba.

lenocka004
4. okt 2013

@olivia31
@makovicka53
@tinkatinulka
Ahojte, tak sme uz doma. Sono skoncilo.tak ze za 4 dni sme narastli o 1/2mm ☹ co je zufalo malo. Takze 8/5 tt mame len 5mm. Doktor dava sancu este do buducej stredy, ale mam uz prist nalacno pre pripad ze nenarastie tak bude kyret. ☹
Inak sance ze to dobehne su vraj mizive az ziadne.

vafinka
4. okt 2013

Ahojte zienky, tak som uz konecne doma z hilton resorts, drobec je v poriadku, uz ma 2,2cm, a ja som ako tak na tom. som rada ze zijem, bolesti ustali. idem spat.som unavena ako pes, potom neskor vecer sa vam ozvem. 😀 😀 😀 😀
@tinkatinulka
@lenocka004
@olivia31
@makovicka53

lenocka004
4. okt 2013

@vafinka No ahoj; tak to som rada, ze ste Ok. A krasne rastiete, co je super 🙂 Tak si pekne oddychni a vecer nech si tu 🙂.

tinkatinulka
autor
4. okt 2013

@vafinka ahoj mamina..tak huraaaaa 😝

tinkatinulka
autor
4. okt 2013

@lenocka004 leni je mi to lluto...ale hlavu hore, imunitu mas poriesenu a nanuk sa najde.

lenocka004
4. okt 2013

@tinkatinulka No ved, ja viem. Ja som to uz rozdychala, inak sa neda. Uz ostava len verit ze nejaky nanuk bude uspesnejsi 🙂 No.teraz si dam zas nejaky cas pauzu a potom bude dalsi pokus ale uz uspesny 🙂

tinkatinulka
autor
4. okt 2013

ahojte kočky kdeze ste vsetky..sak ja už som konecne doma a už surfing so zehlickou, doma nikoho takže si to užívam 🙂

lenocka004
4. okt 2013

@tinkatinulka Ahoj tu sme. Mna caka tiez zehlicka ale este nejaky cas pocka 🙂

makovicka53
4. okt 2013

@olivia31 juuuuj dakujeeem 😀 ano ano 😀 ...nebojkaj musi byt zdravucke, moc drzim palceky a kedy mas terminik?

makovicka53
4. okt 2013

@vafinka tesime sa a hlavne, ze ste v poriadku... 🙂

makovicka53
4. okt 2013

@lenocka004 moje zlatko to ma mrzi....ale nadej umiera posledna...drziiim vsetky palciaky, kolko by uz malo merat?

vafinka
4. okt 2013

ahojte kocandy, tak ja som tu, sice len na chvilku. a potom sa idem odvelit drichmat, bo uz po tych konyskych davkach to ide na mna, vrrr, este 4tyzdne vydrzat

lenocka004
4. okt 2013

@makovicka53 Ahojky, diky. Vies, ja uz budem radsej realistka. Malo by mat uz aspon 2cm. Doktor dal poslednu sancu ale ked som sa ho pytala ci je fakt realna sanca tak sa tvaril ze ani nie ☹
No ked sme sa dali na boj tak to dobojujeme do konca. Hoci je tazke to cakanie, chcem si byt ista ze sa urobilo vsetko co sa dalo pre to babo. A potom prezijem aj pripadny neuspech. 🙂

lenocka004
4. okt 2013

@vafinka To vydrzis 🙂 4 tyzdne prejdu ako nic. To si ta tu moc neuzijeme, ked budes stale spat 🙂 Ale babo to asi chce tak ho posluchaj nech pekne rastie. 🙂. Drzim palce nech je vsetko uz len dobre 🙂

tinkatinulka
autor
4. okt 2013

@vafinka len pekne oddychuj a nechaj sa od manzela rozmaznavat ved nosíš pod srdcom vas spolocný pklad a aj zazrak 🙂