icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

lenocka004
8. okt 2013

@olivia31
@vafinka
@tinkatinulka
No caute 🙂, tak dnes som bola na hemato a aj na gynde. Ako som ocakavala tak nic prekvapujuce. Male stale strajkuje a nerastie. Zajtra mam ist este na sono do Caru a teda aj na ten kyret. Na hemato hovoria ze mame este pockat zo zakrokom tyzden, kvoli tomu ze beriem anopyrin a gyndacka zas ze nemame riskovat ze s takym nizkym anopyrinom sa kyret robit moze. Som zvedava co povedia zajtra v Care, ale uprimne uz to chcem mat za sebou.
Vafinka a ty ako? Dufam ze uz dobre 🙂

vafinka
8. okt 2013

@lenocka004 ahoj mja, no do riti, s prepacenim, a to male teda nic nepodrastlo ci ako? a co srdiecko ma?? no co ja, lezim aby som nespinila a nemala bolesti, no co ti poviem

olivia31
8. okt 2013

@lenocka004 Zlatko to ma strašne mrzí buď silná myslím na vás. Som smutná.🙂 🙂 🙂 🙂

lenocka004
8. okt 2013

@vafinka Hm tak to tiez nic moc, ked musis lezat ☹ Ale to rychlo prejde a potom si budes uzivat tehulkovanie 🙂 Hlavne ze je male v poriadku. 🙂
Vafi, ja uz som to moje trapenie predychala. Asi to takto ma byt. Podrastlo zas malinko a vraj aj ten plodovy vak je deformovany a za maternicou mam nejaku tekutinu. No celkovo to vyzera zle.
Ja budem rada ked uz bude po vsetkom.

vafinka
8. okt 2013

@lenocka004 no pekne, strasne moc ma to mrzi, ze to takto dopadlo. takze podla nich, ziadna sanca uz nie je ???

lenocka004
8. okt 2013

@olivia31 Diky Oli, ja uz som s tym zmierena. Boli to, ale asi to tak ma byt. No este stale ostava nejaka ta nadej este z tych nanukov. Som rada ze ich mame a verim im ze nesklamu 🙂 Tak sa necham prekvapit.

lenocka004
8. okt 2013

@vafinka V Care sa este nevyjadrili, lebo tam idem az zajtra. Ale moha gyndacka a gyndaci na pohotovosti to vidia nedobre ☹ Vraj je uz riziko aj pre mna. To riziko by som dokazala podstupit, keby bola realna sanca pre to babo. Ale na dnesnom sone nebolo.pocut.ani akciu srdiecka. :-/

olivia31
8. okt 2013

@lenocka004 To ti verím , že to bolí smútim s vami je to smutné 😢 hlavne aby si ty bola potom všetkom ok a mohla znova íst na Ket po nejakom čase . Budem ti držať palce naďalej aby si bola čoskoro fit . Budem sa modliť za vás. 🙂 🙂 🙂

makovicka53
8. okt 2013

@lenocka004 musia byt ... 😀 nic ine im neostava...budem drzat palce 🙂

lenocka004
8. okt 2013

@olivia31 Diky Oli ta modlitba mi dava silu a snazim sa mysliet pozitivne. No som rada ze vas vsetky mam 🙂

lenocka004
8. okt 2013

@makovicka53 Diky, no verim tym nasim nanukom. Ale ty ako pokracujes? Bola si uz na kontrole sliznice? Teraz si na rade tak ti drzim palce nech to uz vyjde No a my ostatni sa potom pridame 🙂

vafinka
9. okt 2013

@lenocka004 moja, dnes ti budem drzkat palce, nech ti to dopadne dobre. strasne moc ma mrzi, ze co sa ti stalo. ach jaj, keby som mala ten carovny prutik a mohla to urobit inac, tak by sme tu vsetky sa pretekali, ktora viac nakysla 😢 , strasne moc ma to mrzi, posielam ti objatie

olivia31
9. okt 2013

@lenocka004 Myslím na vás a cítim s tebou drž . ☹

tinkatinulka
autor
9. okt 2013

ahojte kočky..utahana ako pes..asi by to už chcelo export na Matersku dovolenku 🙂

vafinka
9. okt 2013

@tinkatinulka ahoj, no ja ani neviem, ci ty vobec zijes, 😉

tinkatinulka
autor
9. okt 2013

@vafinka žijem žijem len okolo roboty vela starosti tak som zakotvila u nasich. som chcela ist k tebe na kavu alerobis bobrika taajnosti 🙂 hihi

tinkatinulka
autor
9. okt 2013

@vafinka dneska si 10+0tt??

vafinka
9. okt 2013

@tinkatinulka nie asi az zajtra, v nemocke mi to inac ratali a moj doky inac, ale ja si myslim, ze zajtra uz bude, inak dnes som si uz bola nutena kupit tehu gate, ten pupok co mam je grandiozny

tinkatinulka
autor
9. okt 2013

@vafinka a ode si bola na nakup? Mas lezat..vrr.utros to to krasnee.

lenocka004
9. okt 2013

@vafinka
@olivia31
@tinkatinulka
@makovicka
Ahojte, diky ze ste na mna mysleli 🙂 Tak ako som cakala bol nuteny kyret lebo babo uz nezilo. ☹ Vsetko prebehlo bez tazkosti. Tak snad sa uz nic nevyskytne. Teraz davam pauzu a dalsie snazilkovanie bude az na buduci rok. To si dam mozno podobny termin ako Tinka, nech bojujene spolu 🙂 Skor mi ti doktor.neodporucal tak dam na neho. No a samozrejme vas budem nadalej sledovat ako napredujete a drzat vam palce. Tak dufam ze neujdete do inej temy. 🙂

vafinka
9. okt 2013

@tinkatinulka isli sme len do lidla, a tam boli tehu leginy za 6eciek, tak som si jedny vzala. a kua ma tlacia na bruchu. su asi blbo posite. neboj, ja viem, ze musim lezat, ale uz som to nemohla vydrzat a musela som dakam vypadnut, ved ma poznas. ja mam furt tulave boty

vafinka
9. okt 2013

@lenocka004 moja, tak to mje mi ozaj luto, alke dalsi boj uz vyhras, a dotiahnes to do vytazneho konca. neboj, ja vam isto kosom nedam, to by mi svedomie nedovolilo. ja som verna. co sme si zalozili tak v tom hadam aj pokracovat budeme

tinkatinulka
autor
9. okt 2013

@lenocka004 neboj zabojujeme spolu..a porodime v jednej pirodnici.

lenocka004
9. okt 2013

@tinkatinulka Haha no moze byt 🙂 Potom ta porodnica moze byt v Cadci. 🙂 Ta je teraz nejak ospevovana .

@vafinka Jasne, buduci pokus uz musi vyjst. Urobim pre to vsetko. Doktor hovoril , ze je sanca na uspech. Tak tomu budem verit. Teraz konecne zacnem sportovat a dostanem sa do formy, lebo sa uz necitim byt sama sebou. Takze buduci tyzden zacnem zas spinning.
A inak, som rada, ze ostanes verna 🙂

tinkatinulka
autor
9. okt 2013

@lenocka004 ja som aloe mysela martinsku..v cadci nemaju stroje ako tam pro problempch s Mimi .za je des.jedna operacia a des..

makovicka53
9. okt 2013

@lenocka004 ja idem v piatok na kontrolu tak som zvedava...dnes som pichala 6tu injekciu menopuru...som zvedava...inak nemas problem s vypadavanim vlasov? ja mam a neskutocny normalne mam pocit, ze za chvilu budem plesata ☹ ☹ ☹

makovicka53
9. okt 2013

@lenocka004 az teraz citam ako si dopadla...mrzi ma to ☹ ...nuz hlavu hore my sme silne...ako pises daj si trosku pauzu, zregeneruj telo, myslienky a ides dalej bojovat...dufam, ze uz uspesne 😉 ...my to raz dame !!! 😀

vafinka
10. okt 2013

@lenocka004
@tinkatinulka babizne moje, este prodite aj naraz, tak by som sa z chuti zasmiala, keby mi tak o 2 mesiace napisete, ze je vam divne a potom lala, pozitivne testiky 😀

tinkatinulka
autor
10. okt 2013

@vafinka juj cica moja už o 10 dníííííí bude 😀

vafinka
10. okt 2013

@tinkatinulka tak sa na to strasne moc tesim ale strasne moc 😀